Passend advies

De adviseur denkt goed mee en reageert snel. Fijn bedrijf

100% goed geregeld

Dank voor de inspanningen. Compleet ontzorgd. Kan ze van harte aanbevelen

Starters Hypotheek

Een zeer vriendelijk en open gesprek waarbij verschillende opties worden voorgelegd. Alle informatie wordt duidelijk en rustig toegelicht waarbij de aandacht volledig gaat naar de persoonlijke situatie.

Zeer positief

Wij zijn goed geadviseerd door onze hypotheek adviseur.

Zeer positief

Wij zijn goed geadviseerd door onze hypotheek adviseur.Eerlijk en duidelijk advies , behulpzaam , goeie afspraken en overleg. Korte lijnen Wij zijn zeer tevreden!.

advies

behulpzaam, deskundig, betrouwbaarvlotte, snelle afhandelingalles in overleg

advies

behulpzaam, deskundig, betrouwbaar

Eerlijk & oprecht

Top, zijn allen zeer vriendelijk. Hele goede ervaring met een eerlijke en duidelijke realistische uitleg.

vakkundig

De adviseur is een zeer deskundige en uiterst vriendelijke man. Hij heeft alle tijd voor ons genomen ondank de corona crisis, heeft alles voor ons uitgezocht en heel goed begeleid in het maken van de juiste keuze. Ook met vragen konden wij telkens bij hem en zijn team terecht. Wij voelden ons begrepen en op ons gemak tijdens onze gesprekken.

Fantstische service en geen vraag teveel!

Hier krijg je pas echt eerlijk en goed advies! Alle scenario's worden besproken en inzichtelijk gemaakt. Zelfs wanneer je na 20x mailen en bellen alsnog een vraag hebt, wordt deze met enthousiasme beantwoord. Korte lijntjes en daarnaast ook nog mensen achter de receptie met kennis van zaken! Dit is inmiddels de 3e keer dat wij zaken doen met deze partij en mocht de 4e keer nodig zijn weten we ze te vinden (dan verwacht ik trouwens wel een specieton met geschenken i.p.v. een emmertje). Kortom: Wanneer je een goed en eerlijk advies wil, ga dan voor Hypoteekservice Leek (en inmiddels ook in Roden natuurlijk).

Fantstische service en geen vraag teveel!

Hypotheekservice goede service

Erg duidelijk! Meerdere malen uitgeschreven berekeningen en aanpassingen. Niks was te gek of teveel gevraagd. Telefonisch vaak contact ter bevestiging in het proces van aankoop.

Super fijne service

Altijd super fijne service en dudelijke uitleg. Ze denken met je mee.

Prettige samenwerking

Ik heb het de hulp van hypotheek service als super fijn ervaren. Het is het eerste huis wat we kopen en hypotheek service heeft ons daar goed in begeleidt. Ze stonden altijd voor ons klaar. Je krijgt echt waar v��r je geld!

Vriendelijke man. Neemt alle tijd om alles door te nemen. Kan goed uitleg geven zodat alles begrepen wordt.

Zeer goede hypotheker

Zeer goede adviseur! Legt duidelijk uit en komt met de juiste adviezen.Hij heeft ons goed geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Juiste kwaliteit voor de prijs

Zeer goede hypotheker

Zeer goede adviseur! Legt duidelijk uit en komt met de juiste adviezen.

Top hypotheek service!

Als starters zijn wij hier heel goed geholpen. Alles wordt je duidelijk gemaakt en je vragen worden snel beantwoord. Kortom top!

review

De adviseur geeft deskundig advies, is geduldig en neemt de tijd. Daarnaast luistert hij naar de klant en stelt het rapport op naar de wens van de klant.

Zeer heldere en duidelijke uitleg (in begrijpelijke taal), hoge kennis van zaken, klantvriendelijk en erg plezierig in de omgang. Ook de dames op kantoor die de verdere administratieve afhandeling verzorgen, verdienen een dikke pluim! Zeer tevreden over het gehele traject.

Zeer goede communicatie

Hypotheekservice heeft ons weer super geholpen bij het regelen van een hypotheek voor ons nieuwe huis. Collega�s communiceren zeer goed en zitten er bovenop om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Hypotheekadvies

Goede duidelijke uitleg, vriendelijk. Snelle reactie op telefoon/mail.

Super goed geadviseerd!

Super goed geadviseerd!

Wij zijn tijdens onze zoektocht naar ons nieuwe huis geadviseerd door de hypotheekadviseur. Alles is heel goed gegaan. Zeer goed geadviseerd met wat de mogelijkheden waren en wat wel en niet kon. We zijn heel wat keren op gesprek geweest en er werd alle tijd voor je genomen. Er werd goed naar de wensen geluisterd. Er werd goed met ons mee gedacht met wat het verstandigste is. Je koopt immers niet elke dag een nieuwe woning!Ook de andere collega�s waren op de hoogte van onze situatie. Als we belden wisten ze precies wie we waren! Hier houden wij van! Echt top. Je bent hier geen nummer! Wij zijn super tevreden en we kunnen Hypotheekservice Leek aan iedereen aanbevelen!

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.