heel goed

vlot en keurig geholpen mevrouw heeft veel kennis van zaken kortom een aanrader.

Begeleiding & advies oversluiten hypotheek

Deskundig en professioneel advies en een zeer prettige begeleiding. Denkt goed mee, helder in de uitleg en maakt complexe materie op een aantrekkelijke en laagdrempelige zeer begrijpelijk. Ik kan Hypotheek Service en al haar medewerkers zeker aanbevelen!

mevrouw

Zeer servicegericht kantoor met verstand van zaken. Maatwerk advies, korte lijnen. Ben zeer tevreden met het resultaat. Werkzaam in groot deel van Nederland.

Zeer vriendelijk en deskundig

Wij hebben een heel goed beeld van Hypotheek service Leek. Bij het kopen van ons eerste huis hebben we advies op maat gehad waar we heel erg tevreden over waren. Om deze reden zijn we jaren later terug gekomen voor advies voor het kopen van ons volgende huis. Eerder zijn we hier geholpen door adviseurs. Beide heren zijn zeer prettig in de omgang en hebben ons ontzettend goed geadviseerd. Dankjewel voor de hulp! Groetjes

Zeer vriendelijk en deskundig

Top service!

7 jaar geleden het eerste huis gekocht met hulp.

Top service!

7 jaar geleden het eerste huis gekocht met hulp. Ook deze keer onze hypotheek weer via Hypotheekservice Leek afgesloten. Wij hebben erg goede ervaringen met dit bedrijf. Geen vraag is teveel en je word echt van A tot Z geholpen. Bij een eventuele volgende keer gaan wij zeker terug naar Hypotheekservice Leek!100% top service

Geweldig!

We hadden meteen een vertrouwd gevoel bij deze adviseur, zeer deskundig, transparant, belangstellend en echte interesse voor onze �zaak�.Heeft onze belangen fantastisch behartigd en moeten we ooit weer een adviseur nodig zijn dan wordt het 100% zeker deze weer.De slogan van dit kantoor maken ze meer dan waar!Niet meer twijfelen of verder zoeken :�� Op naar Leek.

Geweldig!

Fijn persoonlijk advies

Bij de hypotheek service krijg je goed advies op een persoonlijke manier. Ze doen er alles aan om uit te zoeken wat voor jou de beste hypotheek is en leggen daarbij de stappen uit, wat erg fijn is wanneer je starter bent.

Meedenkend, deskundig en klantvriendelijk

We hebben in december ons eerste huis gekocht en Hypotheekservice Leek heeft ons in elke stap ondersteund. Erg fijn gezien er veel op korte termijn geregeld moet worden. De gesprekken met adviseur verliepen vlot, vriendelijk en deskundig. We vonden het fijn dat de adviseur meedacht in onze situatie. Tevens is het hele team goed bereikbaar, altijd bereid om te helpen en geen vraag is te veel. We zouden Hypotheekservice dan ook zeker aanraden.

Meedenkend, deskundig en klantvriendelijk

Goed avies

Zeer behulpzaam en snel geregeld.Door mijn situatie was het moeilijk om aan een hypotheek te komen maar door de juiste advies en het snelle handelen, hebben wij toch nog een hypotheek kunnen krijgen.

Goed avies

Zeer behulpzaam en snel geregeld.

Prima service. Duidelijke uitleg en er wordt veel werk uit handen genomen.

Deskundig

Deskundig

Wij zijn op een zeer nette en plezierige manier geholpen, er werd goed naar ons geluisterd, goede uitleg en informatie. Ook de afwikkeling ging op een prettige manier en gaf ons rust.Bedankt team.

Super!

Wij hebben in Januari 2022 een huis gekocht. Dit met behulp van de adviseur. Als we iemand mogen aanbevelen is het de adviseur. Ervaring was super! Vlot/duidelijk en goed in zijn vak! Uiteraard willen we ook het overige personeel bedanken van het team uit leek die ons geholpen hebben!

Heel prettig kantoor

Heel prettig kantoor

Gesprek met de adviseur verliep heel fijn. Goede uitleg over de mogelijkheden en alle vervolg trajecten snel geregeld.Kan HypotheekService echt aanraden.

Aanrader

Perfect, praktisch, goed advies en no nonsense aanpak

Top begeleiding en service!

Voor de tweede keer zijn wij bij de adviseur geweest voor onze hypotheek. Van het begin tot het einde was het contact aangenaam, snel en goed, net als de vorige keer. De adviseur denkt mee en legt alles tot in detail uit en maakt alles begrijpelijk. Hij neemt altijd de tijd voor je! Alles was snel geregeld en wij zullen zeker terug komen in de toekomst!

Super goed geholpen

Super goed en snel geholpen, ook met het aanleveren van de benodigde gegevens. Heel tevreden.

Verbouwing

Verbouwing

Omdat mijn man en ik gaan beginnen met het verbouwen van ons huis wilden we onze hypotheek verhogen. We wisten gelijk allebei dat we weer advies wilden krijgen van de adviseur. (Hypotheekservice Leek) Bij de aankoop van ons huidige huis twee jaar geleden heeft de adviseur ons ook heel erg goed geholpen. Hij neemt ruim de tijd voor je, legt alles heel erg duidelijk uit en beantwoord al je vragen. Ook als je thuis toch nog met vragen zit kun je altijd bellen of mailen en je krijgt super snel antwoord. Zo fijn! Mede hierdoor hebben wij met een gerust hart vol met goede tips onze hypotheek kunnen verhogen. Super bedankt!!

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.