goed, snel en eerlijk advies

Eerlijke informatie, snel en goed advies, terwijl we onze hypotheek nog bij een bank hebben en niet over hoeven te stappen, omdat dit nog goed is, maar we krijgen altijd wel advies wat te doen met de rente vaste periode

Kennis, geduld, meedenken en een helder verhaal.

Kennis van zaken en de nieuwste constructies, eindeloos geduld bij het helder beantwoorden van iedere vraag (ook als ze misschien wat dom waren) en werkelijk meedenken in plaats van een glad standaardverhaal. Prettige nuchterheid waar we graag een half uur vanuit Groningen voor in de auto zaten. De adviseur genoot er duidelijk van om samen met ons de beste hypotheekoplossing voor onze situatie bij elkaar te puzzelen.

goed, betrouwbaar, vriendelijk

Je word zeer goed geinformeerd en geholpen! ze nemen ook de tijd voor je, wat zeer prettig is!alles word goed geregeld!!

Eerlijkheid, openheid en duidelijkheid.

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat je een eerlijk, open en duidelijk advies krijgt. Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke situatie en daarop ingespeeld.

Prettig geregeld en zeer aanbevolen!

Dit kantoor werd ons aanbevolen door een makelaar. De hypotheek die wij voor de aankoop van ons andere huis nodig hadden en de afhandeling/omzetting van onze oude hypotheek werd door ***, met weinig inspanning van onze kant, vlot en vriendelijk geregeld.

wij zijn goed geholpen mbt woekerpolissen

Wij zijn goed en ons inziens deskundig geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe hypotheek.

Betrouwbaar, helder, klantgericht, 'nazorg' advies

Dit kantoor kunnen wij aanbevelen omdat het advies en het gesprek betrouwbaar en helder overkwam. Er is veel aandacht voor de persoonlijke situatie van de klant en er wordt tijd voor de klant uitgetrokken.Er is kennis aanwezig: ze weten waar ze over praten en houden je op de hoogte van wat de hypotheekrentes doen.

enthousiaste medewerkers

Het gesprek wat ik heb gehad is door vervroegd zodat ik kon profiteren van lagere rentes. De medewerkers zijn positief en vertellen hun verhaal omtrent hypotheken duidelijk.

Goed en uitgebreid advies

Betrouwbaar advies toegespitst op jou persoonlijke situatie.Men luisterd goed naar je om vervolgens met een persoonladvies te komen.Waar men zich m.n. in onderscheid is de zeer goede nazorg.Verder kijken ze goed naar de kosten: zoals waar kun je goedkoop een taxatie uitvoeren en welke notaris is goedkoop, hiervoor hebben ze op voorhand prijsafspraken die in het voordeel zijn van hun klanten..

goed, helder en persoonlijk advies

We woonden nog niet in de buurt, maar door de aankoop van een nieuwbouwwoning, wilden we een adviseur in de buurt. Ook zodat als we later nog vragen hadden we terug konden komen. We troffen iemand die de tijd voor je neemt om alles goed uit te leggen en ook tijd heeft voor een persoonlijk gesprek. Laatst zijn we voor aanvullend advies nog even langs geweest. Ook dan wordt de tijd voor je genomen, zonder dat je gelijk producten afneemt. Dat maakt dat je je thuis voelt.

een open en eerlijk verhaal.

Hypotheek service Leek adviseerd op een eerlijke manier. Zij geeft duidelijk aan wat verstandig is om te doen en wanneer iets overbodig is. Kortom, ik was onder de indruk van het advies en de service.

efficient en klantgericht

goed advies, helder verhaal, geen kleine lettertjes, genoeg ruimte voor vragen

is goed

Het advies en de genomen tijd was goed. We hebben het gevoel goed door *** geholpen te zijn.

Uitstekende onafhankelijke service!

Uitermate professionele, vriendelijke, discrete, onafhankelijke adviseur met kennis van zaken. En dat voor een relatief laag tarief!

Geweldige service van begin tot eind

Na een slechte start bij een andere hypotheekadviseur zijn we op advies van een collega naar HypotheekService Leek gegaan. Dit was een openbaring! Heldere uitleg, zeer goed advies en ook zeer compleet in de dienstverlening, van begin tot eind. *** stond continu voor ons klaar met advies en uitleg, per telefoon of email. Ondanks de zeer korte tijd die wij nog hadden voor het rondkrijgen van de hypotheek (enkele weken) was alles ruim op tijd klaar, en tot in de puntjes verzorgd.

Ontzettende goede begeleiding en advies

Ben bij hypotheek Service te Leek geholpen door ***. Niet alleen bij de aanschaf van mijn eerste huis, maar ook twee jaar later met het financiele aspect omtrend de verkoop van mijn huis. Ben erg blij dat ik bij dit kantoor ben terechtgekomen. Heb het idee dat de deur altijd voor je open staat. Al mijn vragen zijn goed en duidelijk beantwoord. Zeker een aanrader!!!

Heldere taal en geen luchtkastelen

Hier spreekt men in begrijpelijke taal over hypotheken. bovendien mag je als de deal gesloten is ook nog eens terug komen voor een gesprek over het onderhouden van de hypotheek. Lossen we eerder af, of niet etc.

klant vriendelijk en goede service

Ze staan altijd klaar voor al je vragen en houden je op de hoogte van alle veranderingen en aanbiedingen. Snelle en goede service

Deskundig, eerlijk, oprecht, actueel, leuke mensen

Zeer prettig kantoor waar wij zeker mensen naar zullen doorverwijzen. Geen verkooppraatjes, maar op een manier die voor iedereen te volgen is wordt in jou situatie de beste optie bepaald. Het gaat niet om het verkopen van producten of diensten, maar om de klant. Dat gevoel heb je onmiddelijk. In het eerste gesprek dat vooral in het teken staat van elkaar leren kennen en feeling krijgen met de klant. Pas als je dit hebt gedaan, kun je immers bepalen wat voor deze klant de beste optie is in zijn situatie is het devies.Nogmaals wij zijn zeer te spreken over het gehele kantoor en het zijn allemaal leuke en spontane mensen die er werkzaam zijn.Ga zo door.

Fantastisch gedaan, zonder druk erop.

Een aanrader voor hypotheek zoekers.Rustig, terzake doende en zonder druk erop.

Ben goed geholpen, en alles is erg duidelijk uitgelegd. En zelfs na de koop helpen ze je nog!!! ECHT FANTASTISCH!!

duidelijk,transparant,behulpzaam,aardig

Uitermate goed geholpen met de voorbereiding en afhandeling van de hypotheek, daarnaast is de service en behandeling erg prettig.aanrader!

Zeer deskundig en concreet.

Fantastisch en deskundig advies door een zeer integer persoon.

Helder verhaal en uitstekend advies!

***** van Hypotheekservice Leek, is op mij overgekomen als een uiterst prettige en vooral bekwame adviseur. Snel heeft hij mijn situatie doorgrond en het advies dat ik vervolgens van hem gekregen heb past mij als een maatpak. Prima!

objectief, adequaat en zeer servicegericht

Als vermogensbeheerder ben ik zeer kritisch in de beoordeling van een financieel dienstverlener, Hypotheek service Leek verdient alle lof. Geen moment van twijfel gehad inzake de deskundigheid en objectiviteit. Van harte aanbevolen.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.