Zonder meer een aanrader!

Via Independer beland bij Oliekan t.b.v. het afsluiten van een hypotheek voor ons gekochte nieuwbouwhuis. Gekozen voor Oliekan wegens de aansprekende recensies. Het eerste gesprek was dusdanig persoonlijk dat dit vertrouwen gaf om hier verder te gaan. De uiteindelijke vraag was een zeer lastige waarop we op voorhand niet geheel overtuigd waren dat het ging lukken. We zitten met een nog te verkopen appartement met restschuld. Restschuld moet deels uit eigen middelen, deels uit bankspaarrekening betaald gaan worden. Daarbovenop is het te lenen bedrag i.c.m. mijn vorm van inkomen (veel bonusregelingen), en weinig eigen middelen meer over, dusdanig complex. Na de nodige tijdsinvesteringen, creativiteit en doorzettingsvermogen vanuit Oliekan is het uiteindelijk gelukt een hypotheek te krijgen voor ons nieuwe droomhuis! Achteraf gezien hebben we veel geluk gehad en ik waag het me te betwijfelen of het bij een ander adviseur �berhaupt gelukt was met dit eindresultaat. Absolute aanrader!

Voor ons erg goed geregeld

Soms heeft hij wat veel woorden nodig, maar hoofdzaak is dat alles duidelijk is, dat gedaan wordt wat gedaan moet worden en dat je kunt rekenen op een goede aanpak. Aardig, vriendelijk, en in ons geval heeft men wat extra energie erin moeten steken om alles haalbaar te maken. Wij zijn erg te spreken over de snelheid en de werkwijze waarin we dit samen er doorheen hebben gekregen.

Uitstekend kantoor

We zijn super goed geholpen, alles goed uitgelegd, zeer tevreden.. Erg blij dat we voor hun gekozen hebben..

Zeer goed advies en veel hulp gehad

Tijdens het koopproces veel contact gehad en dankzij het juiste advies is alles zeer goed en snel verlopen.

Goed en duidelijk advies

Alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt ruim tijd voor je genomen, de sfeer is fijn, laagdrempelig.

Realistisch en nuchter advies

Kan dit kantoor aanbevelen omdat er zeer plezierig en realistisch advies wordt gegeven

Goed advies, snelle afhandeling

Wij zijn, in een moeilijke situatie, zeer goed geholpen/geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden. Bovendien ging alles supersnel!

Uitstekend maatwerk

Zeer vriendelijke en resultaatgerichte service. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken en zal in de toekomst (indien nodig) zeker nogmaals gebruik maken van hun diensten.

Goede service en klantgericht

Onze ervaring met Huis & Hypotheek Culemborg was zeer positief te noemen. De uitleg aan ons "leken" was zeer duidelijk en alles werd op een whiteboard nog eens extra benadrukt.Wanneer wij telefonisch contact zochten waren al de collega's van ons en ons dossier op de hoogte en werden dan ook snel geholpen.Er werd niet op de klok gekeken tijdens afspraken en er werd alle tijd voor ons genomen.Persoonlijk vind ik ze wel aan de prijzige kant, maar onze ervaringen waren dan ook erg goed!

goed kantoor en duidelijk advies.

Het gesprek verliep goed en werd goed begrepen door de hypotheekadvisuer. Denkt mee in de situatie, waar je in terecht komt. Vooral toekomstgericht. Luistert eest goed naar je verhaal en wat je zelf in gedachte hebt, de hypotheekvorm.Na wat heen en weer gesprekken en de voorstellen, kwamen we in een hypotheekvorm, waar we ons goed bij voelden. Wij vonden het een open en eerlijk gesprek.

PERFEKTE VOOR LICHTING

Zeer duidelijk op een groot bord werd alles uitgelegd.

Toegankelijk, professioneel en volledig

***** is erg toegankelijk en in staat om de producten in heldere taal uit te leggen inclusief voor en nadelen. Advies was erg volledig, inclusief alle mogelijke scenario's en passend bij onze persoonlijke situatie.Daarnaast is ***** en de rest van het team altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Laagdrempelig, Professioneel.

Je wordt ontvangen in een zeer ontspannen sfeer. Er wordt goed geluisterd naar je eigen wensen, en gekeken naar je leefsituatie. Ze denken met je mee en komen met oplossingen. Er wordt zeer snel gereageerd op vragen via de mail, en er wordt soepel omgegaan met veranderingen. Contact, ook via de mail is dus zeer duidelijk.Service is perfect.

prima advies op maat

gedegenn advies van iemand die er verstand van heeft, vriendelijke medewerkers in het kantoor.zeer tevreden!!

helder duidelijk advies

Fijn, ongedwongen advies, als 'leek' in een moeilijk wereld van Hypotheken kwamen de diverse mogelijkheden voorbij in begrijpelijk "Jip en Janneke taal". Aanrader!

duidelijk en helder,

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat er alle tijd genomen wordt om alles helder en duidelijk te krijgen waarbij de ruimte wordt gegeven om daadwerkelijk te kijken wat het best bij je past. Het advies wat door ***** wordt gegeven is acht afgestemd op je persoonlijke situatie, en er wordt (bijna) meegedacht voor de latere leeftijd.

Goede service, vriendelijk/meedenkend personeel

Een kantoor met vriendelijke/meedenkend personeel die alle tijd voor je maakt om zaken te bespreken en te regelen, met een prima service.

goed en vriendelijk

ben goed geholpen vriendelijke mensen duidelijke uitleg

Duidelijk en zonder "druk"

Er werd niet op de klok gekeken, maar geluisterd en ik had het gevoel dat mijn belang voorop stond. Ook de nazorg is goed.

Gedegen advies, goede gesprekspartner

Goed hypotheekadvies "om de hoek". Prettige, bereikbare gesprekspartner die met kennis van de markt op zoek gaat naar een goede oplossing. Het advies wordt berekend, dus geen "vage" commissie-constructies. Een waarborg voor onafhankelijkheid.

Een persoonlijk en duidelijk advies.

Een toegankelijk kantoor. Prettig geholpen, altijd ruim voldoende tijd om zaken toe te lichten en uit te leggen. Er wordt meegedacht. Ik heb veel vertrouwen in de deskundigheid van de adviseur en de medewerkers.

Advies op maat

Persoonlijk advies, snelle afhandeling, er wordt gekeken naar persoonlijke wensen, gewoon een prettig contact gehad.

Persoonlijke aanpak

Bij het advies werd goed ingegaan op onze vragen. Veel vragen waar we mee rondliepen werden duidelijk beantwoord. De adviseur hield bij het advies ook goed rekening met onze persoonlijke wensen. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt.

Goed meedenken; prettige omgang; prima service

Ook voor tussentijdse adviesvragen wordt ruim tijd uitgetrokken.

Duidelijk en onpartijdig advies.

Advies is zeer duidelijk en onpartijdig. Nemen de tijd voor uitleg. Medewerkers komen vertrouwelijk over. Advies bespaart ons enkele honderden euro's per maand

Rijksstraatweg 43 a

4103 NH Culemborg