Prima advies

Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en we zijn op een professionele manier geholpen.

Advies waar je wat mee kunt

Helder, duidelijk, meedenkend.....advies op maat.Neemt de tijd om op je persoonlijke situatie een passend advies te geven, wat evenwel duidelijk en helder is voor de klant. zeker een aanrader.

zeer tevreden over dienstverlening

Zeer vriendelijk, begrijpelijk uitgelegd, betrouwbaar, snelle en goede dienstverlening

Goed en gedegen persoonlijk advies

Eigenlijk wilden we zelf de hypotheek regelen maar bij o.a. Rabobank Nijmegen moesten we een maand wachten voor een eerste afspraak.We hebben uiteindelijk deze adviseur ingeschakeld vanwege zijn hoge beoordeling op independer.nl en zijn zeer tevreden over zijn deskundige (en snelle) advieswerk.Binnen 3 weken was alles geregeld.De kosten waren 2000 Euro fixed price dus niet onredelijk.

zie hieronder

lage drempel;toegankelijk; goed advies; fijn, gemakkelijk contact

Persoonlijk, betrokken, goed bereikbaar

Ik raad de hypotheekadviseur *****van www.hetfinancieeladvies.nl ten zeerste aan. Voornamelijk over de uitleg, de betrokkenheid, en de bereikbaarheid zijn wij zeer tevreden. We hebben ***** gevonden via independer.nl waar hij de eerste plaats vervulde als beste hypotheekadviseur in de regio Nijmegen. Vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat we hem konden vertrouwen, en dat vonden wij erg belangrijk. Een aanrader dus!

Duidelijk, pragmatisch, denkt mee met de klant.

Dit kantoor heeft mij heel goed geholpen. Ik kreeg duidelijke uitleg, de adviseur was heel goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoord op vragen. De adviezen waren eerlijk en werden goed toegelicht.

prima buro voor to the point advies.

**** combineert goed advies met menselijk inlevings vermogen.

uitstekend advies

Ik kan het kantoor aanbevelen (heb ik zelfs al gedaan) omdat er veel ruimte is voor persoonlijke vragen en informatie en er goed wordt meegedacht over wat in mijn persoonlijke situatie verstandig is. ***** neemt alle tijd om iets uit te zoeken of uit te leggen en weet dat ik begrijpelijke taal voor leken te doen. Heb de keuze voor de beste hypotheek en daarbij te zetten stappen met volste vertrouwen aan hem overgelaten.

Prima advies, goede kennis van producten

Dit kantoor heb ik inmiddels al aanbevolen bij meerdere mensen vanwege de tevredenheid over dit kantoor en het advies.

snel, objectief advies

************ is een hele vriendelijke adviseur met geduld en staat vrijwel meteen klaar om vragen (email - telefoon - persoonlijk) te beantwoorden.

Klantvriendelijk, adequaat,

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de alles duidelijk en met geduld uitgelegd wordt. Geen wollig taalgebruik en een vlotte afwikkeling.

Uitstekend! Duidelijk en goed advies/communicatie

Wij kunnen het kantoor zeer zeker aanbevelen. Zeer deskundige aanpak en sluitend advies op basis van de persoonlijke situatie en (toekomstige) wensen. Er wordt meegedacht en transparant inzicht gegeven in de mogelijkheden, maar ook de kosten. De begeleiding houdt niet op na het advies. Ook de nazorg is uitstekend. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

duidelijk advies, integer, aimabel, slim

Hetfinancieeladvies wordt gerund door *****, een heel degelijke en vriendelijke adviseur met een goed vermogen om zich in te leven in de klant, helder weer te geven (waarom) welke keuzes bij het afsluiten van een hypotheek verstandig zijn. We hebben dankzij hem het vertrouwen gekregen dat we een heel goede hypotheek hebben afgesloten.

Zeer klantvriendelijk.

Hij vertelt uitgebreid over de mogelijkheden, hij luistert goed naar onze wensen. Hij neemt de tijd die voor ons nodig is. Zeer klantvriendelijk. Eerlijk en open. Hij is goed bereikbaar. Goede service ook nadat we vragen hadden toen de hypotheek afgesloten was.

Professioneel advies met oog voor de klant.

Op een betrouwbare manier geholpen met advies. Oog voor persoonlijke omstandigheden en ruim voldoende ondersteuning om tot een afgewogen keuze te komen.

Goed, duidelijk advies en persoonlijke aanpak

***** heeft ons als starters goed geadviseerd. Snelle service, de hypotheek was zeer snel helemaal rond. Daarnaast is het geen probleem om hem nog even te bellen voor iets. De persoonlijke aanpak beviel ons zeer goed. We hebben hem inmiddels aanbevolen bij iemand anders, die ook naar uiterste tevredenheid wordt geholpen.

Een fantastische adviseur!

Omdat ik buitenlander ben, hebben wij het moeilijk gehad met de regeling van onze hypotheek. Wij zijn tijdens het proces met alle sorten uitzonderingen en belemmeringen geconfronteerd. Het voelde vaak hopeloze. Maar gelukkig ***** heeft nooit opgegeven. Hij bleef hard aan het werk tot wij eindelijk bij de notaris zaten. Hij heeft meegedacht, was altijd positief en vriendelijk. En ook geduldig (om alles voor mij, de tourist, uit te leggen). Zijn doel is duidelijk om de situatie, wensen en behoeften van zijn klant zo goed mogelijk te begrijpen en de beste oplossing voor hen te vinden.Ik vind ook heel leuk zijn manier om te werken. Hij gaat geen obscuur deals met verzekeraars of geld verstrekkers maken. Alles is duidelijk, open en eerlijk.

Zeer zeker aan te bevelen!!!

Zeer fijne samenwerking. Je hebt gelijk het idee dat je met een vakman te maken hebt, die alles heel duidelijk uit kan leggen, alle tijd voor je neemt, en ook een zeer goed advies kan geven (veruit de beste hypotheek kwam er hier uit, na vergelijking met meerdere adviseurs), zonder het idee te hebben dat je iets opgedrongen krijgen. Zelfs 's morgens vroeg kon ik hier nog terecht om toch de hypotheek nog op tijd rond te krijgen. Ook geen verrassingen qua kosten, alles lekker duidelijk.Kortom, zeer zeker aan te bevelen!!!

Persoonlijk, geinteresseerd, reeel, vakkundig.

Als twee leken hebben we advies gezocht bij het financieren van onze verbouwing. Op advies van familie hebben we ***** benaderd, een afspraak was snel gemaakt! ***** heeft goed geluisterd naar onze wensen, en naar onze mogelijkheden. Daarna is hij gaan uitzoeken hoe en waar we het beste onze nieuwe hypotheek en alle verzekeningen eromheen koneden finacieren. Dat was nogal een puzzel.Hierbij heeft hij secuur gekeken naar scherpe rente en goede voorwaarde.Daarnaast zijn we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. ***** heeft tijdens het hele traject de tijd en moeite genomen om elke keer in "Jip en Janneke taal" de nieuwe situatie uit te leggen. Zelf als het nog een tweede of derde keer nodig was....We hebben ***** als zeer kundig maar ook eerlijk en reeel ervaren. We hebben zijn kaartje al aan meerdere mensen doorgegeven. Al met al dus een aanbeveling!

Goed en klantgericht advies

Voor onze hypotheek wilden wij onder dezelfde voorwaarden van de huidige hypotheek een nieuwe hypotheek afsluiten. Aangezien deze niet meer vertrekt werd, heeft ****** het voor elkaar gekregen om dit buiten de standaard hyptoheekapplicaties om te regelen. Dus hiermee heeft Het Financieel Advies laten zien ook buiten de standaard hypotheken om een goede en klantgerichte oplossing te bieden.

To the point en proactief

Vriendelijke benadering en bereid alles toe te lichten. Voornaamste is dat hij het beste product wilde leveren wat bij ons paste. Heeft ivm naderende renteverhoging moeite gedaan onze offerte op tijd rond te krijgen en dat is gelukt.

Vertrouwd, duidelijk en deskundig

Ik kan dit kantoor ten zeerste aanbevelen bij iedereen die de grote stap gaat maken om een huis te kopen. ****** neemt je op een prettige manier mee in het proces, is deskundig, ik heb geen moment getwijfeld aan zijn advies. Hij onderhoudt regelmatig contact over de gang van zaken, en is duidelijk over welke acties er nog lopen. Ik kan niet ander zeggen dan een zeer pretttige samenwerking!Bedankt voor alles!

duidelijk, vrijblijvend

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat hij vrijblijvend advies geeft, niet gebonden aan bank of maatschappij en duidelijk is wat de consequenties zijn van de te ondernemen stappen.

Helder advies, g��n poespas

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. G��n gladde, zaken praatjes maar een helder advies en uitleg daarbij. Hypotheek op maat gekregen en bij vragen altijd bereid om ons (zeer geduldig) uitgebreid uitleg te geven. Zeker een aanrader voor starters die moeite hebben met de ingewikkelde hypotheek materie. Je doet (waarschijnlijk) de belangrijkste aankoop in je leven wat voor ons toch behoorlijk spannend was/is. Het Financieel Advies heeft er voor gezorgd dat we nu geen twijfels of angsten hebben of alles wel haalbaar is voor ons. We kunnen nu pas echt genieten van de aankoop van ons (nog te bouwen) woning.Eerlijk, transparant, service op maat!Gerjan en Vivika Oostenrijk

Archipelstraat 286

6524 LR NIJMEGEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.