Snel handelen, reactie snelheid, kennis en kunde

Zeer kunstig en grote kennis van zaken. Geven snelle feed back op lopende zaken.

Goede begeleiding

Dit kantoor is laagdrempelig, en we voelden ons, als leek zijnde, niet met de neus aangekeken. We werden stap voor stap door het hele proces begeleid, en kwamen niet voor verrassingen te staan. Alles werd duidelijk uitgelegd, en voor de meeste vragen konden we al bij de receptie geholpen worden.

Geweldige begeleiding!

Goede voorbereiding, duidelijke vergelijking en top advies. Ook hierna goede begeleiding vanuit kantoor. Alles werd netjes afgehandeld.

Goed en duidelijk advies

Het voortraject bij het aansluiten van mijn hypotheek is helder toegelicht. Klantvriendelijk en beschikbaar. Goede opvolging en aandacht voor mijn dossier.

Prima advies

De adviseur en zijn klantgericht en echt betrokken. Men laat niets aan het tleval over.

Zeer deskundig advies!

Erg vriendelijke en behulpzame mensen bij Oliekan! Wij zijn fantastisch geholpen en kregen snel antwoord op onze vragen. Ook gedurende het hele proces zijn wij meer dan goed geholpen door de adviseur en zijn medewerkers!

Goed en duidelijk advies

Zowel in 2010 met onze 1e hypotheek als nu met de aankoop van onze nieuwbouwwoning erg goed geadviseerd. Vriendelijke medewerkers en fijne begeleiding tijdens het traject.

Duidelijk en denken mee

Zeer goed advies en begeleiding van het hele traject. Denken goed mee en gaan verder dan een standaard hypotheek. Vooral heel fijn bij groot verbouwingsproject. Korte lijnen en snel reactie op vragen.

Goed en eerlijk advies

Wij hebben het advies als zeer fijn ervaren. Belangrijkste positieve punten zijn o.a. eerlijk advies, meedenken over de mogelijkheden, veel contact met elkaar waardoor alles snel in gang kon worden gezet en er geen tijd verloren gaat.

Duidelijk advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat er goed de tijd wordt genomen voor een advies. Als starter kan je voor al je vragen terecht en geen belletje is teveel.

Zeer betrokken, deskundig en klantvriendelijk

Oliekan is betrouwbaar en legt alles stap voor stap op een heldere manier uit. Ze denken mee, zijn kritisch en reageren snel op vragen en mails.

Zeer vakkundig advies

Oliekan heeft erg veel gedaan om ons aan de juiste hypotheek te helpen, zodat wij ons droomhuis konden kopen, terwijl ons oude huis nog te koop stond.Doordat we op tijd hebben kunnen handelen, wonen we nu op onze droomplek in de binnenstad. De oude woning is inmiddels verkocht en de huidige bewoners zijn er erg gelukkig mee.

Betrouwbaar, persoonlijk, informeel, duidelijk.

Heel goed geholpen. Legt alles uit in duidelijke/begrijpbare taal. Alles heel snel en goed geregeld. Fijne informele sfeer.

Gewelding advies, bij oversluiten hypotheek!

Oliekan heeft ons wederom verrast met een geweldig advies , onze adviseur ***** heeft ervoor gezorgd dat wij maandelijks geld besparen en tevens onze droomkeuken kunnen realiseren. Het advies bij Oliekan is duidelijk, snel, persoonlijk en de service is helemaal top! Ik zou iedereen dit kantoor aanraden.

Duidelijk betrouwbaar hypotheekadvies.

Wederom een zeer goede ervaring. Alles prima geregeld. Ook voor ***** een groot compliment. Contact met haar verliep vlekkeloos. Dank jullie wel!

Deskundig en duidelijk advies

Deskundig en uitgebreid advies van *****. Wij zijn erg tevreden over de prettige manier van communiceren door (de medewerkers van) dit kantoor en de professionaliteit en deskundigheid die op dit kantoor aanwezig is. Wij kunnen Oliekan Financi�le Diensten van harte aanbevelen voor zowel verzekeringen als hypotheekzaken.

Fantastisch advies en service

Mijn man gaat met pensioen en wij wilden weten wat de mogelijkheden waren voor ons spaartegoed en onze hypotheek.Wij kregen een fantastisch advies wat ook duidelijk bleek bij de notaris..wij gaan vol zekerheid de toekomst tegemoet dankzij Oliekan en niet te vergeten de medewerkers.

Duidelijk verhaal, oneindig geduld

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat het hypotheek verhaal helder en duidelijk wordt weergegeven. Daarnaast hebben de medewerkers eindeloos geduld en staan ze je keer op keer uiterst vriendelijk te woord. Ze houden continu alle deadlines in de gaten en stralen veel vertrouwen uit.We hebben al eerder een hypotheek via hen geregeld en nu ook voor ons tweede huis, voor een derde zullen we weer bij hen aankloppen ??

Professioneel, kundig en oprecht ge�nteresseerd

Wij zijn door kennissen geadviseerd het gesprek aan te gaan bij Oliekan. Dit naar grote tevredenheid. Zeer deskundige en betrokken adviseur. Meerdere keren contact gehad met de adviseur en medewerkers van het kantoor. Altijd bereikbaar en bereid om mee te denken. Oliekan heeft ons een hoop werk uit handen genomen, dit heeft bij ons een erg goed gevoel achtergelaten. Daarnaast hebben wij van de mogelijkheid gebruik gemaakt om onze verzekeringen ook bij Oliekan te beleggen. Kortom, zeer tevreden over de wijze van advisering en de afhandeling.

Als starter op de markt komt er veel op je af we hebben bij oliekan een menselijk en een duidelijk advies gehad.Geen onbegrijpelijke taal en een opdringerige sfeer.De vragen die wij gesteld hebben naar aanleiding van het advies zijn ook netjes beantwoord.Het hele traject hebben wij als prettig ervaren van advies tot de afhandeling met de aftersales. Bedankt voor jullie inzet.

Super geholpen en mee gedacht

We hadden nogal een uitdagende situatie met onder andere verkoop 2 huizen en aankoop nieuw huis. Er is super mee gedacht en gebrainstormd in alle financi�le mogelijkheden. Een menselijker en flexibeler contact als bij de banken ooit mogelijk zou zijn.

Hypotheek snel en proressioneel geregeld

Adviesgesprekken met ***** verliepen aangenaam. Hypotheek was snel rond. Niets op aan te merken.

Goed en betrouwbaar

Ze nemen de tijd voor jou om.zo goed mogelijk iets te kunnen afsluiten.

financieel advies aankoop/verkoop huis

Wij zijn langzaam toegegroeid naar de aankoop van een nieuw huis en hebben in de aanloop diverse malen financieel advies gekregen van de adviseur, zodat wij onze keuzes goed konden afwegen. Toen eindelijk ons droomhuis op ons pad kwam, kon hij snel schakelen en een zeer goed en passend voorstel doen. De uitdaging om dit alles te regelen terwijl ons eigen huis nog niet was verkocht, heeft hij goed opgepakt en we zijn dan ook zeer blij met het verloop van alles. Daarnaast is zijn verzekeringsservice ontzorgend �n voordelig, dus we zijn blij ook deze overstap te hebben gemaakt. Veel service, in een prettige, maar ook steeds professionele sfeer, maakt dat we hem van harte aanbevelen.

Persoonlijk contact, ontzorgend, kwaliteit

Hypotheek (welke ik eerder hier ook via Oliekan heb afgesloten) overgesloten t.b.v. een gunstigere rente. Ondanks de uitdagingen die hierbij kwamen kijken zeer verrast over het uiteindelijke voorstel, resultaat en de korte doorlooptijd. Leuk persoonlijk contact waarbij Oliekan erg ontzorgend te werk gaat. Tot in de puntjes wordt alles verzorgd. Waar vindt je dit tegenwoordig nog? Nog altijd een partij die ik zeker kan aanbevelen!

Rijksstraatweg 43 a

4103 NH Culemborg