Zeer tevreden!

Ik zou hypotheek service leek adviseren aan vrienden en kennissen omdat ze zeer professioneel en erg vriendelijk zijn. Ze nemen uitgebreid de tijd om je alles tot in de puntjes uit te leggen en staan altijd voor je klaar!

Prettig geholpen, laagdrempelig, vakkundig advies

Door veranderende priv� omstandigheden moesten we onze woonwens waarschijnlijk uitstellen. Door het z��r vakkundig advies van de adviseur kunnen we toch onze droomwens uit laten komen!

Fijn kantoor, goed overwogen advies

Fijn kantoor waar we ons op ons gemak voelen. Ruim de tijd voor een goed advies. Goed alle mogelijkheden afgewogen voor nu maar vooral ook met het oog op de toekomst. We gingen steeds met vertrouwen naar huis. Ook via mail heel vlot reactie op vragen. Goede voorbereiding op de gesprekken.

Fijn kantoor, goed overwogen advies

Super advies!

Zeker aan te raden. Van af het eerste moment een goed gevoel en uitstekende service. Alle vragen werden snel en goed beantwoord.

Duidelijk en passend advies

Hypotheek Service heeft ruime openingstijden, als je belt word je altijd vriendelijk te woord gestaan, vragen worden altijd beantwoord ook buiten de openingstijden.

Klantgericht, meedenkend, goede informatievoorziening

goed duidelijk en begrijpbaar

er word duidelijk uitgelegd je gaat alles in stappen rustig door nemen de tijd voor je en je kan er ook s'avonds terecht wat ik zeer prettig vond. en als er later wat is kun je kostenloos weer heen en dan regelen ze alles.

Oneindig behulpzaam en geduldig

Ze mij fantastisch geholpen hebben terwijl ik maar een klein visje ben. Alles duidelijk uitgelegd en altijd antwoord op al mijn vragen. Vriendelijke en vrolijke mensen met veel begrip en geduld. Dit zijn echte toppers!

Goed en duidelijk advies

Goed duidelijk advies en altijd bereikbaar voor vragen.

Zeer goed en onafhankelijk advies

Voor het aankopen van mijn eerste woning ben ik zeer goed en onafhankelijk geadviseerd door Hypotheekservice te Leek. Bij onduidelijkheden kon ik rustig contact opnemen en werd er alle tijd genomen om mij e.e.a. toe te lichten of te verduidelijken, dit kon ook middels een afspraak op kantoor, zit gewoon bij de prijs in :)

Goed advies en zeer vriendelijk

Goed advies en zeer vriendelijk

Tijdens het eerste gesprek werd uitgebreid de tijd genomen om mijn situatie en wensen te bespreken. Vervolgens ben ik goed ge�nformeerd over mijn mogelijkheden en de daarbij horende voor- en nadelen. Met behulp van deze informatie heb ik een hypotheek kunnen kiezen die goed bij me past. Daarnaast vind ik *** en haar collega's die ik op kantoor of telefonisch gesproken heb zeer vriendelijk. Ze houden zich aan de afspraken en doordat ze snel en helder communiceren is mijn hypotheek binnen korte tijd geregeld.

Wanneer je weinig tot geen verstand hebt m.b.t. het kopen van een huis/hypotheek en in het hele traject geholpen wilt worden door een deskundig adviseur, adviseer ik Hypotheek service Leek/Roden aan.Zeer prettig dat ze ruim de tijd voor je nemen en dat alle mogelijke opties worden besproken.

goed geholpen

Voor ons was het handig dat ze goed contact hadden met de makelaar.

Persoonlijk en vakkundig advies

Hypotheekservice Leek geeft deskundig advies wat aansluit op de behoeften van de klant. Hypotheekservice Leek co�rdineert het gehele traject en assisteert bij het maken van de juiste keuzes. De persoonlijke betrokkenheid met de passende aanbiedingen spreekt ons erg aan.

Uitstekend advies

Uiterst tevreden!!

Uitstekend advies

Uiterst tevreden!!Volledig onafhankelijk en zeer klantvriendelijk. Altijd een welkom gevoel en vlot antwoord op al onze vragen. Tijdens gesprekken wordt uitgebreid de tijd genomen om rustig alles door te nemen, er wordt goed mee gedacht en naar de toekomst gekeken. Gewoon een goed gevoel, en dat is zeker belangrijk bij zo'n grote stap als het kopen van je eerste huis. Ik zou dan ook zeker een ieder willen aanbevelen om voor advies naar Hypotheek Service Leek te gaan.

Helder en compleet advies

Wij werden verwezen naar dit kantoor via een bevriende relatie en kunnen iedereen aanraden hier heen te gaan met hypotheekvragen. We kregen een helder en compleet advies waarbij in alle rust en zonder druk de mogelijkheden werden uitgelegd.

Zeer klantvriendelijk en hele duidelijke uitleg

Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf waar je een duidelijke en heldere uitleg krijgt over de mogelijkheden. Er wordt goed meegedacht en duidelijk gecommuniceert. Een echte aanrader!

Nette, duidelijke en prima service.

Prima service, goede, begrijpelijke uitleg en toelichting.

Leuk en open contact. Persoonlijke benadering.

Ik kan Hypotheek Service Leek van harte aanbevelen, omdat men, de adviseur, alle tijd voor je neemt en alles zeer duidelijk uitlegt. Tevens hebben ze een super service. (o.a.:gaan mee naar de notaris, 1e teruggave belasting meehelpen invullen) Ik mag ook altijd op hun terug vallen. Ook na een paar jaar bij vragen oid.

Helder en transparant advies.

Er wordt goed gekeken naar je persoonlijke wensen en omstandigheden. Helder, duidelijke taal en geen wachttijden.

Zeer klantvriendelijk

Uitgebreide kennis van zaken, zeer klantvriendelijk, ook mogelijkheid tot plannen afspraak laat in dr middag of begin avond, snelle reactie op vragen

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.