Prettig vrijblijvend advies

Gericht en toepasbaar advies. Informele sfeer, vrijblijvend, met humor, snelle service, fijne communicatie.Lekkere koekjes bij de koffie :-)

correct, klantvriendelijk en doorzettend

Toen ik na de echtscheiding mijn woning volledig op naam wilde krijgen heeft hypotheek service Leek mij geholpen dit te realiseren. De werkwijze is correct, klantvriendelijk en hun doorzettingsvermogen is echt prijzenswaardig.

Duidelijk en adequaat advies met een glimlach

Duidelijk advies op je eigen situatie. Adequaat en snel gehandeld. Erg geduldige uitleg.

Duidelijke uitleg

**** heeft rustig de tijd genomen om alles met ons door te spreken. Ook zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanvraag.

Super goed advies!!

Ik kan het kantoor aanbevelen, je krijgt advies op maat. Bij alle vragen staan ze er voor je.

Gewoon geweldig!

Onze adviseur stond altijd voor ons klaar, in het hele kantoor heerst rust en staan je keurig te woord. De uitleg was duidelijk en voor vragen waren we altijd welkom. Hypotheekservice Leek heeft ons gewoon fantastisch geholpen!!

zeer duidelijk!

Ik kwam binnen bij hypotheekservice Leek als starter. Na een aantal jaren een woning te hebben gehuurd, was ik toe om iets te kopen. Ik wist totaal niet wat er allemaal bij een hypotheek afsluiten komt kijken. Na een zeer duidelijk verhaal weet ik alles over "mijn hypotheek". Complimenten voor de duidelijkheid, maar ook vooral de gezelligheid van dit kantoor!

professioneel, alle tijd nemend.

Meerdere gesprekken gehad, waarbij **** altijd ruim de tijd nam. Alle onderdelen/mogelijkheden worden besproken en de vragen worden rustig en vakkundig beantwoord.

Prima gesprekken

Het kantoor neemt veel tijd voor je en doet heel veel moeite om het zo goed mogelijk voor je te regelen! Toen er bij ons wat mis ging (buiten hun schuld om) een waardebon van de gamma van �50,00!!! Top dus!

Klantvriendelijk en servicegericht

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat we van begin af aan goed zijn geholpen met advies over de aankoop van een eerste woning en de verschillende financi�le mogelijkheden, waarbij goed rekening werd gehouden met onze wensen. Het kantoor is zeer servicegericht.

Zeer goed advies

Het kantoor begeleid je vanaf het eerste gesprek tot het passeren van de hypotheekacte

Open, eerlijk en nuchter.

Realistische kijk op zaken / no nonsens. Kijken gericht naar een persoonlijke situatie en geven daarin advies wat 'echt' van belang is.

Zeer prettig contact. Uitstekend geholpen.

Na een goede intake waarin ****goed luisterde kregen we een uitstekend advies en vervolgens snel een bruikbare offerte. Hij stelde iets voor dat ons voordeel bracht. Doordat kort voor transport beslag gelegd werd op het huis duurde de afwikkeling langer. ****bleef het goed volgen en omdat het lang duurde lieten we in overleg de offerte verlopen. Toen er uiteindelijk getransporteerd kon worden werd er snel voor een nieuwe offerte gezorgd.

Duidelijk, behulpzaam.

Hypotheek Service Leek stond voor elke vraag open en begreep dat ik een volkomen leek in hypotheken was. Ze hebben me heel goed geadviseerd over de starterslening in mijn gemeente waardoor ik nu de trotse eigenaresse van mijn eerste koopwoning begoede ! **** is een hele goede adviseur, die mij alle mogelijkheden heeft gegeven die er voor mij mogelijk waren. Hij was ook eerlijk tegen me als er dingen toch ietwat tegen vielen, maar kwam vervolgens weer met een eventuele oplossing ervoor! Super!

hypotheek adviseur met klasse

Ik beveel mensen dit kantoor aan omdat je keurig wordt behandeld en alles voor jou geregeld wordt Zodat de mensen echt een keurige hypotheek op maat kunnen krijgen

Betrouwbaar en onderbouwd!

Ze nemen alle tijd voor je, er wordt direct terug gecommuniceerd per mail of telefoon. Goede hulp, advies, als je tot in de kleine details uitleg wil is dit geen enkel probleem. Er wordt meegedacht en er wordt gewoon het beste product voor je gezocht. Men heeft geen enkel belang om jou een duur product te verkopen maar om jou een zo'n goed en goedkoop mogelijke hypotheek te bezorgen. Een zware aanrader! Ga niet bij je eigen bank naar binnen om je hypotheek daar te regelen maar stap bel of ga naar Leek.

Super. Duidelijke informatie

Erg goede begeleiding gehad en alles was snel geregeld.

Adequaat

Goede service en klantgericht, aan de maat en adequaat. Maar eigenlijk is dit wat je zou mogen verwachten van een professionele service voor de prijs die gevraagd wordt.

duidelijk en passend advies

Niet commercieel, zeer meedenkend en het komt erg betrouwbaar over

Ze nemen echt de tijd voor je

De gesprekken worden niet snel afgehandeld, er wordt echt tijd voor je genomen, dat vind ik erg fijn.

Zeer deskundig advies en geruststellend advies!

Als starter is het enorm spannend om je eerste huis te kopen. Kan ik het wel is een vraag die bij mij regelmatig naar boven kwam. De mensen van Hypotheekservice Leek weten je met een zeer deskundig advies, enorm gerust te stellen. 100% service/klantgericht en nemen echt alle tijd voor je. Een echte aanrader voor alle huizenkopers!

Deskundig, meelevend, rustig

**** heeft kennis van alle producten, leeft mee met de situatie en zoekt het beste uit. Daarnaast blijft hij rustig en overziet het hele proces. Hij staat steeds klaar voor de vragen die we hadden en had daarbij goede adviezen om geld te besparen. We weten dat we hem altijd weer kunnen bellen en hij ons van het juiste advies zal voorzien.

Eerlijk, duidelijk, prettig

Wij bevelen dit kantoor aan iedereen aan aangezien zij ons een heel eerlijk, duidelijk en persoonlijk advies hebben gegeven. Bovendien kan je altijd bij ze terecht voor een vraag of iets anders wat wellicht nog onduidelijk is.

Goed en snel advies

Na eerste gesprek was binnen 14 dagen de hypotheek rond.

Duidelijkheid, meedenkend, deskundig, realistisch

Wij zijn zeer tevreden over de service van Hypotheekservice Leek. Geen kosten zonder dat een hypotheek afgesloten werd. We zijn meerdere malen langs geweest en hebben meerdere offertes opgevraagd. Het advies was deskundig en behapbaar. Alles werd duidelijk uitgelegd en er kwam een goed degelijk advies.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.