professioneel, transparant en betrouwbaar

de belafspraken worden stipt op tijd nagekomen, het advies is degelijk en op maat en de e-mails tussen de belafspraken door worden snel beantwoord c.q. afgehandeld

Perfect geholpen, is niet makkelijk geweest

Doordat ik met zowel een normale hypotheek te maken had als een starterslening. Zijn er een aantal dingen langs elkaar heen gegaan en in het begin heb ik zoveel mogelijk zelf geprobeerd te regelen totdat het volgende probleem zich weer voordeed en toen heeft mijn adviseur het van mij over genomen. En kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben.

Duidelijk, transparant en soepeltjes!

Deze maand heb ik mijn eerste huis gekocht. Het is een complex huis waar veel aan moet gebeuren. John Esser van NHP Waddinxveen heeft mij voortreffelijk geholpen om voor dit huis een goeie hypotheek te vinden. Hij staat voor de klant en geeft je in dit moeilijke proces het vertrouwen dat het goed komt. Het advies was transparant en duidelijk, waardoor uiteindelijk alles soepeltjes is verlopen...

Uitstekend concreet advies.

Ik zat met de vraag hoe ik mijn rente opnieuw moest vastzetten en of ik een deel moest aflossen. De heer ******* heeft mij hier een duidelijk advies over gegeven waar ik mee verder kan.

Goed advies, maar helaas toch een paar minpunten.

Aan de nieuwe manier van adviseren zonder persoonlijk contact was ik snel gewend en heeft veel voordelen (zie voorgaande beoordelingen) en werd door mijn adviseur ook uitstekend gedaan. Het is jammer dat de nieuwe regels van de NHG niet goed ge�nterpreteerd werden en ook overgenomen werden door de hypotheekverstrekker (Aegon) wat resulteerde in een offerte die op het laatste moment aangepast moest worden. Dit veroorzaakte veel stress bij zowel koper als verkoper en uiteindelijk hogere hypotheeklasten dan in de aangeboden offerte. Het hele proces was zo ver gevorderd dat annuleren geen optie meer was maar de adviseur heeft erg haar best gedaan om alles weer recht te zetten. Vandaar mijn, toch positieve, aanbeveling maar met een prijs/kwaliteit verhouding van niet meer dan een zeven.

Advies maar dan oprecht en transparant

Mw ********** is zeer betrokken en geeft nauwgezet alle stappen en overwegingen, hoe vaak dan ook, op een prettige manier over aan de klant. Tevens is het advies duidelijk en is er alle ruimte voor vragen, opmerkingen of bedenkingen.

Professioneel, vriendelijk, snel

Wij hebben onze eerste woning gekocht met hulp van NHP. Wij zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is. NHP geeft goed advies is helder en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Daarnaast wordt alles heel snel door hun afgewikkeld en worden mails en telefoons direct beantwoord. Doordat alles digitaal en per telefoon gaat en je geen kantoor bezoekt zijn de kosten ook een stuk lager, maar de kwaliteit is hier niet minder om en het feit dat alles digitaal kan maakt het voor mij zelfs makkelijker en minder tijdrovend.

Goed en betrouwbaar advies

Goed en betrouwbaar advies met oog voor detail. Ik heb de samenwerking met ******* als bijzonder prettig ervaren. Snelle reactie op alle vragen en verder alles goed geregeld

Advies op afstand werkt.

Eerste kontakt was met Hypotheker. Geschrokken van de kosten. Alternatief gezocht via internet. Bij NHP terecht gekomen. Kontakten liepen via email en telefonisch. Direkte reacties. Door eigen redzaamheid bewuste vraagstelling gedaan. Werkte in onze situatie prima. Kan me voorstellen dat dit bij anderen lastiger is.

uitstekende begeleiding

Mijn voorkeur ging altijd naar persoonlijk contact, maar vanwege goede referenties en aantrekkelijke afsluitkosten, contact gezocht met NHP. Belafspraken werden goed nagekomen. Snelle reacties op mails. Ruim de tijd om alles telefonisch goed door te kunnen spreken. Duidelijke uitleg en adviezen.Vriendelijke en geduldige benadering.Ik heb het persoonlijke contact niet gemist

Deskundig advies

Advies was erg goed onderbouwd. Deskundig en eerlijk. Ook de toegestuurde rapporten waren goed leesbaar en visueel sterk weergegeven.

geweldige inzet. Vakkundig.

Na een aantal adviseurs van andere instellingen geprobeerd te hebben bleek ****** een echte goede keus te zijn. Volledig naar mijn persoonlijke wens heeft zij een hypotheek samengesteld waar ik de komende jaren nog veel plezier van ga hebben.Alle rompslomp aan formulieren heeft zij prima voor mij afgehandeld zodat ik met minimale inzet van mijzelf en binnen de door mij gestelde tijdslimiet de hypotheek kan gaan ondertekenen. Mijn dank is groot.

Heel goed advies voor een betaalbare prijs

Alles gaat via de telefoon/mail en datverliep prima. Houden zich aan afspraken en reageren vlot. Altijd bereid je met eerlijk advies (gaven eerlijk toe dat mijn hypotheekverstrekker bekend staat als 'lastig' maar wel de scherpste rente heeft) bij te staan.

Zeer tevreden en heb deze al aangeraden

Ben erg tevreden met NHP, ze hebben me altijd snel en goed geholpen. Het is voor de werkende mens ook een groot voordeel dat je 's avonds telefonisch advies kan krijgen, zodat je geen moeilijke afspraken tijdens werkuren hoeft te plannen. Verder waardeer ik de transparantie in (scherpe) prijzen erg en is het fijn dat je kan kiezen wat je zelf regelt en wat je uitbesteedt.

Wij zijn zeer goed en fijn geholpen.

Proffesioneel kundig advies zonder vermoeiende verkooppraatjes. Goede communicatie in duidelijke begrijpelijk taal.

Kundig advies, waar voor je geld

Voor starters die een straight forward hypotheek zoeken, is dit kantoor een aanrader. Het advies is op afstand (enkel telefonisch) en dat vonden wij als twee werkende mensen een uitkomst.De adviseur kent het spel goed, maar dat maakte hem tijdens het aanvraagproces wellicht iets te nonchalant. Uiteindelijk heeft hij onder hoge tijdsdruk zeer persoonlijk extra ondersteuning gegeven. Alles is daardoor rond gekomen op tijd.

goed en duidelijk advies

Ik heb telefonisch contact met hun gehad regelen alles goed en alles is oprijd en snel verlopen en als je iets niet begrijpt dan komen ze met duidelijk advies gr gertjan

Uitgebreid advies voor een goede prijs!

Ik heb veel hypotheekadviseurs vergeleken en ben uiteindelijk bij Nationale Hypotheekpas uitgekomen. Dit kantoor viel op door een zeer uitgebreid advies wat perfect aansluit bij mijn situatie en wensen. Ik heb veel contact gehad met Dhr. *****, via mail en telefoon, hij nam alle tijd totdat alles precies was zoals ik het wilde. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn aanvraag bij de bank. Ik vond het prettig dat al het contact 'op afstand' was, dit scheelde ook in de advieskosten. Een prima advieskantoor wat ik iedereen aan kan raden.

Professionele en vriendelijke benadering

Professioneel, snel en kundig financieel advies. Alles per mail of telefoon waardoor snelle afhandeling.

Vakkundig en klantgericht

Zelfs als ik 's avonds een vraag stelde per email werd ik vaak binnen een half uur gebeld!Vaak ook een lagere rente dan op Independer staat.

duidelijk, efficient, gewoon goed hypotheekadvies

Dit is een club die gewoon no-nonsens hypotheek advies geeft. Geen ingewikkelde en verpakte verhalen, maar heldere en duidelijke uitleg. Overigens is het advies wat je krijgt toegestuurd verrassend uitgebreid. Op het terrein van kosten weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het maken van de afspraak kreeg ik direct te horen wat de kosten voor het advies zijn en wanneer deze betaald moeten worden. Dat lijkt eenvoudig, maar ik heb meerdere partijen gebeld en blijkt in die branche nog steeds ontzettend moeilijk om transparante te zijn over kosten en dergelijke. Bij NHP kreeg ik die transparantie wel, met een goed en bruikbaar advies.

Vlot, sympathiek, deskundig en niet duur

Op een zeer prettige manier snel geregeld. Heel goede ervaring met deze mensen.

Flexibel in tijd, bekwaam, snel schakelend

NHP biedt een dienst op een wijze die ons als jonge hardwerkende starters op het lijf geschreven is; via telefoon, chat, mail, digitaal aanleveren van stukken; zeer efficient en controleerbaar. Onze hypotheek ging niet over rozen; de eerste aanbieder wees na een oorspronkelijk groen licht op het allerallerlaatst af vanwege een baanwissel waardoor zij het vertrouwen verloor. NHP heeft flink geintervenieerd en een ander aanbieder gevonden, die wilde weliswaar niet voor 30 jaar rentevast, wel voor 10 jaar. Onder druk van de naderende verbouwing en verhuizing die bijna niet af te zeggen vielen, zijn wij akkoord gegaan; NHP is dagelijks, zo niet meerdere keren per dag met ons dossier bezig geweest en heeft de grote druk en spanning bij ons met kalmte, vertrouwen en geruststelling beantwoord. Punt van aandacht: wij wisten niet dat de baanwissel zo'n impact zou hebben, anders hadden dit zeker uitgesteld. NHG eisen waren veel strenger dan op de site van NHG te lezen viel. Onnodige extra stress

Aanrader!

In verband met het willen aanschaffen van onze eerste koopwoning contact opgenomen met de NHP na het lezen van de goede reviews hier op independer.nl (en de aantrekkelijke prijs)Wij zijn vanaf het begin tot eind geholpen door Mevr. ********. Een vriendelijke vrouw en naar onze ervaring een top hypotheekadviseur. Altijd bereikbaar als het nodig is, reageert snel op e-mails en als er iets geregeld moet worden dan gebeurd dit snel. Prettige ervaring gehad met ******* en dus NHP in het algemeen.Aanrader!

Betrouwbaar, flexibel, volledig en snel.

Zeer snel een goed advies. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. De adviseur komt betrouwbaar en flexibel over. Hij stelt zich op als een gelijkwaardige gesprekspartner. Hij komt uit zichzelf met oplossingen en alternatieven. Het advies is vriendelijk geprijsd (� 1300,-)

Coenecoop 711

2741 PW WADDINXVEEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.