Fijn duidelijk en rust

Mijn ervaring. Is een prettig gevoel duidelijke uitleg goed advies en ze nemen de tijd voor je. Heel belangrijk voor deze stap vind ik.

Hypotheekservice denkt mee.

Hypotheekservice Leek verteld een duidelijk en helder verhaal, en is bijzonder klantvriendelijk en laagdrempelig. Ik vind financiele zaken als deze behoorlijk lastig en gecompliceerd, maar alles wat ik moest weten over de hypotheek en aanverwante zaken is me zeer goed en rustig uitgelegd. Als je er voor kiest om hypotheekservice Leek alles omtrent de financieen te laten regelen, heb je helemaal geen zorgen. Ideaal ! Mijn complimenten !

Goed advies

Een huis kopen, doe je niet zomaar. Er moet veel geregeld worden en er moeten keuzes gemaakt worden. Hypotheekservice leek, helpt je uitstekend bij het maken van deze keuzes en regeld veel dingen voor je.

Goed en eerlijk advies.

Zoals hier boven al omschreven hebben we goed en eerlijk advies gehad. En alles is vlot geregeld. Bij vragen kan je altijd even bellen of mailen, en je hebt altijd snel een goed antwoord terug. Kan deze hypotheekservice iedereen aanbevelen.

Prima en een duidelijk transparant verhaal

We kregen een duidelijk verhaal te horen. We wisten na het verhaal wat we konden verwachten en wat de mogelijkheden waren en wat ons dit ging kosten. We kregen het gevoel om met een 'eerlijk' bedrijf zaken te doen. Dit is ook zo gebleken.

Betrouwbaar, eerlijk en deskundig advies

Wij kunnen Hypotheek Service Leek van harte aanbevelen. Het huis dat we gekocht hebben is ons eerste huis en daarbij zijn heel veel dingen nieuw en onbekend m.b.t. hypotheken. De adviseur heeft ons alles rustig uitgelegd en al onze vragen beantwoord. De adviseur nam iedere keer ruim de tijd en we konden iedere keer snel bij de adviseur terecht. De adviseur heeft veel kennis van zaken en de informatie is actueel. Wat wij heel fijn vonden, is dat we vanaf het begin tot aan het eind zijn begeleid. De adviseur ging bv mee naar de notaris wat een veilig gevoel gaf.

Gedegen advies, leuke adviseur!

Voor een starter is het meeste nog allemaal nieuw, je zoekt dan een adviseur die je wegwijs kan maken. Die je advies geeft en een crashcursus hypotheekvormen. Bij ****** heb ik dit perfect op maat gekregen en samen zijn we tot een passende hypotheek gekomen. Daarna is het ook nog eens razend snel geregeld en afgerond! Prima service, goed contact en ******* is een topper!

Duidelijke advisering.

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat ze goed kijken naar de persoonlijke omstandigheden, meedenken en met een duidelijk advies komen. Geen moeilijke verhalen. Prima service en begeleiding.

Eerlijk,goed,betrouwbaar,snel,super.

Ik vind het een eerlijk en betrouwbaar kantoor .Ik ben altijd goed en snel geholpen,ik zal er zeker weer naar toegaan.

top advies en echt meedenken met de klant!

bij verschillende kantoren langs geweest, maar geen kantoor die betere en persoonlijke service had dan Hypotheek Service Leek! Een persoonlijk advies, geen glade praatjes en ze staan altijd voor je klaar. Onze hypotheek moest vrij snel geregeld worden en daarvoro hebben ze hun uiterste best gedaan.

Topservice!

Hypotheekservice Leek ***** kreeg voor elkaar wat 6 andere adviseur niet konden of wilden doen.

no nonsens, helder en to the point

Zeer prettig in de omgang, makkelijk bereikbaar, snelle actie en gepast advies en ons gedurende het hele proces goed op de hoogte heeft gehouden

Correct, helder, nuchter en snelle service

hebben zowel onze hypotheek overgesloten als een verhoging voor verbouwing geregeld.

eerlijk en duidelijk advies

Erg prettige, nuchtere man, die je het gevoel geeft de beste hypotheek voor jouw situatie uit te zoeken. Geen nononsens.

Kundig, duidelijk en helder advies

Ik kan deze adviseur zeker aanbeleven omdat hij op een prettig manier meedenkt, duidelijk is en een helder totaalbeeld geeft. Verder geeft hij goed aan welke mogelijkheden en beperkingen er zijn. Komt afspraken na en doet het adviserend werk op een prettige en betrouwbare wijze.

Zeer goed totaaladvies, afgestemd op de klant

Ze kijken niet naar hun eigen provisie maar naar de situatie van de klant, dit resulteert in een zeer goed gesprek waarin alles duidelijk wordt en je met een zeker gevoel en een goed advies naar huis gaat. Dit kantoor staat zeer goed aangeschreven en heeft veel kennis in huis.

Met heel veel geduld en begrip voor de situatie alles doorgesproken en adviezen gekregen.

Duidelijke en begrijpelijke uitleg.

Men neemt alle tijd om duidelijk de situatie en alle mogelijkheden uit te leggen.

Advies op maat

Een zeer persoonlijke behandeling die geresulteerd heeft in een helder advies. ***** heeft ons gedurende het hele proces begeleid, inclusief het tekenen bij de notaris, wat volgens laatstgenoemde bijzonder was, en alles wat daarna nog op ons af kwam. Regelmatig nam hij zelf het initiatief en kwam hij met voorstellen of verbeterde rentepercentages. Hij was altijd bereikbaar en beschikbaar, zelfs in de avonduren wat voor ons erg handig was. Wij zijn erg tevreden over de service en zullen Hypotheekservice Leek zeker aanraden in onze omgeving!

Goed onafhankelijk advies, prima service.

Ik heb een goed hypotheek advies gehad. Voor vragen mocht ik altijd bellen of mailen. De hypotheek adviseur was ook aanwezig bij de notaris wat ik erg prettig vond.

eerlijk , duidelijk en vriendelijk

***** heeft ons erg goed geholpen, zeer professioneel!

goed geholpen, ook hele goede uitleg

Vriendelijke mensen, komen zelfs bij je thuis als je dat wilt.Goede begeleiding tot en met de notaris.

Fantastisch kantoor waar ze tijd voor je maken

Dit kantoor is fantastisch omdat je er heel duidelijke uitleg krijgt over het afsluiten an een zeer veilige hypotheek. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit en houden het simpel. 1 belletje en ze staan voor je klaar! Fantastisch!! Ze hebben altijd tijd overdag en 's avonds, wanneer het u past. In een woord geweldig.

Goed en gedegen advies

Er wordt de tijd genomen om vragen van de klant te beantwoorden. Bovendien wordt de eventuele rentewijzigingen in de gaten gehouden voor hetvaanvragen van de hypotheek.

Persoonlijk en zeer deskundig advies.

Hypotheekservice Leek is de enige tussenpersoon die in staat was voor mij een nieuwe hypotheek af te sluiten voor een nieuwe woning terwijl mijn andere woning nog niet was verkocht. **** luistert aandachtig en komt vervolgens met een deskundig en persoonlijk advies dat aansluit bij mijn wensen.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.