Oversluiten

Zeer kundig advies. Alle voors en tegens worden gewogen, waardoor we vooronze situatie de beste keuze hebben kunnen maken. Niet alleen de hypotheekadviseur maar ook het overige personeel zeer klantvriendelijk waarbij geen vraag teveel was. Alles was snel geregeld, en overal keurige terugkoppeling op ontvangen. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zullen wij zeker hier weer terugkomen.

Gewoon 100% goed

Snel, adequaat en deskundig geholpen zodat we nog op tijd waren met het vast leggen van het lage rentetarief. Een prima advies met voor ons de keus uit verschillende opties die perfect bij onze situatie passen. De slogan '100% tevreden klanten' is waargemaakt.

Goede service en mensgericht!

Goede service en mensgericht!

Omdat we een nieuw huis hadden gekocht, hebben we een nieuwe financiering moeten afsluiten met een overbruggings periode.De hypotheekadviseur heeft ons erg goed geholpen met alle stappen die gedaan moesten worden.Hypotheek service neemt eigenlijk alles uit handen, waardoor je met een gerust hart een nieuwe hypotheek hebt.

Hypotheek oversluiten

We zijn perfect geholpen door Hypotheek Service Leek. We kwamen voor een financiering van onze uitbouw. Vervolgens is ons hele financi�le plaatje onder de loop genomen en zijn we zeer kundig geholpen. Absoluut een aanrader!!!

Overbruggingskrediet

Attent, meedenkend, geruststellend en duidelijke advies.

Overbruggingskrediet

Attent, meedenkend, geruststellend en duidelijke advies.Het voelde heel goed hoe we werden geadviseerd door de hypotheekadviseur.Alle medewerkers op dit kantoor waren zeer vriendelijk en attent.

Fantastisch!

Fantastisch geholpen in het proces naar de aankoop van onze woning!

Fantastisch!

Fantastisch geholpen in het proces naar de aankoop van onze woning!What you see is what you get en alles met een vleugje prettige nuchterheid. Wanneer de hypotheekadviseur zei dat het goed zou komen, wist je ook dat het goed zou komen.

Vlotte en goede service

Prima service door vakkundig personeel. Korte lijnen en vlot geregeld. Het bedrijf zorgt voor een snelle afhandeling.

Fijne samenwerking

We hebben het advies als zeer fijn ervaren. Ook in deze hectische tijden voor de aanvrager maar ook voor de aanbieder zijn we er goed uitgekomen. Laagdrempelig en fijne samenwerking. Heel erg bedankt hiervoor

Fijne samenwerking

Uitstekende service

De dienstverlening van Hypotheekservice is heel erg prettig. Ze communiceren snel en duidelijk en ze beantwoorden geduldig elke vraag. We hadden een erg goed gevoel en weten zeker dat we het juiste advies hebben gekregen. Een aanrader!

Top Service !

Top Service !

Als je op zoek gaat voor een servicebeurt van je hypotheek, kun je niet om HyptheekService heen. Wat mij betreft ontbreekt er slecht 1 ding: de toevoeging "Top" in de naamvoering. Heldere uitleg, afspraken nakomen, pro-actief blijven ook nadat de zaken zijn afgerond en vooral een betrokken team dat elkaar informeert. Kortom zoals een "grunninger" het zou zeggen: "ben niet ontevreden."

Oversluiten hypotheek

Wij hebben een duidelijk en eerlijk advies gekregen. Zijn heel erg tevreden over de nieuwe hypotheek. Plus punt: Betrouwbaar en vriendelijk.

Ontzettend duidelijk uitgelegd in begrijpbare taal

De adviseurs, hebben ons van begin tot eind meegenomen in het hele proces. Het was voor ons heel duidelijk wat er van ons verwacht werd, welke documenten wanneer aangeleverd moesten worden. We werden op de hoogte gesteld als er weer vorderingen werden gemaakt en ze zijn altijd goed te bereiken, zowel via de mail als aan de telefoon. We hebben het hele proces van aanvraag tot afronding als ontzettend soepel ervaren. Een volgende keer komen wij hier zeker terug, maar eerst gaan we genieten van ons nieuwe huis!

Hypotheekadvies en -ondersteuning

Bij het kiezen van een passende hypotheek heeft de adviseur goed uitgelegd wat de opties waren en wat de gevolgen van gemaakte keuzes zijn. Begeleiding, advies en communicatie heb ik als prettig ervaren.

Goed geholpen

We zijn goed geholpen alles is geregeld zonder zorgen. Goed advies en snelle reacties en service.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Vriendelijke mensen en goed advies

Aankoop woning

Voor de aankoop van ons eerste huis zijn wij uitstekend geholpen!Onze vragen zijn snel beantwoord en door het vroegtijdig aanvragen van een hypotheekofferte hebben wij een gunstig renteaanbod ontvangen. Kortom: zeer tevreden!

Aankoop woning

Voor de aankoop van ons eerste huis zijn wij uitstekend geholpen!

Weten waar je aan toe bent!

De adviseur legt haarfijn uit waar je aan toe bent.Duidelijkheid, vriendelijkheid en menselijkheid staan op 1.

Weten waar je aan toe bent!

De adviseur legt haarfijn uit waar je aan toe bent.

Prettig geholpen

Fijn geholpen. We voelden ons gehoord en goed ge�nformeerd. Altijd een goede terugkoppeling gehad op onze vragen en informatiebehoefte.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.