Klantgericht, goed advies!

Een kleinschalig kantoor waarin alle tijd wordt genomen om alles goed en duidelijk op een rij te zetten en uit te leggen.Advies op maat gekregen waarbij niet alleen gekeken wordt naar wat is financieel voordelig maar ook of er andere waarden van belang zijn zoals duurzaamheid.Goede communicatie waarbij mailtjes snel en duidelijk beantwoord werden.Tot slot voordelig qua prijs als je dit vergelijkt met andere kantoren in de regio. Prijs/ kwaliteit is dus zeer gunstig bij dit kantoor.Ik raad Het Financieel Advies daarom zeker aan!

Duidelijk en goed advies, prettige samenwerking

Voor ons een spannende ervaring: het kopen van een eerste huis, met alles wat daarbij komt, in deze lastige tijd. Gelukkig voor onze hypotheek hulp gehad van HetFinancieelAdvies, en geen moment spijt. De samenwerking verliep zeer vriendelijk en laagdrempelig, waarbij duidelijke en eerlijke adviezen zijn gegeven. Ook af en toe een telefoontje tussendoor om te checken of er voor ons nog vragen/onduidelijkheden waren gedurende de aanvraag: al met al als zeer prettig ervaren!

Geweldig service, fijne sfeer en een scherpe prijs

Zeer tevreden met het advies tijdens onze hypotheekgesprekken. In jip-en-janneketaal alles netjes uitgelegd en makkelijk te begrijpen. Qua prijs zijn ze ook veel scherper dan concullega in omgeving. Daarnaast hoefden we niet lang te wachten op een akkoord op onze hypotheekofferte. Dingen werden snel en vlot opgepakt. Zeker een aanrader!

Gedreven, proactief en oplossingsgericht

Wij zijn hier ondanks wat obstakels enorm geholpen. Door enorme gedrevenheid in inzet hebben wij daadwerkelijk ook gekregen wat we zo graag wilden.Hulde

Een helder en degelijk adviesburo.

Vanaf het eerste gesprek wordt alles op een rustige en verhelderende manier uitgelegd. Door de ongedwongenheid krijg je snel het gevoel dat dit bedrijf je echt gaat helpen. Ze kwamen met een ongelooflijk voorstel waarvan wij dachten; ja dat zal wel, eerst maar eens zien. Dan begint het hele circus pas echt. Heel veel vragen en dingen regelen. Altijd en dan bedoelen we echt ALTIJD stonden ze klaar om onze vragen te beantwoorden en/of tips te geven. En dat alles op een ontspannen manier en met simpele Jip en Janneke taal. Elk stressmoment onzerzijds hebben ze gelijk op een ontspannen manier weten te tackelen. Met zeer veel precisie (en gelukkig met de nodige humor) zijn we in dit hele project door hen begeleid, met als resultaat; precies zoals ze ons met het nieuwe hypotheekvoorstel hadden voorgeschoteld, werd ingekopt. GEWELDIG. Gewoon, hup in the pocket. Nooit meegemaakt dat een bedrijf in de geldbusiness je met zoveel liefde benaderd. Een zeer dikke duim voor gedegen vakmanschap!

Professioneel, betrokken en pro actief

Vijf jaar geleden mijn eerste appartement aangekocht met behulp van hun advies. Nu wederom goed geholpen met het aankopen van een nieuwe woning. Doordat wij ervoor hebben gekozen om zowel de verkoop als de aankoop zonder makelaar te doen, was het papierwerk en waren de voorbereidingen op momenten best overweldigend, waardoor we niet altijd zo scherp waren als we zouden willen. Dankzij de pro actieve houding van de adviseur en zijn collega is alles op tijd aangeleverd/geregeld en is de aankoop goed verlopen! Een mooi bedrijf onder leiding van een fijne man met een oprecht betrokken/ge�nteresseerde basishouding.

Persoonlijk en snel

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij het aanvragen van onze hypotheek. Er was genoeg tijd om dingen te bespreken en alles is keurig uitgelegd. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook het oversluiten van een aantal verzekeringen verliep soepel.

Helder en concreet advies

Geven advies in begrijpelijke bewoordingen. Zijn betrouwbaar en snel in afhandeling van vragen en uitvoering van hun adviezen. Laten duidelijke expertise zien.

Zeer gedegen, integer en transparant.

Het advies is op maat gemaakt. Je wordt als klant uitstekend begeleid en ondersteund. Je kan blindelings de adviseurr vertrouwen.

Super tevreden!

De adviseur heeft ons perfect geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Heel prettig in contact, afspraken zijn snel mogelijk en door het snelle schakelen met het kantoor liep het proces van de hypotheekaanvraag, taxatie, verzekeringen en notaris erg soepel. Ik kan iedereen aanraden bij Het Financieel Advies de aankoop van je eerste huis te regelen!

Deskundig, to-the-point advies

Vlot traject, duidelijke uitleg, goede communicatie en een scherp tarief.

Deskundig advies en een prettige communicatie.

Bij hetfinancieeladvies.nl blijf je terugkomen. de adviseur is een deskundig adviseur met aandacht voor de details. Verder verloopt de communicatie soepel en in een informele sfeer. Aanrader

Zeer kundig professioneel advies, een aanrader!

In een redelijke korte tijd (men hield goed de vaart er in) een goed advies ontvangen voor een nieuwe hypotheek op mijn huis. De adviseur bleek een prettige, ter zake kundige adviseur.

Vriendelijk, betrouwbaar, effici�nt

Helder en degelijk advies gekregen op een effici�nte manier. Goed bereikbaar, reageren snel op vragen, vriendelijke adviseurs, informele sfeer. Bereid om alles uit te leggen.

Helder, accuraat en snelle respons op vragen.

De adviseur was prettig in de omgang en denkt goed met je mee. Altijd zeer snelle reactie op vragen en acties.

Zeer professioneel en behulpzaam

Ze helpen met de vereiste documenten en de secundaire aspecten bij de keuze van de bank.

heel goed advies

deskundig, hulpzaam en snel, persoonlijke benadering, prettig in de omgang

Gewoon goed

Het Financieel Advies geeft helder advies op maat. De adviseur is daarbij geduldig, flexibel, betrouwbaar, neemt de tijd, geeft je de ruimte, verduidelijkt waar nodig en brengt ook nog luchtigheid in serieuze zaken. Ik zou het iedereen aanraden.

Duidelijk goed meedenken

Duidelijke uitleg gegeven en goed advies over de mogelijkheden. Alles is heel snel gepasseerd en zonder problemen. Bij elke stap is het voor mij duidelijk geweest welke gegevens ik moest aanleveren en ook bij stukken die terugkwamen werd er altijd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is. Mijn wensen voor een hypotheek aanbieder zijn ook goed verwerkt en ik kreeg de opties overzichtelijk voorgeschoteld

Goed advies, vele mogelijkheden bekeken.

Uitgebreid advies. De adviseur nam de tijd voor ons en we konden altijd terecht voor vragen of aanvullende uitleg.

Duidelijk en snel

Heldere uitleg, prettige communicatie, alles was snel rond.

Goed geholpen bij iedere stap van het proces!

Als starters hadden we weinig idee van wat er op ons af kwam, maar de adviseur heeft ons geweldig geholpen. Zelfs bij een kleine tegenslag heeft ze goed meegedacht waardoor alles gelukkig door kon gaan zoals we dat graag wilden. Dat was zonder haar niet gelukt.

Degelijk en to-the-point advies

We zijn erg tevreden met de advisering van de adviseur rondom de aankoop van ons eerste huis. De gesprekken verliepen heel prettig en de adviezen waren duidelijk en to-the-point. We waardeerden het ook dat het investeringsbeleid van hypotheekverstrekkers als eventuele optie werd meegenomen in de berekeningen. We hebben Het Financieel Advies al bij meerdere vrienden aanbevolen.

Betrouwbaar, Aangenaam en Realistisch

Ik kan Het Financieel Advies bij iedereen aanbevelen. Er wordt op een realistische manier naar je situatie gekeken en rekening gehouden met zaken die in de toekomst zouden kunnen gaan spelen. Daarnaast is ook de omgang zeer prettig en wordt er meerdere keren gevraagd of alles helder is. Mochten er nog steeds vragen zijn dan worden deze op een geduldige manier nogmaals toegelicht.Telefonisch zijn ze zeer goed bereikbaar en op de mail wordt snel gereageerd.

Gedegen en goed advies.

Het advies wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, er wordt goed meegedacht. Er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen zodat je ook weet waar je aan begint. Het geeft rust in een drukke periode wettende dat er iemand met je meedenkt en op de belangrijke moment er voor je is.

Archipelstraat 286

6524 LR NIJMEGEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.