Heel meedenkend en pratend in heldere taal

De adviseur (van NHP) heeft me heel goed geholpen in het uitzoeken van mijn eerste hypotheek. Ze neemt heel erg de tijd om te zorgen dat ik een goede keuze kan maken, bijvoorbeeld door de zaken helder uit te leggen en de benodigde adviezen te geven. Ik zou haar zeker aanraden! Ook het op afstand krijgen van advies werkte goed voor mij. Dit bijvoorbeeld doordat we onze schermen konden delen.Richting het einde van het hypotheek-uitzoekproces leek het wel vooral te gaan om de snelheid en voortgang, terwijl ik toen nog wel wat andere vragen had (na nieuwe inzichten vanuit mijn kant). Maar dat dit zo werkt vanuit hun kant snap ik ook wel, want dat zal nodig zijn om de kosten zo laag te houden.

Adequaat, Punctueel en Zeer Klantvriendelijk

Wij hebben het contact als uitermate prettig ervaren, de rapportage en de gesprekken verliepen zeer vlot en voldeden 100% aan de verwachtingen en vragen die wij hadden. Het uiteindelijke advies was marktconform en precies op maat!

Persoonlijk, betrokken en oprechte interesse

De adviseur, is betrokken en geeft je duidelijk inzicht wat mogelijk is. Ze is persoonlijk en luistert naar je wensen/voorwaarden. Over de snelheid waarin Angela alles regelt en realiseert ben ik erg tevreden. Geen commercieel bedrijf maar echt maatwerk, je bent geen nummertje!

Zeer prettig contact

Het concept digitaal hypotheek advies is relatief nieuw waarbij geen persoonlijk contact is. De begeleiding middels telefonisch contact en mailwisseling is professioneel en zeer deskundig. Na het advies worden alle ingestuurde documenten vooraf gecontroleerd. Dit bevordert het acceptatieproces van de geldverstrekker. NHP is punctueel, persoonlijk, eerlijk, professioneel en deskundig en bovenal denkt het met je mee!

Goed geadviseerd

Ivm korte tijd om hypotheek rond te kunnen krijgen, een spoedaanvraag ingediend bij NHP.Op ZONDAG!!! telefonisch contact gehad.Op maandag/dinsdag al een advies ontvangen. Door haast die geboden was, en alle stukken door zowel ons als NHP goed verzorgd waren en compleet, kon de bank snel overgaan tot het uit brengen van een offerte.Met als gevolg dat wij super snel ons nieuwe huis kunnen betrekken.!!! BEDANKT NHP !!! TOP SERVICE !!!

Doen uiterste best voor de moeilijkste hypotheken

Een nadeeltje is dat je ze niet altijd even snel aan de telefoon krijgt.Maar ze doen er echt alles aan om toch je droomhuis te kunnen kopen, ook als het wat lastiger is.Denken mee in oplossingen en niet in problemen.

Duidelijk en goed communiceren

Zeer professioneel en duidelijk advies. Goede terugkoppeling of de zaken zoals wij het hadden beschreven klopte zodat de aanvraag naar de bank kon.Snelle voortgang.

NHP is TOP

Zeer deskundig advies door adviseur, zij heeft ons behendig en vakkundig langs alle klippen heen geleid met uiteindelijk een zeer snelle afhandeling van de hypotheekaanvraag met het maximale resultaat! chapeau voor NHP!

Vakkundig, professioneel en klantgericht advies

Het ging bij mij om een adviesgesprek m.b.t. het eventueel oversluiten van de huidige hypotheek, welke ook al via NHP was afgesloten. Ditmaal hebben zij mij vrijblijvend voorzien van een duidelijk en professioneel advies waarbij ik geen enkel moment het idee heb gehad dat ik een bepaalde richting op werd gestuurd. Ik zou NHP wat dat betreft iedereen kunnen adviseren, zeker als je net als mij geen problemen hebt met een advies op afstand.

duidelijke terugkoppeling straight to the point

Doordat onze eerste adviseur te laks was en er een deadline lag voor de ontbindende voorwaarde zijn we uitgeweken naar NHP. geweldige commitment vanuit NHP en snelle en adequate opvolging. Door zelf snel te reageren op vragen vanuit NHP zijn we als een sneltrein door het process gelopen.Dit is wat je verwacht van een adviseur, kennis kunde en snelle opvolging voor het hypotheek traject. GA ZO DOOR

Goede service, prettig contact

Prettig contact gehad (telefonisch) en een aantal andere mensen bij NHP. Snelle ondersteuning bij moeilijkheden.

Aardig, kennis van zaken en geinteresseerd.

De adviseur heeft voor mij een vergelijking opgesteld voor 3 hypotheekverstrekkers in mijn situatie. In eerste instantie heeft hij hiervoor veel informatie opgevraagd en heeft me goed en duidelijk meegenomen in het verhaal. Al was het niet duidelijk dan legde hij het nogmaals uit. Voor mij als erg prettig ervaren. Daarnaast merkte ik ook dat John zijn kennis erg op pijl was. Ook toonde hij interesse in mijn keuze voor huis en waarom ik naar Alkmaar verhuisde. Al met al alles als zeer prettig ervaren. Echter heb ik vanwege thuissituatie gekozen om rechtstreeks bij de Rabobank mijn hypotheek te nemen en niet via NHZ. Dit heeft niks met het gesprek met de adviseur te maken, maar enkel met het kleine verschil en omdat mijn voorkeur al uit ging naar de Rabobank.

Afspraken en toezeggingen worden niet nagekomen.

Woensdag: telefonisch 'kennismakingsgesprek', mij is mondeling verzekerd dat onze opzet haalbaar is, zelfs rentepercentages voor 20 en 30 jaar vast werden genoemd. Ik heb de gevraagde documenten woensdag nog gemaild. Voor vrijdag was tijd gereserveerd om een advies te maken.Vrijdag: Er komt geen advies, wel een mail dat het 'na het weekend' wordt.Donderdag: nog niets vernomen. Gebeld en gesproken met een man die zich niet met naam voorstelt (als ik aan het eind van het gesprek naar zijn naam vraag, blijkt het directeur John Esser te zijn). Deze toont weinig begrip voor mijn lange wachten, maar hij neemt contact op met de adviseur.Deze mailt mij nog dezelfde dag dat hij vrijdag het advies zal mailen.Zaterdag: de vrijdag is voorbij en ik heb na ruim anderhalve week nog geen advies. Dit is geen toevalstreffer, diverse andere reviews geven soortgelijke zaken aan. Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

PERFECT

Alles perfect geregeld en heel goed meedenkend.Werkt zeer nauwkeurig en geeft goede tips.

Snelle en deskundige service, een aanrader

Veel deskundigheid in huis gecombineerd met een vriendelijke en snelle service. Ik heb gedegen advies gekregen van het team bij NHP, en heb het als een fijne samenwerking ervaren. Tevens is het stappen plan dat per mail verstuurd werd visueel heel duidelijk. Kortom ik raad NHP van harte aan.

Zeer deskundig onafhankelijk advies

Zeer prettige manier van adviseren door eerst heel veel vragen te stellen, wordt het doel van het advies erg goed duidelijk en krijg je een helder en concreet advies in een zeer uitgebreide rapportage.

Prettig geregeld

Het was niet mijn eerste hypotheek via NHP, waardoor ik het prettiger had gevonden als ze even in hun eigen dossiers hadden gekeken welke informatie al beschikbaar was. Maar dat is meer 'feedback' dan kritiek. Alles is verder keurig geregeld. En zonder al te veel gedoe. Ze zijn altijd beschikbaar ook voor zgn 'stomme' vragen. Dus dat is heel fijn.

zeer behulpzaam

De adviseurs zijn zeer behulpzaam geweest. Geen vraag is te veel en ze nemen de moeite om lastige materie helder uit te leggen.

Doeltreffende informatie

Verhelderende informatie als je er zelf niet in zit.Heel veel verduidelijkt in korte tijd Veel dank daarvoor.

vriendelijk zakelijk en snel

Een vriendelijke zakelijke en snelle no nonsense afhandeling van het oversluiten van de hypotheek

Zeer professioneel

Veel deskundigheid in huis, zeker ook voor ondernemers een aanrader. Korte lijnen, snelle reacties, een redelijk ingewikkelde hypotheek was toch in 3 weken helemaal rond.

Duidelijk, helder en kennis van zaken.

Complimenten voor de adviseur. Vele malen contact gehad voor vragen van onze kant en interesse van haar kant. Ze heeft zich echt ingezet om tot een mooi advies op maat te komen. We zijn er heel blij mee.

Stipt, correct, helder

Correcte bejegening door de adviseur, duidelijk advies, to the point.

helder, eerlijk en duidelijk advies

open, eerlijk en duidelijk advies. Meedenken met jouw situatie en wat betreft handelen op uitstaande acties ging erg snel. Heel tevreden.

Duidelijke service, stipte afspraken, snelheid

Kantoor reageerde als eerste op mijn informatievraag via internet. Daarop volgde al snel een telefonische afspraak, waarin op mijn wensen werd ingespeeld. Ook het vervolgtraject tav aanleveren en beoordelen van stukken verliep soepel. Duidelijk een kantoor, waar men rekening houdt met de wens van de klant en hierin ook meedenkt.

Coenecoop 711

2741 PW WADDINXVEEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.