Fout na fout

Het eerste advies ging erg goed. Helaas heeft meneer een aantal fouten gemaakt en niet gecorrigeerd.Wij hebben hem hier op gewezen en dit zou goed komen.Helaas heeft dit er voor gezorgd dat het totaalplaatje een paar duizend euro duurder is geworden en we die direct mochten afrekenen.

Goed advies hypotheek

De adivseur heeft onze hypotheek geregeld.Geeft goede uitleg en neemt echt detijd voor je ik zou NHP echt aanrade.

Top adviseur

NHP beschikt over kundige mensen die je snel en vakkundig helpen.

Supersnel

In 4 !!!! dagen van een eerste contact tot een bindende offerte in een niet heel eenvoudig geval. Geweldig werk en in een hele fijne sfeer.

Top hypotheek kantoor

Goede kennis van zaken , kundig , geduldig en erg behulpzaam.

Super goed geholpen

Ontzettend fijn, snel en goed geholpen. Al onze vragen werden beantwoord en toegelicht.Zeer deskundig advies!

Professioneel en eerlijk!

Wij zijn een starters op de woningmarkt, en dan is het heel fijn als een adviseur je op een rustige manier alles kan uitleggen omtrent een hypotheek, de verschillende rente mogelijkheden, eventuele risico�s en meer. We zijn uitstekend geholpen en kunnen NHP aan iedereen aanbevelen. Je krijgt toegang tot een persoonlijk portaal waar je al je documenten aan kan leveren, waarna er een vrijblijvend persoonlijk advies op volgt. Wij hebben NHP als een zeer professionele en eerlijke partij ervaren!

De adviseur hielp ons met een spoedhypotheek. Wij zijn beide ondernemers en waren verkeerd geadviseerd door een eerdere hypotheekadviseur.Elk obstakel werd weggenomen, stuk voor stuk. De adviseur is duidelijk, pro-actief, ondersteunend en zorgde ervoor dat we naar een goede oplossing werden geleid. Daar zijn we erg blij mee. We bevelen haar met harte aan.

Gied advies, klantvriendelijk

Adviseur is zeer kundig, kan alle details van de hypotheek aanvraag en de procedures erom heen goed uitleggen. Hij is heel makkelijk bereikbaar en gaat echt een stap verder om de klant tevreden te stellen. We hebben een uitstekend advies gekregen en een prima hypotheek.

Succesvolle hypotheekaanvraag voor kavel & woning!

Wij zijn met NHP in zee gegaan voor het regelen van een hypotheek voor een kavel en een nieuw te bouwen woning. Wij hebben dit vanuit het buitenland geregeld, aangezien wij pas deze zomer terugkeren richting Nederland.Het contact met de adviseur was vanaf het eerst moment zeer aangenaam. Tijdens ons intake gesprek hebben we een duidelijke uitleg gekregen van de aanpak en verschillende strategieen om tot een successvol eindresultaat te komen. Tijdens het gehele traject was de communicatie effectief (snel en flexibel). De adviseur heeft goede connecties met verschillende hypotheekverstrekkers, wat uiteindelijk heeft geleid tot een mooi hypotheekaanbod. De administratieve afhandeling verliep via een klantportaal waar we de documenten konden downloaden en na ondertekening weer uploaden. Daarnaast konden we de voortgang tussen de verschillende partijen in de gaten houden. We kunnen NHP zeker aanraden voor het regelen van een hypotheek!

Uitstekende service

Fijne persoonlijke service, goed en makkelijk bereikbaar.

Top service!

We zijn goed geholpen. Een adviseur die de tijd voor ons nam en alles stap voor stap duidelijk met ons heeft doorgenomen! Wij zijn zeer te vreden!

Prima advies

Een goed advies gehad voor het oversluiten van een hypotheek. Vriendelijk en niet opdringerig. Alles geregeld binnen 4 weken.

Mr.

My experience is very positive. He was clear from the start of the process. He reviewed the purchase agreement and managed to change the key dates after discussion with the state agent. This helped us a lot to meet the final deadline with the notary.

Hypotheek andere woning

Op een professionele, prettige en duidelijke wijze geholpen door de adviseurs bij het selecteren en afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning.

deskundig advies voor een prima prijs

De adviseur is een zeer kundig financieel hypotheek adviseur die goed met je meedenkt en flexibel is qua tijden om af te stemmen. Het hele hypotheekproces is bij NHP in verregaande mate geautomatiseerd waardoor je vanuit huis al je stukken kunt aanleveren.

Fantastische begeleiding en ondersteuning,

We waren een leek op hypotheekgebied, maar hadden de positieve beoordelingen van NHP gelezen en besloten een gratis ori�nterend adviesgesprek aan te vragen. Het bleef niet bij 1 gratis ori�nterend adviesgesprek, het werden er tientallen en meer dan 2x zoveel mails, overdag, �s avonds en in het weekend. Alles werd net zo lang uitgelegd tot we het ook werkelijk begrepen. We besloten daarom ook de aanvraag door NHP te laten verzorgen. Heel fijn was het persoonlijk dossier, waarin je de voortgang kon volgen en op een simpele manier gevraagde stukken kon uploaden.Wij bevelen NHP van harte aan door de goede begeleiding, snelle reacties en ondersteuning gedurende dit traject, zowel van de adviseur als van de binnendienst.

Perfect werk

Zeer scherpen duidelijk advies. Door sterke controle zorgt hij dat alles in de afgesproken tijd gereed is.

Snelle behandeling

Heel blij met NHP als hypotheek adviseur voor het aankoop van mijn eerste woning. Hypotheek was binnen 10 dagen geregeld.

Deskundig

deskundig, geduldig, komt afspraken na, prettige persoonlijkheid

goede service

Nadat we grote uitdagingen hadden bij de hypotheekaanvraag bij een grote bank, raadden de verkopers ons aan met NHP in zee te gaan. Dit was een uitstekende keuze. We werden snel geholpen. Eerst met eerlijk advies en daarna met een prachtig hypotheekaanbod bij een bank waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

Hypotheekadvies NHP

De adviseur was mijn hypotheekadviseur bij NHP. De adviseur is erg deskundig, geduldig en ronduit professioneel. Hij was erg meedenkend en heeft mij geholpen de hypotheek te vinden en te kiezen welke het beste bij mijn situatie en wensen past.

Zeer tevreden over het hypotheekadvies van NHP. Erg betrokken in het hele proces en altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Chapeau voor Marc en Eric

Snelle, duidelijk, krachtige uitwerking. Hypotheek binnen 3wk geregeld, ondanks (moeilijke) casus.

Advies

Prima. De adviseur reageert goed, duidelijk en snel. Ik kan iedereen haar aanbevelen.

Coenecoop 711

2741 PW WADDINXVEEN

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.