Goed, duidelijk en eerlijk advies

Duidelijke taal en goed advies. Nemen de tijd voor een goed gesprek

Perfecte service. Altijd bereikbaar voor advies

Al jaren klant bij dit kantoor. Altijd ruimte voor advies en overleg. Zeer persoonlijke en prettige benadering. Als service hulp gekregen bij ontbinden van oude hypotheek wat moeizaam verliep door echtscheiding. Bij afsluiten nieuwe hypotheek duidelijk en deskundig advies.

Vertrouwd en eerlijke goede service

Zijn meedere jaren er geweest voor advies en hypotkeek berekeningen en heeft ons eerlijk alle opties verteld en begeleid naar ons eerste koopwoning.

Perfect advies en zeer klantvriendelijk

We hebben advies gekregen van ******* en hij heeft ons zeer goed geholpen. Hij wist precies waar we naar op zoek waren, dacht met ons mee en gaf advies op maat. Ik kan iedereen dit kantoor aanbevelen.

Goed en duidelijk advies zonder poespas

Duidelijk, snel en goede kennis van zaken. Er wordt duidelijk naar je persoonlijke situatie gekeken en met je besproken.

zeer betrokken

Je krijgt een heel eerlijk advies en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Heel belangrijk dat er tijd voor je wordt genomen, helemaal omdat dit mn eerste koophuis is en ik er totaal geen verstand van had.

Rustig, verstand van zaken, altijd willen helpen

na gezocht te hebben naar een adviseur,zijn we na advies van een vriend bij Hypotheek service gekomen.Van het begin voelde het vertrouwd en een goed adres om je vertrouwelijke documenten mee te delen. Ze namen alle tijd voor je, keken verder dan alleen een product afleveren. Ze staan voor 100% service!! En maken dit zeker waar! vanaf de eerste ontmoeting tot de de laatste na zorg.

Deskundige begeleiding hypotheek en nieuwbouw.

We hebben een Betrouwbare en deskundige begeleiding gehad van de adviseur bij het traject verkoop eigen woning en nieuwbouw woning. De adviseur is betrokken bij ons en communiceert helder en duidelijk in zijn hypotheekadvies en andere informatie over het bouwen van een nieuwe woning. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Klantvriendelijk, neemt tijd voor zijn "klanten"

Wij zijn erg goed geholpen door hypotheek service Leek. De adviseur was altijd bereikbaar of we werden z.s.m terug gebeld en hielp ons met werkelijk alles (eerste koopwoning) Ze nemen de tijd voor je en kijken daarbij niet op de klok. Aan zijn adviezen hebben we veel gehad, toppie bedankt ! Nu straks lekker gaan genieten van ons eerste koophuis. Ook de dames van de ondersteuning hebben ons goed geholpen met vragen en wijzigingen!

Een bekwaam en uitgebreid advies.

Via een kennis bij adviseur de adviseur terecht gekomen. Als starter heeft hij mij een uitstekend advies gegeven. Ik kon voor alle vragen bij hem aankloppen. De adviseurs zijn bovendien erg goed bereikbaar en flexibel ingesteld. Een echte aanrader, vooral als je advies zoekt voor je eerste aankoop van een huis!

Uitstekend advies op maat!

Goede begeleiding en advies zoals je het hoort, geen poespas maar heldere taal. Je weet binnen een aantal gesprekken waar je aan toe bent

Service is heel goed en je word overal bij geholpen waar je tegen aan loopt. Kan iedereen Dit aanbevelen. Hier heen te gaan zeer vriendelijk

goed advies zonder gedoe

De situatie uitgelegd aan de adviseur, en direkt een goed advies. Veel "regel"dingen werden me gelukkig uit handen genomen

Professioneel, transparant, punctueel, vriendelijk

We hebben de gehele begeleiding en met name het gesprek als zeer prettig ervaren. Alle mogelijkheden zijn besproken en onderbouwd waarom wel of niet hiervoor te kiezen. Duidelijk en goed starterstarief voor de gehele begeleiding vanaf intakegesprek tot vragen omtrent aangifte belasting achteraf. Wanneer er iets geregeld moest worden gebeurde dit snel. Vriendelijk personeel die allemaal goed op de hoogte zijn van je hypotheekaanvraag. Kortom een goede, eerlijke en betrouwbare adviseur. Ik zal hem zeker adviseren bij bekenden!

Een echte aanrader!

Na een aantal tegenvallende hypotheekgesprekken heb ik op advies van een vriendin een afspraak gemaakt bij Hypotheek Service te Leek. Vanaf het eerste gesprek was het gevoel gelijk goed. Geen verkooppraatje, geen 'kijk eens hoe goed wij zijn', geen 'wij zijn eerlijk en transparant'... nee gewoon een helder, open en informatief gesprek. Voor mij geen twijfel meer, ik had mijn hypotheekadviseur gevonden. Het gehele 'traject' wordt voor je geregeld, je wordt overal keurig over ge�nformeerd en alle mogelijkheden worden met je besproken. Een afspraak is snel gemaakt, de communicatie verloopt vlot en tijdens de gesprekken wordt er ruim de tijd voor je genomen. Zodra je betaald voor een dienstverlening mag je verwachten dat daar iets tegenover staat, dat is bij Hypotheek Service ook echt het geval, zelfs meer dan je verwacht! Hypotheek? Hypotheek Service te Leek.

Professioneel en persoonlijk advies

Op aanraden van een vriend hebben wij Hypotheekservice Leek benaderd, om ons te begeleiden met onze hypotheek. Ze nemen de tijd voor je, vergelijken alle mogelijke aanbieders en leggen je uit waarom de ene aanbieder beter is dan de ander. De adviseur heeft veel kennis op dit gebied en kan dit goed vertalen naar een gedegen advies. Omdat ze niet gebonden zijn aan een derde partijen zijn ze echt onafhankelijk. Niets anders dan lof voor Hypotheekservice Leek. Bedankt voor de goede service, het heeft het aankopen van ons eerste huis een echt feest gemaakt.

geweldig advies zonder vooroordelen over situatie

Fijne hulp bij regelen hypotheek. Vriendelijke en respectvolle behandeling met daarbij heldere uitleg over alle mogelijkheden die het beste bij onze situatie paste. Vooral als starter zonder ervaring op het gebied van hypotheek mogelijkheden hebben mijn partner en ik de hulp van deze adviseur als erg prettig ervaren. Zeker een aanrader.

Deskundig, behulpzaam, warm welkom en betrokken

In dit bedrijf werken medewerkers die veel verstand van zaken hebben en die ervoor zorgen dat je je welkom voelt. Je wordt op een fijne en geduldige wijze geholpen en je verneemt echt dat je geen nummertje bent. Ze nemen alle tijd voor je en ze geven je zorgvuldig advies.Een fijn bedrijf die echt nog alle aandacht geeft aan de klant.

Persoonlijk betrokken, goed advies!

Wij werden geholpen bij het kopen van het eerste huis. We werden goed ontvangen bij elke vraag of elk huis dat we misschien wouden kopen maakten ze tijd voor ons vrij en gaven ons advies. Wij zijn zeer tevreden over Hypotheekservice ****! Profecioneel, persoonlijk, en betrokken.

Duidelijk overzichtelijk flexibel

Ze nemen de tijd om te luisteren naar je plannen, waarna ze met een duidelijk en begrijpelijk advies komen. Daarna werd alles al snel in werking gezet omdat er sprake was van een starterslening. bij elke vordering werd ik uitgebreid op hoogte gehouden en hebben we regelmatig bij elkaar gezeten om alles duidelijk te houden. kortom, ze regelen alles voor je zodat je zorgeloos een hypotheek afsluit zonder verrassingen achteraf. ik raad iedereen aan om bij hypotheekservice ****een hypotheek advies aan te vragen.

Zeer goede service en adviezen, blij met keuze!

**** werd mij door meerdere mensen aanbevolen. Ik ben zeer blij met de keuze om voor hypotheekservice ****te gaan.

je wordt er erg goed geholpen

fantastisch advies zijn zeer goed geholpen bijzondere vriedelijke mensen

goed, eenduidig advies

ik beveel dit kantoor aan omdat;1. Fantastische (en snelle) service2. Betrouwbaar3. Goede uitleg voor de financi�le leek4. Geen zaken doen met hypotheekverstrekkers met flauwe regeltjes (boete-clausules, koppel-verkopen, etc.)

Duidelijk, helder eerlijk

Met prettige gesprekken wordt de klant een duidelijk en eerlijk advies gegeven afgestemd op de eigen situatie. Top service die niet stopt op het moment dat je je handtekening gezet hebt.

Helder advies en leuke omgang met het personeel

We hebben een goede ervaring met Hypotheekservice Leek. We hebben alles prettig kunnen regelen met een informele, maar professionele sfeer. Simpelweg een prima ervaring met een goed resultaat.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.