Klantvriendelijke en kundige adviseur

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de adviseur mij geadviseerd heeft bij de aankoop van mijn eerste woning. Tijdens het ori�nterend gesprek neemt hij uitgebreid de tijd om te kijken naar je situatie en verschillende opties voor te leggen. Hierbij werd ik goed ge�nformeerd over eventuele risico's en kosten. Ik kreeg het gevoel dat de adviseur oprecht het belang van de klant voorop stelt en ik in goede handen was. Ik zou Het Financieel Advies zeker adviseren aan vrienden en familie!

Geweldig advies! Duidelijk en voorspoedig

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat ik er zeer goede ervaring mee heb gehad! Het advies was duidelijk, we konden snel schakelen en mijn eerste huis is een feit :)

Super begeleiding

Zeer goed en uitgebreid en begrijpelijk advies, persoonlijk, helder, inzichtelijk, helemaal top.

Gedegen advies binnen zeer korte tijd

Ivm snelle overdrachtsdatum moisten wij in 3 weken onze hypotheek geregeld krijgen. De adviseur was erg flexible, maar verloor de kwaliteit van het advies niet uit het oog. Door extra druk te zetten bij de hypotheken was eea zeer op tijd geregeld, waardoor we nauwelijks zorgen hebben gehad en nog steeds erg tevreden zijn met het advies.

Erg goed geholpen

Alles duidelijk uitgelegd, eventuele vragen duidelijk beantwoord. Top!

Uitstekend en zeer professioneel advies

Na het eerste gesprek al het volledige vertrouwen dat ik goed zat bij deze adviseur. Hoeveel vragen ik ook stelde, telkens keurig uitgelegd. Er is absoluut nergens op aangedrongen, ik had telkens zelf de mogelijkheid te kiezen wat ik zelf wilde. Uiteraard wel het advies van de adviseur hierin gevolgd. Het meest prettige vond ik de stap voor stap begeleiding en de heldere consistente uitleg.

Integere humoristische persoon

Het is onze eerste aankoop, maar het kantoor had al twee keer eerder vrijblijvend een advies en berekening gemaakt i.v.m. andere huizen. In feite is onze zakelijke relatie al zeven jaar een feit, en bleef dit kantoor geduldig en begripvol

Helder en degelijk advies

Van begin af aan duidelijk en toegankelijk advies gekregen in en wat en hoe van het kopen van een eerste huis. De adviseur is heel toegankelijk en open over zijn motieven. Zeer te spreken over zijn manier van handelen en ook over zijn uiteindelijke advies.

Fantastisch advies, helemaal tevreden

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de adviseur heel snel en netjes werkt en veel moeite en tijd voor onze hypotheekanvraag heeft geinvesteerd. Hartelijk dank!

Goed gericht advies, helder en begrijpbaar

Op een fijne en begrijpbare manier werden vragen en onduidelijkheden opgehelderd. Geeft op maat (hypotheek)advies, bekijkt meerdere mogelijkheden maar gaat uit van de wensen en behoeften van de klant. Neemt de tijd bij adviesgesprekken en handelt snel en zorgvuldig.

Prima, op maat advies gekregen

Bij de aankoop van onze eerste woning deskundig en behulpzaam ondersteuning gekregen.

Duidelijk

Strak en duidelijk verhaal, makkelijk bereikbaar en meedenkend.

Eerlijk en helder advies

De adviseur legt duidelijk uit wat hij voor je kan betekenen en je merkt dat hij zijn best doet om jou als klant goed verder te helpen. Ook prettig is dat de bemiddelingskosten lager liggen dan bij de grotere advieskantoren.

Eerlijk advies

Ik kan het aanbevelen omdat de adviseur niet gericht is op verkoop maar op het geven van goed advies.

Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen, de adviseur zette alles goed op een rijtje en legde alles goed en duidelijk uit. Bij vragen steeds snelle reactie terug. Wij zijn erg blij met onze hypotheek en vonden de samenwerking heel prettig.

goed en duidelijk advies

Het kantoor is voor iedereen aan te bevelen. De adviseur geeft duidelijk en goede raad.

Vriendelijk, vertrouwd en gedegen advies op maat!

Wij hadden een vrij complex dossier maar we zijn er helemaal naar tevredenheid uitgekomen!

Persoonlijk, echt advies op maat

Een hele positieve ervaring, vanwege een stuk persoonlijk contact, grondige achtergrondkennis van de adviseur, gecombineerd met een neutrale invalshoek -geen belang het advies 1 kant op te sturen, echt meedenkend met onze situatie-.

No nonsense, meedenkend, persoonsgerichy

Toegankelijk als persoon, maar ook goed bereikbaar telefonisch en per mail.Denkt ook mee met levensfase waarin je aankoopt.

Duidelijk advies, goed informerend naar je wensen

De adviseur wil je echt van het beste advies voorzien. Volledig onafhankelijk. Ook als je tijdens het proces vragen hebt dan staat hij voor je klaar.

Deskundig en vriendelijk advies

We zijn goed geholpen met onze eerste hypotheek. Hij heeft de financiele risicos zijn in kaart gebracht en is samen met ons op zoek gegaan naar een passende hypotheek. Hij luistert goed naar onze wensen.Je kunt wel merken dat hij het redelijk druk heeft, terug mailen schiet er soms bij in. Als je er niet zelf bovenop zit kan dat vervelend zijn. Volgens mij heeft hij inmiddels een extra werknemer.

Heel goed advies

Goede adviezen, helder, duidelijk, initiatiefrijk.

Fantastisch advies, perfect afgestemd

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat het advies naar mijn idee perfect afgestemd was op al mijn wensen. Het contact is prettig, zakelijk, informeel en duidelijk. Heldere toelichting op alle producten.

Uitgebreid en persoonlijk

De adviseur neemt uitgebreid de tijd om je te voorzien van een persoonlijk advies. Hij staat open voor allerlei soorten vragen en helpt bij hypotheek- en verzekeringadvies. Verder stuurt hij actief op snelheid van het proces. Hij is onafhankelijk en adviseert doorgaans financieel 'conservatief', wat we erg prettig vonden.

Realistisch, helder en zeer vertrouwd

Ik kan het bureau aanbevolen vanwege de betrouwbaarheid, de duidelijkheid van het advies en de berekeningen, het realistisch meedenken en de fijne, vriendschappelijke sfeer. Fijn ook dat je van begin tot eind begeleid wordt, en bij eventuele vragen onmiddellijk wordt bijgestaan.

Archipelstraat 286

6524 LR NIJMEGEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.