Prima advies, te late reactie helaas

Onze aanvraag via internet werd pas na 2-3 weken door NHP beantwoord. Het advies zelf was terzake kundig maar inmiddels hadden we ook een bank benaderd. Deze reageerde ook laat, maar kwam als eerste met een positief en gunstig resultaat.

Heldere uitleg en er wordt ruim tijd besteed

Ik kan het aanbevelen omdat alles goed uitgelegd wordt en er ruim aandacht besteed wordt aan uitleg zelf, regelmatige terugkoppeling, prettig persoon adviseur.

Snel en Adequaat

Na het inventarisatie gesprek is direct de aanvraag opgestart en dezelfde dag hadden wij al het rente aanbod binnen. Ik heb een aantal stukken voor het gesprek aangeleverd, dit zal ook bijgedragen hebben aan de snelheid. Bij elke wijziging in de status krijg je direct een e-mail. Advieskosten zijn zeer redelijk

Zeer goed advies

Zeer vriendelijk en behulpzaam en geeft duidelijk uitleg.

Uitstekende advisering met adequate afhandeling!

Vanwege een harde deadline waarbinnen de hypotheek geregeld moest zijn en dit naar volle tevredenheid gelukt is, lof voor de inzet van de adviseur van NHP.

Quality service

Quality service.Kwaliteit van de dienstverlening.Ik kreeg de lening via het internet zonder enige problemen.Wij danken deze manier en slepen en aanbevelen aan anderen.

Vriendelijk, niet idee onderste uit de kan gehaald

- Van een eerste globale idee tot het uiteindelijke plan, in alle gevallen zijn we correct te woord gestaan- Contact verliep soms rommelig, tussendoor gebeld worden door NHP terwijl er eigenlijk geen tijd voor was, uiteindelijk aan de hand van belafsprake

zeer goed en prettig te woord gestaan

ik heb een heel goed en eerlijk advies van de adviseur gekregen zij heeft alles perfect uitgelegd en mij een zodanig goed advies gegeven dat ik nu veel beter mijn mogelijkheden weet met het evt oversluiten van mijn hypotheek,en mijn hartelijke dand daarvoor.

Zeer flexibel, laagdrempelig en uitgebreid!

Het adviestraject verliep zeer soepel. Met name voor mensen die full-time werken is de flexibiliteit een groot voordeel. Daarbij was er specifiek deskundigheid op het gebied van medisch specialisten in opleiding. Al met al een zeer positieve ervaring rijker door zaken te doen met deze hypotheekadviseur!

toegeweid, direct en meelevend

Vanaf begin af aan hebben ze er bovenop gezeten, twee andere adviseurs zijn simpel zat afgehaakt omdat het teveel romslom was... Ik had een vernieuwbouw klus project. Banken doen lastig, heel lastig bleek dus al. Ook als je 40% zelf inlegt. Met dank aan de adviseur bleef ik ook in donkere dagen een positief gevoel houden. Soms tot wel 5x in de week telefonisch contact gehad, erg makkelijk en snel. Het gele proces is over de telefoon gegaan, dus geen kopjes koffie of handjes schudden in mijn geval.

Direct and fast!

My first apartment in the Netherland was only possible thanks to NHP. They were very helpful and took care of all details. The consultant did an impressive job!

Goede hulp bij het zoeken naar de juiste hypotheek

We zijn goed geholpen, per mail snel antwoord op iedere vraag! Ook regelmatig telefonisch contact wat goed verliep.

deskundig, meewerken aan hele proces

Van begin af aan tot einde toe duidelijkheid over de stappen. Alternatieven en varianten met voor- en nadelen met alle geduld en op plezierige wijze doorgenomen. Kosten al aan het begin omschreven en gekwantifiseerd. Goede bereikbaarheid met adviseur, en ondersteuner. Tussenliggende documenten en varianten boden al veel inzicht. Veel geduld bij toelichting onduidelijkheden. Grote inzet om goede afspraken te maken met andere betrokken partijen, zoals taxateur, geldverstrekker en notaris.

Goed advies, opvolging was matig

Goed en helder advies door prettige adviseur op afstand. De opvolging m.b.t. verkrijgen/opleveren benodigde documenten/verzekeringen vonden mij matig. Het traject verliep wat chaotisch en we moesten zelf achter een hoop dingen aanzitten. Wellicht had dit met de vakantieperiode te maken maar het kwam niet professioneel over.

Snel en helder hypotheekadvies

Al direct tijdens het eerste telefoongesprek om een afspraak te maken voor het 1e gesprek werden we zeer uitgebreid geholpen. We hadden direct een goed gevoel bij de adviseur.Er werd telkens uitgebreid de tijd voor ons genomen, ze belde altijd stipt op tijd en de analyses werden snel na het gesprek toegestuurd. Uiteindelijk is het gehele proces vlot en naar wens gelopen.Dankzij de adviezen hebben wij uiteindelijk een gunstiger hypotheek weten te krijgen dan wat wij vooraf hadden uitgezocht. Het is de investering en het gemak dus zeker waard :).

Perfect geholpen

De adviseur is goed bereikbaar (ook buiten kantooruren), komt snel met deskundig advies en heeft altijd tijd voor je. Wij vonden het ook fijn dat ze ook zelf met diverse suggesties kwam waaraan wij zelf niet hadden gedacht. Ze voert dus niet alleen uit wat je van haar vraagt, maar denkt zelf ook mee. Daarnaast is NHP voordeliger dan de concurrenten. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze voor NHP en de hulp van de adviseur!

Goed advies, duidelijke uitleg

Om heel eerlijk te zijn heb ik geen klachten.. het was voor ons de 1e en hopelijk ook enige hypotheek in ons leven, dus alles is compleet nieuw. Ik heb van onze adviseur + assistent duidelijke informatie gehad, zelfs op emails reageerden ze geregeld met een telefoontje omdat ze dat toch fijner vonden! Kan NHP alleen maar aanraden...

Super en vooral snelle service

Het betrof bij ons een spoedhypotheek, het is gelukt om alles in een week helemaal rond te hebben. Ook waren ze en bleven ze tot het eind toe (er zijn heel wat telefoontjes op en neer gegaan) heel vriendelijk aan de telefoon.

Snel, gemakkelijk, meedenkend

NHP werkt prettig, reageert snel op vragen en te zetten stappen. Heldere informatie en bereid om dingen uit te leggen , tot het eind. Fijn dat je kunt meekijken op het scherm naar verschillen de opties. Alle betrokkenen zijn goed ge�nformeerd. Offerte klopt met eindresultaat. Vriendelijke en persoonlijke benadering van de adviseur. De reviews hebben niet te veel gezegd.

Fantastisch advies ! Aanrader

De NHP heeft altijd snel reageert en een zeer uitgebreid en helder adviesrapport aangeleverd waardoor keuzes veel gemakkelijker gemaakt konden worden. De adviseur communiceert op een rustige en duidelijke manier en was altijd bereikbaar en hulpvaardig. Ik had tijdens het hele process geen stress en zou de NHP ook aan vrienden en collegas aanraden .

Kwalitatief maatwerk op afstand en toch dichtbij

Normaliter geef ik sterk de voorkeur aan 'fysiek contact'. Maar NHP-hulp-op-afstand is een ware aanrader! Al vrij snel heb je het gevoel dat men daadwerkelijk onafhankelijk en als vriend opereert. Snel, flexibel, eerlijk en meedenkend zijn zo maar een paar associaties...

Absoluut Top

Praktisch, dienstverlenend persoonlijk en goed bereikbaar, snel anticiperend en goedkoop. We kunnen maar een adviseur invullen maar de adviseur was naast de adviseur ook geweldig!Het is alsof je een maatje op afstand hebt, die je steeds op tijd van de juiste steun voorziet. Mislukken kan haast niet. Zonder deze hulp was het niet te doen geweest, banken stellen steeds hogere eisen, zij bemiddelen voor je en helpen je de goede formulieren aan te leveren. Naast hun vind er ook nog een finale check plaats. Bravo!

Meedenkend, alert, uiterst correct

Zeer klantvriendelijk en to-the-point advies. Mee kunnen kijken in de ingevoerde gegevens en de resultaten is super.

digitaal, goed advies, goed bereikbaar

digitaal, goed advies, goed bereikbaard, tevereden over service, goed hulpverlening

prima helder een eerlijk advies

ruim tijd genomen, punctueel en deskundige werkwijze. Heeft snel door waar het advies betrekking op heeft.

Coenecoop 711

2741 PW WADDINXVEEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.