Duidelijk advies

Alles werd heel duidelijk voor mij toegelicht, en hij nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ook voor iemand die er geen verstand van heeft (zoals ik), was het duidelijk!

nemen tijd voor vragen en geven goede uitleg

Het vinden van de juiste hypotheek is lastig. Er zijn veel aanbieders en vele vormen. Wat is nu de juiste keuze voor onze situatie en hoe toekomstvast is die. Met dit soort vragen heeft Alex ons enorm geholpen. Verschillende producten werden goed uitgelegd, zodat we samen tot de jusite keuze konden komen. Advies op maat!

Zeer goed advies

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Duidelijk kennis van zaken. Bespreken alles met je door wat van toepassing is (of kan zijn) en denken met je mee. Zeker een aanrader!

Duidelijk verhaal en goed geholpen

Eerste gesprek gehad, duidelijk verhaal en er werd ons echt een advies gedaan wat voor ons op dat komen het beste zou zijn. Nadat we hebben rond gekeken en een huis op het oog hadden, konden we snel weer een afspraak maken. Hierin werd precies uitgelegd wat ze deden en hoe alles in zijn werk ging. Wij als starters hadden natuurlijk helemaal geen ervaring. Er was alle tijd om eventuele vragen te stellen en na afloop hadden wij een fijn gevoel over gehouden aande gesprekken.

Duidelijk, snel, flexibel, vriendelijk

Je wordt volledig ontzorgt wat een vertrouwd gevoel geeft. De adviseur geeft duidelijkheid in de soorten hypotheken. Adviseur is flexibel in bezoek & communicatie, 's morgens, 's middags, 's avonds, alles is mogelijk. Kortom zeer vertrouwd en geen minpunt te noemen!

Een realistisch en helder advies

Ik beveel de adviseur hij de mogelijkheden en onmogelijkheden helder en overzichtelijk weergeeft. Daarbij is het kantoor goed bereikbaar en staan ze altijd klaar om te helpen. Een professioneel, gedegen en weloverwogen advies maakt de aankoop van ons eerste huis hartstikke leuk!

Goed verhaal, duidelijk, kort en zeer krachtig.

Het advies dat ik van de adviseur heb mogen ontvangen was duidelijk, helder en eerlijk. Ik heb geen verstand van hypotheek zaken maar de manier waarop alles bij Hypotheek Service Leek wordt uitgelegd, is het zelfs te begrijpen voor een leek als ik. Je kan zien dat de medewerkers erg veel plezier hebben in hun werk, en dat zorgt voor een ontspannen gesprek. De hulp die wordt geboden is snel en accuraat. Klantvriendelijkheid staat daarom voor mijn idee ook erg hoog en dat merk je.

Een parate kennis en een duidelijk advies.

Dat het nog bestaat in deze tijd�.Een klantvriendelijke houding, een parate kennis en een duidelijk advies waar ik iets mee kan. Op het gebied van het kopen van een huis is het verkrijgen van een hypotheek vaak een hele kluif. In Leek is de uitleg zo helder als glas en is het gemakkelijk om een keuze te kunnen maken. Het is een professionele club en dat geeft snel vertrouwen�. En daarnaast nog goeie koffie

Goede service, uitleg en zeer vriendelijk

De service bij de hypotheekservice in Leek is zeer goed. De communicatie is duidelijk, snel en te begrijpen. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en de medewerkers zijn zeer vriendelijk.Echt een aanrader

Denkt met je mee.

Heeft een eerlijk verhaal en denkt in het voordeel van de klant.

Super snel geregeld, prettige medewerkers

We hebben op 23 december het eerste gesprek gehad waarbij de adviseur ons de mogelijkheden heeft voorgelegd. Omdat we al op een huis hadden geboden zijn diezelfde dag nog offertes aangevraagd bij verschillende banken. Waardoor we een hypotheek kunnen nemen met de regels van 2015 die aanzienlijk gustiger zijn dan die van 2016. Op 6 januari hebben we alles getekend en nu wachten we af tot de goedkeuring van de hypotheek verstrekker.

Duidelijk en eerlijk advies

De adviseur laat je zelf nadenken over wat je wilt betalen en hoe je je inkomsten per maand uit wil geven. Ook neemt hij de tijd om alles met je door te nemen.

Zeer deskundig, klantvriendelijk en volledig

De adviseur en zijn team staan voor hun klanten. Zowel de adviseurs als de administratieve krachten zijn zeer professioneel en bekwaam. Afspraken worden altijd en snel nagekomen op een prettige en klantvriendelijke manier. De adviseur zal er alles aan doen om de best passende oplossing voor jouw situatie te vinden. Hierbij denkt hij verder dan de gemiddelde adviseur. De adviseur loopt altijd een stapje harder. Daarnaast is hij een erg prettige persoonlijkheid om mee om tafel te zitten. Zijn advies verwoordt hij begrijpelijk en op een zeer klantvriendelijke en volledige manier. Kortom; Heb je een GOED advies nodig op welk gebied dan ook in de complexe wereld van hypotheken en verzekeringen, dan is Hypotheekservice Leek HET kantoor!!

Service staat op #1

Meerdere keren langs geweest voor het afsluiten van een hypotheek. Ontvangst is altijd erg gastvrij of je er al jaren lijkt te komen. Nemen ruim de tijd bij de verschillende gespreken en alles wordt goed uitgelegd. Wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Hier geen opdringende adviseurs die je van alles proberen te verkopen, alles is vrijblijvend. Ik zal hier zeker terugkomen.

Duidelijk, deskundig en passend

Het advies voor hypotheek en levensverzekering werd deskundig uitgezocht, alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd en de hypotheek werd aangepast aan onze situatie, mogelijkheden en wensen. We konden met al onze vragen en opmerkingen terecht, ook als er na een gesprek vragen kwamen. We vinden dat we deskundig worden begeleidt en dat geeft veel vertrouwen.

Zeer duidelijk en helder advies op maat.

Vriendelijk ontvangst en persoonlijk doch profesioneel advies.

Advies op maat. Onze belangen staan voorop.

Ik beveel dit kantoor van harte aan omdat ze goed omgaan met complexe situaties. Nooit gedacht dat mijn partner als zzp-er ook een hypotheek zou kunnen krijgen. Dit kantoor denkt in oplossingen. Kan het niet linksom, dan gaam we rechtsom. De adviseur heeft ons gerust gesteld en was altijd goed bereikbaar voor vragen. Ook de dames aan de balie waren goed op de hoogte van de laatste "ins en outs". Echt aan te raden.

super goed advies

goed advies super goede hulp.ze weten alle wegen juiste te behandelen. En voor vragen kun je altijd bij hun terecht.

Zeer duidelijk advies

Wij hebben prettige gesprekken gevoerd en steeds een heldere uitleg gekregen. Wij zijn goed geadviseerd en hebben daardoor een keuze kunnen maken. Het kantoor is goed te bereiken en je ontvangt snel een reactie. Kortom, helder, duidelijk en snel.

Nuchter goed en eerlijk advies

Goed voorbereid, heeft verstand van zaken legt duidelijk alle voordelen / nadelen en eventuele kosten aspecten goed uit.Meteen belasting advies mee gekregen mbt belasting aftrek van bepaalde zaken.Kortom een echte aanrader!

Persoonlijk en erg vakkundig advies

Ik heb mijn wensen, omtrent mijn hypotheek uitvoerig met de adviseur besproken. Hij heeft deze wensen uitstekend weten te vertalen naar een voor mij perfect passende hypotheek. Ik kan een ieder dan ook absoluut aanraden om een afspraak te maken bij Hypotheekservice Leek voor een gesprek. Hier ben en voel je je geen nummer, er wordt serieus naar je persoonlijke situatie gekeken en neemt men alle tijd voor je!

zeer vlot en goed geholpen

Al tijdens het eerste vrijblijvende gesprek was er genoeg tijd voor een goed advies. In een ontspannen sfeer. Ook op onze emails werd naar ons idee erg snel gereageerd. Tevens was het geen dit en dat moet en dat vonden we erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd. En mocht het nodig zijn wordt het weer uitgelegd. Tot op heden zijn we zeer tevreden

100% service!

Vanaf dag 1 hebben we een heel goed gevoel gehad over de gesprekken met onze hypotheek adviseur. Er werd gekeken naar de mogelijkheden binnen onze huidige situatie en werd ook goed naar onze wensen geluisterd. Hun manier van communiceren maakte het traject heel gemoedelijk. Vriendelijk, met inlevingsvermogen maar vooral realistisch en eerlijk advies.Ik zou iedereen aanraden die van plan is, of de wens heeft, om een huis te kopen, met ��n van de hypotheek adviseurs van Hypotheek Service Leek te gaan praten.

Gedegen, open en eerlijk advies

Zeer prettige adviseur. Neemt echt de tijd voor je en is betrokken. Geen gehaaste gesprekken, antwoord duidelijk op de vragen.Van het eerste tot het laatste gesprek altijd met een goed gevoel naar huis gegaan.Zeker een aanrader!

In alle rust, in duidelijk taal, op elk moment

Door de adviseur hebben wij alle informatie gekregen om onze eerste woning te kunnen kopen. Daarnaast werden wij, met al onze vragen en onduidelijkheden, op een prettige manier geholpen. Aan het eind van de rit, geen vragen meer.. wel een eigen huis!

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.