Filters

10

Topadviseur!

René kunnen wij iedereen aanbevelen. Wanneer je een huis wilt kopen en een hypotheek nodig hebt, ben je bij hem aan het juiste adres. Je belt, appt of mailt hem en hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Hij denkt met je mee en zal je altijd een eerlijk en betrouwbaar advies geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig en vakkundig ontzorgt door Wassink!

We hebben onze wensen gedeeld met Wassink en deze heeft hier op een hele fijne en professionele wijze vorm aan gegeven. We zijn erg tevreden en zullen zeker weer van zijn diensten gebruik maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice! Snel en behulpzaam.

Een super ervaring gehad met Wassink Advies en Consulting tijdens de aanschaf van onze eerste woning. Altijd bereikbaar en flexibel in het maken van afspraken. Duidelijke communicatie met snelle antwoorden op mail en appjes.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer kundig en vlot geholpen met het afsluiten van een hypotheek eerste woning.

Via Wassink Advies en Consulting een hypotheek afgesloten voor de aankoop van mijn eerste woning. Momenteel ben ik werkzaam in het buitenland, wat een extra component geeft voor het afsluiten van een hypotheek. Maar met het inschakelen van René Wassink was het snel geregeld. René bezit een hands on mentaliteit waardoor alles zeer vlot en kundig verloopt. Mocht ik in de toekomst weer een adviseur nodig hebben zal ik zeker terugkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en betrokken

Wij zijn via een familielid bij René terecht gekomen. Eerlijk gezegd, dat hadden wij veel eerder moeten doen! René heeft ons als doorstromers uitstekend geholpen met een nieuwe hypotheek. Bereikbaarheid, duidelijke communicatie, snelle service en zijn zorgvuldige uitleg zijn de punten waarin René uitblinkt. Hij belt regelmatig met updates/voortgang van de aanvraag en blijft al die tijd ook goed bereikbaar voor vragen, zelfs in de avonduren. Wil je een eerlijk advies met uitgebreide berekeningen en zoek je iemand die het ook nog eens goed kan uitleggen zodat je het zelf ook begrijpt, laat dan je hypotheekaanvraag verzorgen door René.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen

René heeft ons heel goed geholpen bij het verkrijgen voor de financiering van ons huis. Door zijn brede netwerk is alles snel en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren en betrokken adviseur

Rene weet waar hij over praat. Denkt heel goed met je mee en in belang van de klant. Erg goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en duidelijke communicatie

René is een geweldige hypotheekadviseur. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het regelen van de hypotheek voor ons eerste huis. Hij communiceert duidelijk, snel en maakt gebruik van begrijpelijke taal. In december 2022 hebben we het eerste gesprek gehad en René kon ons alles vertellen over de trends en ontwikkelingen van 2023. Dat was echt heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel advies wat kundig wordt uitgewerkt, daar naast alle tijd en ruimte voor uitleg.

Bij de aankoop van onze woning hebben wij René ingeschakeld als adviseur. Hierbij zoekt René exact uit wat voor onze persoonlijke situatie het meest gunstige is. Ook neemt René ruim de tijd om alles uit te leggen op een manier dat ook iedereen het begrijpt. Denk je er ‘s avonds nog even aan terug en begrijp je het niet meer helemaal dan mag je altijd appen of bellen, dit is iets wat René erg siert. Verder wordt er goed meegedacht met wat er nou allemaal geregeld moet worden bij de aankoop van de woning. Al met al een spontane man die zijn beroep professioneel uitvoert, maar waarmee je ook zeer zeker een gezellig gesprek hebt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topadviseur

Hele vriendelijke en klantgerichte man. Legt alles haarfijn uit en gaat net even een stapje verder voor je. Reageert ook snel op een appje/mailtje/telefoontje.Kortom: echt aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne adviseur met veel kennis

De hypotheekadviseur van Wassink Advies en Consulting probeert het beste eruit te halen voor je. Eerlijk, open en oprecht advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader

Fijne ervaring gehad met deze hypotheekadviseur. Hij werkt hard, is altijd bereikbaar en doet zijn best voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Heel snel en duidelijk geholpen, De hypotheekadviseur is altijd bereikbaar en zet net even een stapje extra

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn contact, korte lijnen

Prettig contact, bereikbaarheid is erg goed en erg flexibel

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, attent en vriendelijk

Hij is een zeer gedreven hypotheek adviseur. De nuchtere instelling en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat alles snel en goed duidelijk is. Zo niet, dan neemt hij graag de tijd voor je om het haarfijn uit te leggen. Ik kan een ieder dan ook Wassink aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren hypotheekadviseur

Kundig vakbekwaam komt afspraken na, contact is heel prettig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd bereikbaar voor vragen

De adviseur is een zeer vriendelijke en prettige adviseur. Hij heeft verstand van zaken en legt alles uit. Ook gerust twee keer als je het nog niet helemaal begrijpt. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Oversluiten hypotheek en bouwdepot.

Hele goede ervaring. Alles snel geregeld. Goed bereikbaar. Duidelijk. Eerlijk advies. Als persoon, niet iemand waarvan je verwacht dat het een financieel adviseur is, dat maakt het juist prettiger om zaken mee te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hypotheekadvies

Na ons adviesgesprek met de adviseur konden wij met een gerust gevoel de huizenmarkt op. Hij is zeer flexibel in het maken van een afspraak (ook s'avonds of in het weekend), reageert zeer snel, geeft een gedegen financieel advies en neemt je mee in het gehele proces. Doet hij wat hij belooft en zal er alles aan doen om voor zijn klant het beste resultaat te behalen. Heel prettig om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies

Tijdens het aankoop proces fijn en goed geholpen. Op al onze vragen snel en goed advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbare en situatiegerichte adviseur

Duidelijk, eerlijk en vriendelijk in omgang. De adviseur die per situatie op persoonlijk niveau kijkt wat mogelijk is en door gaat todat hij een passende oplossing heeft. Makkelijk bereikbaar en altijd bereid om vragen en onzekerheden te behandelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wassink Advies en Consulting

De adviseur is al vele jaren onze adviseur, en dat naar volle tevredenheid. Hij zoekt bij vragen altijd naar de meest gunstige en voordelige oplossing voor ons.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijke, volledige hypotheekinfo

Legt duidelijk en volledig uit , wat de hypotheekofferte inhoudt en is daar geheel transparant in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk advies en goed bereikbaar

Vorig jaar hebben we al contact gehad met de adviseur over het eventueel oversluiten van onze hypotheek. Toen heeft hij berekend dat het niet heel lucratief zou zijn.Dit jaar hebben we besloten om te gaan verbouwen en toen hebben we wederom contact gezocht met de adviseur. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met verschillende voorstellen. Op ons verzoek heeft hij nog meer berekeningen gemaakt en ons alles in heldere taal uitgelegd. We konden hem 's avonds en zelfs op zondag bereiken voor de vragen die we nog hadden.Gisteren is hij bij ons thuis langs geweest om de hypotheekofferte door te nemen waarna we hebben getekend.De adviseur is vriendelijk, erg behulpzaam en hij heeft ons uitstekend geadviseerd. We kunnen Wassink Advies en Consulting bij iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

aan en verkoop woning

Betrokken adviseur, neemt de tijd. Je kan altijd vragen stellen na het gesprek. Reageert super snel op bellen en mail + app!!Ook avonds en weekends goed bereikbaar. Zoekt naar de beste en of voordeligste hypotheek passend naar de wensen van de klant.

 • Aanbevelen? Ja

Over Wassink Advies en Consulting

Wassink Advies en Consulting bestaat 15 jaar ( vanaf 2007 ) Onafhankelijk Financieel Adviseur al meer dan 24 jaar. Onafhankelijk en daarnaast is mijn kantoor adviesvrij, wat betekent dat ik geen contracten hebben met financiële instellingen die mij verplichten bepaalde producten te adviseren. Erkend. Bij ons treft u uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs (EFA). Dat wil zeggen dat onze adviseurs een gedegen opleiding met goed gevolg hebben afgerond en bovendien hun kennis up-to-date houden. Regionaal. Met een kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, staan ik met beide benen in de Groningse klei. Ik hou van een persoonlijke benadering en leg u alles graag uit in begrijpelijke taal. Aanbieders. Ik heb bijna alle aanbieders op het gebied van hypotheken in mijn pakket. Neem contact met ons op, we komen gewoon bij u thuis. We zijn zeven dagen per week bereikbaar, tot 21:30 uur. ( Let op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.)

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd