Volledig geinformeerd

De hypotheekadviseurt en zijn collega's zijn snel in hun reactie, zijn deskundig, zijn vriendelijk en gastvrij. Hartelijk dank!

Absoluut 100% service!

Vanwege het persoonlijke �n professionele contact van het hypotheekadvies, de flexibiliteit in deze tijd en toch de betrokkenheid van het gehele team, zouden wij Hypotheek Service Leek bij iedereen aanbevelen.

Vakman

Ik kan het zeer aanbevelen. Nemen de tijd en kundig advies dus super tevreden

Super geholpen

We zijn erg goed geholpen door Hypotheekservice in Leek, in 2018 een eerste gesprek gehad, maar toch eerst een huis gehuurd. Begin 2020 op zoek naar koop woning, die we ook gevonden hebben. Hiermee weer op gesprek geweest , en ook nu zijn we weer erg goed geholpen. Ze hadden de tijd voor al onze vragen (Alles ging digitaal, dankzij Covid-19) Een aantal keren gebeld/gemaild en ook beeldbellen. Dit ging erg goed, inmiddels is de hypotheek rond, en gaan we over 2 maand verhuizen!

Prima geholpen

Drie jaar geleden via dit kantoor een hypotheek overgesloten, nu een advies voor een hypotheek voor een woning in een nieuwbouwproject gekregen. Goed begeleid, ook door de rest van het kantoor, om alle documenten bij elkaar te krijgen.

Aanrader!

Voor de tweede keer onze hypotheek geregeld via hypotheekservice Leek, beide keren uitstekend bevallen!Super en snel contact, altijd bereikbaar voor vragen en doen hun uiterste best voor de aanvrager!

Aanrader!

kwalitatief hoogstaand advies

Uitstekend advies gekregen waarbij goed gekeken werd naar onze gehele situatie. De adviseur en collega's waren altijd bereikbaar, ook s'avonds en in het weekend voor onze vragen. Hypotheek was snel en vakkundig geregeld. Zeer tevreden over Hypotheekservice Leek en zeker een aanrader.

Zeer deskundig, maatwerk.

Heel prettig ontvangst door zowel medewerkers als de adviseur.

Zeer deskundig, maatwerk.

Heel prettig ontvangst door zowel medewerkers als de adviseur. Goed bereikbaar.Adviseur heeft een brede kennis van de markt, is snel en levert maatwerk af.Gewoon TOP

Kundige mensen fijn in de omgang

De adviseur van Hypotheekservice Leek is onze hypotheek adviseur, is kundig, geeft goed advies en is fijn in de omgang. Ons hypotheek traject was geen standaard traject, en er waren best wat hobbels te overwinnen. Hypotheek service gaat deze uitdagingen niet uit de weg en heeft er voor gezorgd dat we uiteindelijk een prima hypotheek hebben met een keurige rente!

Plezierig, vakkundig en betrouwbaar

Plezierig, vakkundig en betrouwbaar

Wij zijn hier naar grote tevredenheid al jaren klant. Plezierig, vakkundig en 100% betrouwbaar. Hypotheek Service Leek heeft ons eerder begeleid bij het oversluiten van een hypotheek �n uitbreiding van onze hypotheek voor een aanbouw. Ditmaal hebben zij ons geholpen bij de financiering van onze nieuwbouw woning. Een van de beste aspecten van de advisering vinden wij dat zij naar het totale (financi�le) plaatje kijken en je niet louter een hypotheek willen verkopen. - In welke levensfase je zit met kleine of juist (bijna) volwassen kids? - Hou je nog ruimte over om te leven? - Hoe ziet je pensioenopbouw eruit? - Wat gebeurt er als ��n van de twee wegvalt door arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of overlijden?Het geeft een veilig en vertrouwd om dit samen goed door te nemen bij elke volgende stap en weloverwogen keuzes te maken.

Aanrader

Wij zijn goed geholpen door de adviseur bij de aankoop van ons eerste huis. De adviseur en zijn collega's hebben kennis van zaken, komen afspraken na en nemen je zorgvuldig mee in het hele proces.

Oversluiten hypotheek

Oversluiten hypotheek

Zeer prettige ervaring gehad. Ze heeft onze wensen vertaald in een goed passende hypotheek!Ze is zeer kundig en snel en heeft ons op een prettige manier geholpen. Wanneer we weer financieel advies nodig hebben zullen we zeker weer gebruik maken van haar diensten.

Recensie hypotheekservice Leek

De adviseur gaf zeer uitgebreide en professionele informatie die ons hielp een goed onderbouwde keuze te maken voor welke hypotheekvorm en welke geldverstrekker het beste bij ons pastte.We zijn zeer blij met alle hulp en ik kan iedereen die van plan is een huis te kopen hypotheekservice Leek aanraden

Recensie hypotheekservice Leek

Geweldig geholpen

Wij zijn ontzettend goed geholpen! Met de hobbels die genomen moesten worden, maar bijgestaan door een super adviseur!! Het vertrouwen nooit opgegeven!!

Goede, vriendelijke, top hypotheek adviseur.

Zoek jij een goede, vriendelijke, nette, sociale hypotheek adviseur, maar ook een adviseur die jou op een leuke vriendelijke maar professionele manier behandeld? Stop dan met zoeken en vraag een gesprek aan bij hypotheek sevice Leek. Ik ben super blij dat hij mij heeft geholpen met de aankoop van mijn eerste huis. De adviseur zet zich 100% vol in voor joun belangen. Ik had het niet beter kunnen treffen. Snelle maar goede samen werking. Begin maart een gesprek gehad, en nu al mijn hypotheek rond mede door de goede inzet. Dus ben jij opzoek naar een betrouwbare, goede, vriendelijke benadering, professionele hypotheek adviseur? Zoek dan niet verder en bel voor een afspraak!

Goede, vriendelijke, top hypotheek adviseur.

Duidelijke uitleg adviseur

Zelf geen idee of oversluiten goed voor ons zou uitpakken.Daarom vrijblijvende afspraak gemaakt met Hypotheek Service Leek.Heldere uitleg ontvangen. Overstappen naar andere geldverstrekker blijkt rendabel voor ons te zijn.Hun onafhankelijkheid is zeer prettig.Vervolgens alles laten regelen door Hypotheek Service Leek.Dit is prima verlopen. Alles besognes worden je uit handen genomen. In ��n woord: TOP

Duidelijke uitleg adviseur

Zelf geen idee of oversluiten goed voor ons zou uitpakken.

Goede voorlichting en hulp

We kregen helder en goed advies over de mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek. Met al onze wensen werd rekening gehouden en onze vragen werden goed beantwoord. Nadat wij alle benodigde documenten hadden aangeleverd, hoefden wij praktisch niets meer te doen. Alles werd uit handen genomen wat zeer prettig en geruststellend was. Er waren wat problemen met de aanvraag van de hypotheek. Dit lag echter niet aan ons of aan de hypotheekadviseur, maar het leverde wel veel stress op. De hypotheekadviseur heeft ons fantastisch geholpen en veel werk verzet om toch nog alles op tijd klaar te krijgen. Super tevreden!!

topadvies!

De adviseur heeft heel veel kennis, kan het duidelijk uitleggen, en is ook gewoon als mens een prettige gesprekspartner.

Boveneind 21

9351 AP LEEK

Over Hypotheek Service

Welkom bij Hypotheekservice U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.