duidelijk advies

gaf duidelijke optie's en gaf goede uitleg omtrend mijn situatie

Uitstekend advies

Ik heb me aangemeld bij NHP en heb de situatie voorgelegd. Vervolgens heeft NHP mij voorzien van een uitstekend advies en een voorstel voor 4 verschillende hypotheekvormen. Er was een mogelijkheid voor een gesprek op het kantoor van NHP. Ik heb ervoor gekozen alles telefonisch af te handelen. Buiten het goede advies is de vaste prijs ook zeer aantrekkelijk. Kortom een fijne tussenpersoon om zaken mee te doen.

open, eerlijk, goed advies.

Ik had veel vragen waar de adviseur alle tijd voor nam. Via telefoon en mail was hij goed bereikbaar en kreeg ik snel reactie wanneer ik daar om vroeg.

Duidelijk en overzichtelijk advies

Het was een duidelijk advies. Verschillende varianten zijn besproken en het eindresultaat is een hypotheek die goed aansluit op onze wensen. Weinig risico, overzichtelijk en voor de lange termijn.

duidelijk advies

mogelijkheden om te bepalen waarmee je wel en geen hulp wenst, en daardoor een op maat gemaakt advies.

Helder advies

Gaf inzicht en daardoor vertrouwen. Prettig contact

Helder advies en nemen er de tijd voor.

Alle mogelijkheden (en onmogelijkheden) bij het over sluiten van hypotheek doorgenomen. Alles in het werk gesteld voor een goed eindresultaat. Ook bij vragen en problemen, goed advies en hulp.

uitgebreid duidelijk en persoonlijk advies

laagdrempelig en geen vraag teveel. Alles op een duidelijke en rustige manier uitgelegd waarbij je je niet ongemakkelijk voelt om het nogmaals te vragen wanneer je het niet begrijpt. Betrouwbaar.

deskundig onafhankelijk advies

goede hulp bij het adviseren over mijn financiele situatie en de daarbij behorende produkten; ook kritisch advies over eigen bestedingspatroon en lange termijn effecten.

Klantvriendelijk, vakkundig en zeer professioneel.

Alles wordt duidelijk uitgelegd en je wordt van elke ontwikkeling direct op de hoogte gebracht. Zeker een aanrader.

Heel goed en betrouwbaar advies.

Onze situatie was redelijk complex, Bestaand huis met overwaarde en een nog lopende hypotheek.Tijdens het 2e gesprek hadden we al goede berekeningen en overzichten. Er werd heel goed rekeninggehouden met onze wensen.Goed, onafhankelijk en betrouwbaar advies. Hier kom ik graag terug.

Betrouwbaar, goed georganiseerd bedrijf!

Mensen die hulp nodig hebben bij een aankoop van huis etc? Dan raad ik zeker dit bedrijf aan! waarom ik zo tevreden ben is dat als je vragen hebt, altijd kan bellen of mailen naar de adviseurs. En je vragen worden snel beantwoord. behulpzaamheid staat hoog en uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat een adviseur van dit bedrijf niks tekort schiet.

Prima advies!

Dhr. ****** heeft ons veel werk bespaard en daarnaast door de goedkoopste hypotheek aan te raden, ook nog eens veel geld.

Zeer goed advies, kijkt goed naar mijn situatie

Kantoor is absoluut een aanrader. Kijken goed naar de persoonlijke situatie, stemmen daar het advies op af. Tevens laten zij elke mogelijkheid de revue passeren, zodat de klant optimaal is ge�nformeerd. Afhandeling en snelheid van handelen is tevens z��r goed. Een partij waarop men kan bouwen en die men kan vertrouwen.

Veel kennis van zaken.

Ik had bij deze adviseur het gevoel dat ze echt wist waarmee ze bezig was.Heel prettig en vooral kundig.

Goed advies gebruik overwaarde oude woning.

Helder advies inzake fiscale mogelijkheden overwaarde oude pand. Advies zeer afdoende toegespitst op persoonlijke omstandigheden en wensen. Goede begeleiding, ook na de notaris. Bij vragen verder in het traject nam de adviseur alle tijd om vragen en zaken goed door te nemen en te helpen bij de belastingaangifte. Laatste 2 jaar ieder keer contact bj de jaarlijkse renteherziening, op iniatief van het verzekeringskantoor.

Betrouwbaar, accuraat, up to date, duidelijk.

Goed advies, zonder poespas, geen trukken. gewoon zoals het hoort.

Bijzonder prettige, open en heldere gesprekken

Het advies is tot stand gekomen na een drietal uitvoerige gesprekken waarbij in eerste instantie is bekeken welke hypotheekvariant de meest passende is bij onze wensen en financi�le situatie. De nadere detaillering van de hypotheek en de ORV is in de vervolggesprekken nader bepaald.

Vakkundig en goed inleven in onze wensen

Alle verschillende mogelijkheden werden zeer gedetailleerd voorberekend en de adviseur, *******, kon perfect "�n ons hoofd kruipen" om zo voor ons de beste passende hypotheek te zoeken. Wij zijn nog steeds blij met onze keuze van toen.

goede service, kundig

goede service, snelle response, overzichtelijke informatie. Ze weten waar ze het over hebben

Helder, eerlijk en persoonlijk

De heer ****** heeft in 2 adviesgesprekken uitvoerig de hypotheek opties toegelicht en kwam met zeer uitgebreid advies tav onze specifieke situatie. Heb voor t eerst t gevoel dat dit echt onafhankelijk en transparant was.

Goede en prettige begeleiding

Ook voor de aankoop van onze tweede woning hebben we ****** weer ingeschakeld om de financiering voor ons te regelen. En ook nu weer geen spijt gehad. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Onze vragen worden altijd serieus genomen en snel beantwoord. Geen snelle verkoper dus, maar degelijke adviseur. Ook volgende keer komen we weer terug!

Veel kennis en meerdere mogelijkheden aangeboden

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat er veel kennis in huis op verschillende vlakken. Tevens wordt er een zeer breed advies aangeboden van verschillende verzekeraar/hypotheekverstrekkers.

Prima advies

Dhr ******** was zeer zakenkundig integer en gaf zeer professioneel advies.

Perfect, zelfs in het weekend bereid te helpen.

Zeer gedegen hypotheekadvies, daarnaast op gebied van verzekeringen en beleggen kundig meegedacht.

Coenecoop 711

2741 PW WADDINXVEEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.