Goed en duidelijk advies

Alles wordt goed en helder uitgelegd. Daarnaast wordt er de tijd voor je genomen en wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan.

Eerlijk oprecht advies

Zei regelen alles voor een eerlijk en oprecht gevoel te krijgen bij het advies.

goed advies / snel schakelen / reageren op vragen

bij wijziging behoefte tussentijds wordt er proactief gereageerd

Goed advies, zeer behulpzaam

Zeer vriendelijk personeel en duidelijk advies. Verstand van zaken.

Erg tevreden, prettig geholpen!

Erg tevreden, prettig geholpen!

Adequate informatie, persoonlijke en prettige ondersteuning en advies, laagdrempelig, goede bereikbaarheid en beschikbaarheid. Elk bezoek als prettig ervaren.

Integer, snel en verstand van zaken.

Integer, snel en verstand van zaken.

In het eind van 2017 heb ik mijn financi�le situatie voorgelegd bij Hypotheek Service en een berekening laten opmaken wat er mogelijk was qua financiering. Bij het gesprek werd vrijblijvend alles besproken en doorgenomen. Dit gesprek was zeer prettig en als afloop had ik exact inzichtelijk wat er mogelijk was. Dankzij het dossier wat meegegeven werd aan het eind van het gesprek. In het begin van 2018 heb ik een woning aangeschaft en ben toen terug gegaan naar Hypotheek Service om de financiering te regelen, dit liep vlekkeloos af en zeer snel. De hypotheek was zeer snel geregeld en alle communicatie was zeer duidelijk, vriendelijke en vlot. Ik ben dan ook zeer te spreken over Hypotheek Service en het is zeker aan te raden om eerst een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

Vriendelijk, behulpzaam en vertrouwelijk!

We krijgen duidelijk advies! Vele mogelijkheden worden ons uitgelegd op een duidelijke en vriendelijke manier! De communicatie zowel per mail, telefoon als mondeling loopt uitstekend!

Vriendelijk, behulpzaam en vertrouwelijk!

Helder en duidelijk advies

Ik ben goed ge�nformeerd over het aanvragen van een hypotheek en wat mijn mogelijkheden zijn. De medewerkers van Hypotheek service zijn vriendelijk en bereid om op korte termijn antwoord te geven op je vragen.

Goed passend en persoonlijk

We werden goed ontvangen. Tijd genomen en duidelijke uitleg. Altijd advies vragen wanneer we dat wilden. Voelt goed dat er persoonlijk word mee geleeft mee beslissingen

Duidelijk en to the point, altijd bereikbaar.

Klantvriendelijk, duidelijkheid en enthousiasme.

Duidelijk en to the point, altijd bereikbaar.

Klantvriendelijk, duidelijkheid en enthousiasme.Hypotheekservice leek is een klantvriendelijk bedrijf. Heb je een vraag ze zijn altijd bereiknaar en helpen je direct. Ook vonden wij het bij hypotheekservice leek allemaal erg duidelijk. Goeie uitleg, duidelijke taal en snapte je iets niet legden ze het gewoon nogmaals uit.

zeer goed advies

op dit kantoor helpen ze je in alle moeglijkheden om het zo voordelig mogelijk te maken

pragmatisch, helder en transparant advies

Via vrienden tip gekregen voor Hypotheek Service, en blijkt terecht. Lopende de gehele zoektocht naar een huis (bij ons +/- 2 jaar) periodiek advies ontvangen. Nu met de aankoop van een ander huis hebben we een pragmatisch, helder en transparant advies ontvangen waar we mee uit de voeten kunnen.

Goed en uitgebreid advies

We zijn uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden.Zelfs in het weekend nog een antwoord gekregen op vragen die wij per mail hadden gesteld.Het gaf een fijn en vertrouwd gevoel dat alles geregeld werd. Zal zeker hypotheekservice aanbevelen.

Goed en uitgebreid advies

We zijn uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden.

Zeer goed begeleid door Eisbert

De adviseur heeft ons voorzien van een goed advies. Aangezien wij ondernemers zijn, is het �lastiger� om een hypotheek te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles duidelijk was mbt aanleveren documenten, jaarrekeningen, etc. Daarnaast hebben we een gedegen advies gekregen van welke hypotheek het beste bij ons past.

Snelle, duidelijke en goede dienstverlening

Ik zal de adviseur zeker aanbevelen omdat het een hoop werk scheelt en hij je heel goed kan adviseren (komt veel op je af, waneer je een eerste huis koopt). Hij regelt alles voor je, legt zaken goed en duidelijk uit. Hij is erg klantvriendelijk, denkt mee en is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Hij zorgt er voor dat je de hypotheek krijgt die voor jou het meest gunstig is.

Duidelijke uitleg en een goed advies.

Prima hypotheekadvies gekregen. Duidelijk en volledig . Vriendelijk en een snelle service. Aanrader!

super snel en goede uitleg

bekwame adviseurs die goede uitleg geven over de hypotheek

Denkt mee, goed op de hoogte van alle regelgeving

Goede service van zowel ***** maar ook van ******. Men is goed op de hoogte van alle regels (deskundig). Denken mee, zijn pro-actief en nemen de tijd.

Vertrouwd. Behulpzaam. Flexibel. Betrouwbaar.

We voelden ons enorm geholpen door de aandacht en tijd die de adviseur voor ons had. In een hele spannende periode waarin er een hoop op je af komt, waarvan je veel niet kent of begrijpt, werd er rust gebracht en zekerheid gegeven.

Duidelijk uitgebreid advies.

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ze mee denken, zelf veel informatie geven en beantwoorden al je vragen. Heel sociaal en klantvriendelijk.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.