Filters

10

Super goed geholpen

Rene heeft ons geweldig geholpen met het aanvragen van onze hypotheek. We hebben al vaker met hem zaken gedaan en zouden hem zeker aanraden. Hij begeleid je erg goed met alles wat je moet doen, geeft updates hoe het ervoor staat en heeft alles snel rond!! Kortom geweldig!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wordt altijd snel en goed geholpen

René werkt altijd correct en snel. Echt aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Tijdens het aanvragen van een verbouwingshypotheek zijn wij zeer goed geholpen. Het contact is laagdrempelig en er wordt aan alle kanten meegedacht over hoe we dit het beste konden aanvliegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Proffesioneel en sympathiek hupotheekadvies

Wij hebben voor onze hypotheekaanvraag Wassink Advies en Consulting aangeraden gekregen. Nu wij zelf gebruik hebben gemaakt van de service van René begrijpen wij dit helemaal. René is een enthousiaste man met kennis van zijn vak, bij ons thuis heeft hij ons door het hele proces van de hypotheekaanvraag begeleid. Een lastig en spannend onderwerp, wat dankzij René een gezellige aangelegenheid geworden is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed bereikbaar voor een vraag en gaat een puzzel niet uit de weg.

Altijd goed bereikbaar voor een vraag en gaat een puzzel niet uit de weg. Je krijgt een duidelijke uitleg over de situatie en welke vervolgstappen er genomen worden. René neemt de tijd voor je en regelt het gewoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verstand van zaken

René is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen. Geeft goed advies en uitleg. We zullen hem ook zeker aan anderen adviseren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke, kundige en prettige benadering.

Via Rene hebben we op een fijne en persoonlijke manier snel een hypotheek kunnen afsluiten. Hij weet waar hij het over heeft en is zeer goed te bereiken. Dit werkt prettig en zo wisten we al gauw precies waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. Absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn, persoonlijk en snelle service

Altijd snelle reactie, fijn dat alles zo persoonlijk is en je geen nummer bent. Alles werd altijd duidelijk uitgelegd we hadden er vanaf het begin direct een heel goed gevoel bij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top adviseur

Rene is een top adviseur. Wij kennen niemand die zo snel reageert als Rene. Weet waar hij over praat, alles netjes uitgewerkt en communiceert heel duidelijk. Zeker aan te raden. Geen twijfel over mogelijk dat wij overstappen naar een andere adviseur. Bedankt Rene!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden klant

Zeer goed geholpen en geadviseerd door René met het regelen van mijn hypotheek. De communicatie is goed en René is altijd bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect geregeld en goed advies

Goede ervaringen

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed geregeld!

Renè heeft ons erg goed geholpen bij het regelen van onze hypotheek. Hij heeft ons een goed gevoel gegeven en heeft alles snel en netjes voor ons geregeld. Bij onduidelijkheden is Renè altijd te bereiken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, meedenkende ervaren hypotheekadviseur

René is een hele vriendelijke meedenkende man en die het hart op de goede plek heeft. Door een nare situatie met onze aannemer moesten wij ons bouwdepot verhogen, René belde de volgende ochtend al dat hij contact had gehad met onze hypotheek verstrekker en had het binnen 1 week geregeld! Voor ons een hele opluchting! Bedankt René, jij bent een topper!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Goed advies neem de tijd voor je

 • Aanbevelen? Ja
10

Topadviseur!

René kunnen wij iedereen aanbevelen. Wanneer je een huis wilt kopen en een hypotheek nodig hebt, ben je bij hem aan het juiste adres. Je belt, appt of mailt hem en hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Hij denkt met je mee en zal je altijd een eerlijk en betrouwbaar advies geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig en vakkundig ontzorgt door Wassink!

We hebben onze wensen gedeeld met Wassink en deze heeft hier op een hele fijne en professionele wijze vorm aan gegeven. We zijn erg tevreden en zullen zeker weer van zijn diensten gebruik maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice! Snel en behulpzaam.

Een super ervaring gehad met Wassink Advies en Consulting tijdens de aanschaf van onze eerste woning. Altijd bereikbaar en flexibel in het maken van afspraken. Duidelijke communicatie met snelle antwoorden op mail en appjes.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer kundig en vlot geholpen met het afsluiten van een hypotheek eerste woning.

Via Wassink Advies en Consulting een hypotheek afgesloten voor de aankoop van mijn eerste woning. Momenteel ben ik werkzaam in het buitenland, wat een extra component geeft voor het afsluiten van een hypotheek. Maar met het inschakelen van René Wassink was het snel geregeld. René bezit een hands on mentaliteit waardoor alles zeer vlot en kundig verloopt. Mocht ik in de toekomst weer een adviseur nodig hebben zal ik zeker terugkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en betrokken

Wij zijn via een familielid bij René terecht gekomen. Eerlijk gezegd, dat hadden wij veel eerder moeten doen! René heeft ons als doorstromers uitstekend geholpen met een nieuwe hypotheek. Bereikbaarheid, duidelijke communicatie, snelle service en zijn zorgvuldige uitleg zijn de punten waarin René uitblinkt. Hij belt regelmatig met updates/voortgang van de aanvraag en blijft al die tijd ook goed bereikbaar voor vragen, zelfs in de avonduren. Wil je een eerlijk advies met uitgebreide berekeningen en zoek je iemand die het ook nog eens goed kan uitleggen zodat je het zelf ook begrijpt, laat dan je hypotheekaanvraag verzorgen door René.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen

René heeft ons heel goed geholpen bij het verkrijgen voor de financiering van ons huis. Door zijn brede netwerk is alles snel en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren en betrokken adviseur

Rene weet waar hij over praat. Denkt heel goed met je mee en in belang van de klant. Erg goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en duidelijke communicatie

René is een geweldige hypotheekadviseur. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het regelen van de hypotheek voor ons eerste huis. Hij communiceert duidelijk, snel en maakt gebruik van begrijpelijke taal. In december 2022 hebben we het eerste gesprek gehad en René kon ons alles vertellen over de trends en ontwikkelingen van 2023. Dat was echt heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel advies wat kundig wordt uitgewerkt, daar naast alle tijd en ruimte voor uitleg.

Bij de aankoop van onze woning hebben wij René ingeschakeld als adviseur. Hierbij zoekt René exact uit wat voor onze persoonlijke situatie het meest gunstige is. Ook neemt René ruim de tijd om alles uit te leggen op een manier dat ook iedereen het begrijpt. Denk je er ‘s avonds nog even aan terug en begrijp je het niet meer helemaal dan mag je altijd appen of bellen, dit is iets wat René erg siert. Verder wordt er goed meegedacht met wat er nou allemaal geregeld moet worden bij de aankoop van de woning. Al met al een spontane man die zijn beroep professioneel uitvoert, maar waarmee je ook zeer zeker een gezellig gesprek hebt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topadviseur

Hele vriendelijke en klantgerichte man. Legt alles haarfijn uit en gaat net even een stapje verder voor je. Reageert ook snel op een appje/mailtje/telefoontje.Kortom: echt aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne adviseur met veel kennis

De hypotheekadviseur van Wassink Advies en Consulting probeert het beste eruit te halen voor je. Eerlijk, open en oprecht advies.

 • Aanbevelen? Ja

Over Wassink Advies en Consulting

Wassink Advies en Consulting bestaat 16 jaar ( vanaf 2007 ) Onafhankelijk Financieel Adviseur al meer dan 24 jaar. Onafhankelijk en daarnaast is mijn kantoor adviesvrij, wat betekent dat ik geen contracten hebben met financiële instellingen die mij verplichten bepaalde producten te adviseren. Erkend. Bij ons treft u uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs (EFA). Dat wil zeggen dat onze adviseurs een gedegen opleiding met goed gevolg hebben afgerond en bovendien hun kennis up-to-date houden. Regionaal. Met een kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, staan ik met beide benen in de Groningse klei. Ik hou van een persoonlijke benadering en leg u alles graag uit in begrijpelijke taal. Aanbieders. Ik heb bijna alle aanbieders op het gebied van hypotheken in mijn pakket. Neem contact met ons op, we komen gewoon bij u thuis. We zijn zeven dagen per week bereikbaar, tot 21:30 uur. ( Let op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.)

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.