heel goed advies

ik kan het iedereen aanbevelen, super advies en service. Ze denken met je mee.

Kantoor adviseert op een zeer prettige manier haar klant.Erg prettig en vriendelijk personeel.De klant kan met elke vraag bij hen terecht en ook is het geen enkele moeite om waar mogelijk te helpen!

Advies op maat, denkt mee en denkt in oplossingen

Zeer tevreden over het advies bij aankoop van een ander huis.Kantoor is goed telefonisch bereikbaar en je vragen worden duidelijk beantwoord. Ook voor alle verzekeringen een aanrader.

duidelijke adviezen zeer klant gericht

neemt je in begrijpelijk taal mee door de wirwar van financi�le aanbiedingen om de juiste keuze te kunnen maken.vervolgens regelen ze verdere handelingen en ontzorgen zo de klant.prettige mensen om zaken mee te doen en zetten zich volledig voor de klant in.

Zeer goed en persoonlijk advies

We zijn zeer goed geholpen, eerst werd veel informatie gevraagd over de persoonlijke situatie en de wensen. Op basis hiervan werd een goed advies gegeven.

Deskundig advies

Keurige adviseur, mooi kantoor, prima parkeren voor de deur.Altijd bereikbaar en een zeer deskundig advies.Ook de opvolging gaat naar wens.

Uitstekend advies gehad

Ik kan dit kantoor aanbevelen vanwege de concrete adviezen en het ontzorgen van de klant. Ze zitten er bovenop en laten niks aan het toeval over.

Duidelijke uitleg en een eerlijk advies.

Dit alles vindt plaats in een ongedwongen sfeer, in een plezierige omgeving en waar er voldoende tijd genomen wordt voor uitleg in begrijpelijk taal gebruik

Professioneel, overzichtelijk, eerlijk, luisteren

Zeer aan te raden om uw hypotheekzaken hier te regelen. Professioneel, rationeel, eigen inbreng, objectief, snel, meedenken, compleet en eerlijk zijn de kernwoorden die bij mij opkomen! Het heeft ons een zeer mooie besparing opgeleverd en een oplossing die exact past binnen onze (financi�le) wensen

Eerlijkheid, professionaliteit en betrokkenheid.

Ons eerste gesprek met Joost bood meteen de gewenste volledigheid en duidelijkheid over mogelijkheden om de hypotheek te wijzigen zodat de maandlast fors omlaag kon. Dit gaf zoveel vertrouwen dat wij met Oliekan verder gingen. Steeds werd alle tijd voor ons genomen en konden we met alle vragen terecht. Het feit van een klein kantoor waar de adviseurs ook de eigenaren zijn, hebben wij als een groot voordeel ervaren. De goede reviews kunnen wij dus aanvullen.

Kantoor om aan te bevelen!

Prettig personeelVoldoende kennisGoede uitlegDiverse varianten bekeken

perfect advies en afhandeling, mijn dank!

Ik ben zeer tevreden over Oliekan Financiele Dienstverlening. Uitleg was goed en alles is snel en goed in gang gezet. Zowel de afhandeling oude hypotheek en aanvraag nieuwe hypotheek heeft de adviseur uitstekend gedaan, terwijl ik oude hypotheek en verzekeringen niet bij Oliekan had afgesloten.

eerlijk. to the point. geen geseik.

lijkt me duidelijk zie omschrijving. Doen! Goed advies, eerlijk, snel, op de wensen van klant gericht en breed georienteerd.

Uitstekend, helder advies!

De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd, en al onze vragen helder en snel beantwoord. Onze situatie was complex, maar dankzij zijn advies is de koop van ons eerste huis heel soepel verlopen.

heel goed advies en netjes behandeld

wij zijn zeer te vrede over het advies bij oliekan wij zijn geholpen door de adviseur en heeft ons heel goed en netjes geadviseerd over de mogelijkheden en heeft alles besproken zodat we alles inzichtelijk hadden ze nemen ook keurig de tijd voor je , kortom oliekan is zeker een aanrader voor iedereen die een hypotheek wil hebben op een nieuwe woning

professioneel

Uitstekend door de adviseur geholpen, is meedenkend en weet waar hij het over heeft, geeft goed advies en zorgt ervoor dat je een goede hypotheek krijgt en dat je goed verzekerd bent probeert je niets aan te praten.

Professioneel, vriendelijk, persoonlijk.

Goed en persoonlijk advies gehad. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en zorgen ervoor dat het afsluiten van oa een hypotheek gemakkelijk verloopt, zonder er zelf veel zorgen aan te hebben. Er wordt goed met je meegedacht.

In een woord fantastisch

Ik kan dit kantoor aan iedereen aanbevelen, zij nemen alle zorg uit handen. Ze geven je aandacht en zorgen ervoor dat alles duidelijk wordt uitgelegd. De adviseur heeft verstand van zaken en denkt met je mee. Ze regelen de hypotheek en bijzaken van A tot Z. Door Oliekan financi�le diensten wonen wij nu in ons droomhuis!

Klantgericht en haalt er het beste voor je uit

Oliekan is een uiterst servicegericht bedrijf waar je je altijd welkom voelt met je vragen. Er wordt alles aan gedaan om de hypotheek en/of verzekering van A tot Z goed te regelen. Ook na het afsluiten kun je er altijd terecht voor hulp en advies, zoals bij schades of extra aflossen enz.

Onderbouwd advies

Een goed advies wat wat in eenvoudige taal wordt uitgelegd zodat de beslissing voor een bepaalde hypotheek met een goed gevoel wordt genomen. Ook een pluspunt zijn de pro actieve administratieve medewerkers die ervoor zorgen dat je alle stukken op tijd krijgt en inlevert.

Snel, accuraat, klantvriendelijk, erg goed!

Ik ben bijzonder tevreden over het hele team van Oliekan. Ze hebben alles bijzonder snel geregeld op een klantvriendelijke, professionele wijze. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven dan zou dat een 9,5 zijn. (Uit principe geef ik nooit een 10, maar die hebben ze eigenlijk verdiend.)

Goed advies, zoals we gewend zijn!

Zeker aan te bevelen! Wij hebben voor de aankoop van ons nieuwe huis weer gekozen voor Oliekan Financi�le Diensten BV. Inmiddels een vertrouwd adres ook qua verzekeringen!

Alles is prima geregeld en hoefden alleen maar bij de notaris te gaan tekenen. Zowel de directeur als zijn firma zijn super bekwaam en meedenkend.

Zeer aangename samenwerking en communicatie

De communicatie verliep heel gemakkelijk. Via de moderne technologie, whatts app, bellen, mailen.Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ter zake en kundig

****** zoekt direct naar wat bij ons past. Hij maakt een goede analyse en vertaald deze naar een passend advies.

Rijksstraatweg 43 a

4103 NH Culemborg