ontspannen sfeer

Erg vriendelijke kantoor en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers.De adviseur neem te tijd en luister goed wat de klant wil en legt alles goed uit en vraag of je begrijp wat die bedoelt.Hij adviseer wat volgens hun het beste bij de klant past en legt het ook uit. Als je een mail stuur dan word daar snel op gereageerd.Erg vriendelijke medewerkers en denken ook met de klant mee.

Eerlijk en helder advies

Duidelijke uitleg, in begrijpelijke taal. Afspraken worden goed nagekomen. Je ontvangt een overzichtelijk advies. Vragen worden meteen beantwoord.

zeer goed geholpen uitstekend

ik kan U dit kantoor aanbevelen vanwege het feit dat men zeer ruim de tijd voor je neemt en werkelijk alles uit de kast haalt om voor de klant het beste eruit te halen je voelt je er gelijk thuisik heb dan ook bij hun alles ondergebracht hypotheek verzekeringen advies belastingopgave ik ben hier zeer content mee

Heel duidelijk, klantvriendelijk en gezellig!

Ik beveel Oliekan Financi�le Diensten zeker aan omdat hier adviseurs werken die jou in je waarde laten. Ze dringen niets op, zijn zeer onafhankelijk en bekijken echt wat het beste bij je past. En dat allemaal ook nog in een taal die iedereen begrijpt. En als je het toch niet begrijpt, wordt het met liefde nog tig keer uitgelegd. Geen verrassingen, geen onduidelijkheid, gewoon goed!

Objectief en meedenkend adviserend

Er wordt ruim tijd uitgetrokken voor een goede voorlichting en voor advies op maat, waarbij het belang van de klant voorop staat. Verder word je als klant ontzorgd en krijg je goede feedback gedurende het gehele traject. Kortom, een aanrader!

Helder, No-nonsense, eerlijk

Na een "gedeukt" vertrouwen (uit de tijd van woekerpolissen en provisiebelangen) eindelijk een adviseur die met open vizier maatwerk levert en voor jou de zin en onzin onderscheidt van financi�le producten. Hierbij zelfs soms tegen de stroom in roeiend om tot een passend resultaat te komen. Dit alles met een helder en nuchter zicht op de toekomst. Zeer tevreden.

duidelijk en correct advies

Er word duidelijk uitleg gegeven, al je wensen worden meegenomen, er word met je mee gedachtafhandeling gaat zeer goed en duidelijkzal zeer zeker andere mensen deze adviseur aan bevelen

Geweldig en duidelijk advies

Wij zijn totaal niet bekend in deze wereld en er werd rustig de tijd genomen om het ons in Jip en Janneke taal uit te leggen! Als we belde met een vraag kregen we direct antwoord of gingen ze er meteen achter aan! Zo blij dat wij deze hulp hebben ingeschakeld! Veel geleerd en daarbij ook nog een dosis lol! Meer hadden wij niet kunnen verwachten!

goede service, goed bereikbaar

Erg service gericht. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Veel aandachtig voor je persoonlijke situatie en wensen. Altijd bereikbaar voor vragen. Op vragen per e-mail meteen respons. We zijn erg tevreden met het hypotheekadviseur en antwoorden op de fiscale vragen. Het kantoor werd ons door anderen aangeraden en ik zou het zeker ook een ander aanbevelen.

Zeer duidelijk.

Beveel dit kantoor zeer aan zijn zeer duidelijk in de uitleg en niet te beroerd om diversen banken te vergelijken.

Goed advies

Ter zake kundig personeel, korte lijn, snelle respons

Goed en duidelijk advies

Ze zijn altijd bereikbaar en komen hun afspraken na.

Duidelijke ondersteuning

In zeer begrijpelijke taal wordt uitgelegd welke gevolgen iedere keuze heeft. Het hele traject is verder voor ons geregeld zonder dat we er zelf naar om hoefden te kijken

kundig,snel, welkom

Kundige aardige mensen, die alles netjes en snel regelen. Die meer verstand van de hypotheken hebben dan de hypotheekverstrekker zelf, super wat ze voor ons geregeld hebben! En al jaren zeer tevreden betreft de verzekeringen

Goed advies en tijd voor de cli�nten

Wij zijn tevreden over dit kantoor. Kleinschalig, waardoor ze echt tijd hebben voor de cli�nt. De communicatie is erg goed. Je krijgt snel informatie of antwoord. Medewerkers zijn zeer vriendelijk. Wij zijn al jaren zeer tevreden over dit kantoor.

Over Oliekan Financi�le diensten kan ik alleen maar zeggen: prima advies, waarin er ook zeker rekening wordt gehouden met je gevoel en een uitstekende begeleiding bij het uitvoeren van het advies.

vertrouwenwekkend en professioneel advies

no-nonsens benadering en uiterst zorgvuldig. Veel en duidelijke communicatie door het gehele adviestraject. Zeer aan te bevelen.

Helder duidelijk

Kan aanbevelen vanwege . Korte lijnen . Helder verhaal. Rust en luisteren.

Je bent bij Oliekan klant, geen nummer !

De adviseur neemt de tijd om de materie goed uit te leggen en te komen tot een helder advies. Ook de dames van de backoffice verdienen een compliment. Er zit bij Oliekan een goed team die elkaar aanvult en ondersteunt. Zeer klantgericht en een gemoedelijke sfeer !

Competent en persoonlijk advies

Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen, omdat ze zich 100% voor je inzetten. Ze luisteren goed naar je persoonlijke situatie en maken een op maat gesneden advies, dat ze vervolgens ook goed uitleggen. Daarna wordt alles goed en gedegen door ze geregeld. Zowel door de adviseur als door de overige medewerkers word je snel en goed geholpen. Je bent geen dossiernummer, maar een werkelijke klant. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Uitstekend en passend advies

Wij zijn bij de aankoop van ons huis prima geholpen door de adviseur. We kregen een uitstekend advies. Hij reageerde snel en adequaat en gaf ons duidelijkheid over de mogelijkheden.

Helder en eerlijk advies

Als strarter komt er veel op je af, maar de adviseur neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Hij stopt pas al je het daadwerkelijk begrijpt. Hij denk mee en geeft, naar ons idee, eerlijk advies. Wij zijn heel blij met hem en komen in de toekomst zeker terug!

goed en duidelijk advies

ik kan het kantoor aanbevelen omdat men niet over een nacht ijs gaat en alle opties bekeken worden om uiteindelijk tot een goed advies te komen. De begeleiding is uitstekend, duidelijk en zeer prettig.

Prettig, luchtig, grappig gesprek

We hebben een positieve ervaring met de adviseur opgedaan. Het was een luchtig gesprek ondanks de toch wel ingewikkelde inhoud. Hij legt van alles uit met metaforen en plaatjes op een bord, waardoor het, zelfs met slaaptekort en een baby erbij, een duidelijk verhaal werd. We vinden het natuurlijk moeilijk om zelf te bepalen of het allemaal nog beter had gekund, maar hebben er een goed gevoel aan over gehouden.

Een advies op maat, duidelijk en vertrouwd.

Wil je een goed advies voor een passende hypotheek welk in begrijpelijke taal wordt uitgelegd? Dan beveel ik je het team van Oliekan Financi�le Diensten aan.

Rijksstraatweg 43 a

4103 NH Culemborg