goed en snel advies

in zeer korte tiij antwoord op mijn vraag welke mogelijkheden er waren.****kwam alle afspraken na.

Goed advies, goede bereikbaarheid

Via independer NHP gevonden en geen spijt van gehad.Konden meteen via de chat op de website al wat vragen kwijt en daarna een eerste gesprek ingepland.Het is wel even wennen dat alles telefonisch en/of per email gaat (het is natuurlijk een stukje onpersoonlijker), maar daardoor kunnen ze het advies een stuk goedkoper aanbieden dan concurrenten. Ik begreep overigens dat het alsnog (tegen een meerprijs) wel mogelijk is om naar hun kantoor te komen.Telefonisch prima advies gehad, kon voor vragen steeds terecht en werd snel van heldere antwoorden voorzien. Echt het gevoel dat de adviseur voor jou bezig is en jou de beste keuze laat maken.Zeer flexibele insteek, een keer een gesprek in de avond afspreken was geen probleem.Toen er tussen bank en notaris op het laatste moment nog wat miscommunicatie was heeft **** dit goed voor ons opgelost.Al met al zeer tevreden over het proces en de tussentijdse communicatie.

Goed en gedegen advies

Ik had de buik vol van al die zogenaamde adviseurs en besloot gewoon om voor de beste prijs/prestatie verhouding te gaan. Hierdoor kwam ik bij NHP uit. Met name het adviesrapport is zeer gedegen en duidelijk, hier kan menig adviseur nog een puntje aan zuigen. Ook alleen telefonisch contact i.p.v. face2face is prima bevallen.

Professioneel en gewoon goed advies

Enkele dienstverleners vergeleken en NHP gaf een zeer overzichtelijk dienstverleningsdocument en was ook scherp geprijsd. Geen bla bla verhalen, maar direct duidelijkheid, snel en goed advies, beschikbaarheid bij vragen goed en wij vonden het prettig om alles op afstand te doen zodat het proces geen verdere vertraging oploopt

Briljante werkwijze

Aangezien ik 40 uur per week werk is het inplannen van afspraken met een hypotheekadviseur niet altijd even eenvoudig. De werkwijze van de Nationale HypotheekPas was voor mij dan ook echt een uitkomst. Daarnaast ben ik door ***** zeer vakkundig geadviseerd.

Goed advies

Goede begeleiding en alles is perfect geregeld. Een aanrader als je alles per telefoon en e-mail wilt regelen en dus niet naar de adviseur zelf wilt te gaan, wat onnodig tijd zou kosten.

Goed duidelijk advies

Adviseur is prettig in omgang, komt afspraken na en is begripvol en duidelijk. Offertes zijn zeer uitgebreid, duidelijk, snel beschikbaar en voor iedereen te begrijpen. Wij hebben geen moment spijt gehad van deze keuze. En alles is vanuit de luie stoel te regelen. Aanrader!!!

**** is een fantastische adviseur.

Wij kochten ons eerste huis en het was fijn om ***** van Nationale HypotheekPas (NHP) als adviseur te hebben. Ze is deskundig, betrokken en eerlijk. Ze kan alles helder aan ons uitleggen en ze heeft blijkbaar veel inlevingsvermogen. Wij zijn dankbaar dat *****onze adviseur mocht zijn bij het kopen van ons eerste huis.

Heel netjes behandeld. Deskundige dame.

Mevrouw helpt zeer netjes. Ze heeft alles toegelicht en dacht actief mee. Iedere gestelde vraag werd zo uitgebreid als gewenst beantwoord op een vriendelijke manier. We hebben een hypotheek die bij ons past.

Goede en snelle service, met behoud van kwaliteit!

- Groot voordeel is dat ze alles met je regelen wanneer het jou schikt, dat wil zeggen dat je kunt aangeven wanneer ze je moeten bellen, in de avonduren een telefonische afspraak plannen is hierdoor geen probleem, dit scheelt je in je snipperuren.- Verwer

Deskundig uitgebreid vriendelijk advies

Uitgebreide analyse gehad van mijn financi�le situatie en mogelijke scenario's in de toekomst. Hierdoor kon ik een afgewogen keuze maken. Al mijn vragen werden gedurende het hele traject steeds per omgaande (telefonisch of per mail) beantwoord, op een vriendelijke en geduldige manier. Wat ik heel belangrijk vind, is dat er een onafhankelijk advies is gegeven en dat er geen aanvullende producten werden opgedrongen. Ik ben erg tevreden!

persoonlijk, duidelijk, no-nonsense

Wij verhuizen vanuit het buitenland weer terug naar Nederland. *****heeft ons via telefoon, internet en email geadviseerd en begeleid. Op basis van onze ideeen heft *****gekeken naar de best passende mogelijkheden, een helder voorstel neergelegd en ons gewezen op fiscale regelingen die voor ons een voordeel kunnen bieden. Binnen het relatief korte tijdsbestek heeft ****zich ingespannen om de hypotheek en gerelateerde verzekeringen te organiseren.

Super!

Goede begeleiding gekregen bij de aanschaf van mijn eerste woning.

Allerlei obstakels overwonnen

Wegens het eindigen van de rentevasteperiode moest alles snel geregeld worden. **** heeft hierbij goed geholpen zodat alles op tijd geregeld kon worden!

Zeer correct en duidelijk

Voor een degelijk advies met alle kennis van hypotheken die er maar is. Zeer goed en niet duur.

Helder advies

Het contact met mijn adviseur heb ik als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. Het opgeleverde adviesrapport is eenduidig van opzet. Een groot pluspunt vind ik dat de gesprekken buiten de kantoortijden om kunnen en zelfs in het weekend en dat je niet langs een kantoor hoeft te gaan. Daarnaast kan veel per email worden afgehandeld en kunnen alle benodigde stukken digitaal worden aangeleverd. Super!

Betrokken, vriendelijk,

Goede voorlichting, bleef er achteraan zitten zodat hypotheek zo snel mogelijk rond zou zijn. Goede prijs.

snelheid helderheid

Ik vond het fijn ook s'avonds en in het weekend advies te kunnen krijgen in mijn eigen woonkamer.

Snel en duidelijk

Na het doorgeven van onze gegevens snel een duidelijke offerte per email ontvangen en deze daarna telefonisch besproken.Na aanleveren van alle documenten was de Hypotheek binnen 1 dag geaccepteerd. Erg snel!

Goede begeleiding en advies

Duidelijk vlot advies en vervolgens goede begeleiding tijdens het hele proces. Er waren scherpe deadlines, maar hypotheek is tijdig gepasseerd door alle inspanningen, ook 's avonds, van NHP.

helder en duidelijk

prima advies en begeleiding door ****, ook bij de verlenging van de rentevast periode weer prima geholpen

Goed advies maar weinig aandacht.

Eind december hadden wij interesse in een huis, hypotheekadvies ingewonnen bij NHP vanwege de hoge rating op independer. Meteen teruggebeld, hypotheek-analyse had ik binnen no-time op de mail! Daarna meerdere keren contact gehad, de ene keer verliep dat soepel, maar meerdere keren zeer stroef. Zeer lastig om mijn hypotheekadviseur te bereiken, belde ook meerdere malen niet terug. Puntje bij het paaltje waren mijn ontbindende voorwaarden verlopen omdat ik mijn adviseur niet kon bereiken.Uiteindelijk is alles goedgekomen, en heb ik nu een hypotheek bij ****. Half December laatste keer contact gehad."we bellen voor het passeren nog een keer om alles door te spreken" 14 Januari hebben we gepasseerd, ik heb nooit meer wat gehoord. Oftewel 0,0 nazorg! Gisteren kreeg ik namelijk een mailtje of ik nog even de rekening van de taxatie wilde betalen, was men vergeten naar de notaris te sturen. Hypotheekadvies = 8,5Nazorg/bereikbaarheid = 3,0

Volledige ontzorging en advies op maat!

Ik zou NHP zeker bij vrienden of collega's aanbevelen! Vooraf was ik nog wat sceptisch over het contact op afstand. Maar mijn adviseur **** heeft dit volledig weggenomen. Ik was zeer te spreken over de rapportages van de verschillende berekeningen, dit gaf mij de kans alles zelf ook goed door te nemen en 'het' ook echt te begrijpen. Het zorgvuldige advies en de ontzorging van **** maakte het voor mij compleet. In de afgelopen weken heb ik niks aan te merken gehad op de dienstverlening, veel banken kunnen hier echt een voorbeeld aan nemen. Eerlijke en volledige advisering. Top!

Snel duidelijk en goed advies

Na een telefonische inventarisatie gesprek is daarna alles digitaal geregeld.Gezorgd voor een nieuwe hypotheek met een lagere rente.Je hoeft zelf niks meer te doen alles wordt geregeld tot en met de notaris. Een Aanbeveling

Goed snelle service

Op basis van Independer bij NHP uitgekomen. Echt een aanrader. Scherpe prijs voor toch alle informatie die je wilt hebben. Ook snelle afhandeling. Enige nadeel is dat ze geen samenwerking hebben met ****,wat in mijn tijd de laagste rente kon aanbieden.

Coenecoop 711

2741 PW WADDINXVEEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.