Voortreffelijke persoonlijke begeleiding

Ik beveel dit adviseringskantoor aan, omdat het kantoor de service erg hoog in het vaandel heeft.

Hypotheek voorlichting

******** heeft ons uitgelegd wat voor hypotheken er mogelijk zijn. We hebben met onze gegevens laten berekenen wat we kunnen lenen en wat we dan nog kunnen doen aan het huis. Hij was daarin heel duidelijk en heeft zeer goed advies gegeven. We hebben af en toe mail contact en er is de mogelijkheid om te bellen. Het is prettig samenwerken. Verder is er de mogelijkheid dat hij je helpt bij het kopen van een huis. Hij wil als tussenpersoon optreden als je dat prettig vindt. Als je dat liever zelf doet geeft hij advies.

Goede uitleg en veel service

Helpt ook met het opvragen van informatie uit het kadaster en het beoordelen van het koopcontract.

Voledig vertrouwen

De heer ******** is een adviseur die er helemaal voor gaat en je heel graag wilt hebben, staat dag en nacht voor je klaar. En is niet te beroerd om naar je toe te komen en een passende hypotheek voor je te vinden, een top adviseur.

Fijne service en goede communicatie

De service die de heer ******** geeft is erg fijn. Hij heeft veel duidelijkheid over verschillende mogelijkheden die ik als starter op de woningmarkt heb. Verder is de service erg uitgebreid (belastingzaken en het regelen van NHG). De communicatie verloopt soepel.

Snel, transparant en eenduidig advies

De samenwerking met ******** hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij geeft snel, eenduidig en transparant advies. Hij bekijkt je huidige situatie grondig en geeft duidelijk aan wat wel en niet mogelijk c.q. verstandig is. Tevens bekijkt hij de bijkomende zaken. Kortom, wil je een volledig advies dan is ******** een echte aanrader!

Klantgericht, realistisch, meedenkend, vriendelijk

******** vormt zich een goed beeld van de specifieke situatie en levert veel maatwerk. Denkt mee, weegt duidelijk en realistisch af. Zet eigen opvatting naast die van klant. Heeft oog voor meer dan alleen de cijfers. Werkt snel en flexibel.

Degelijk en eerlijk advies, goede service

In de aanloop naar de aankoop van ons eerste huis heeft ******** All4finance veel werk verricht, meerdere berekeningen gemaakt, voor meerdere huizen waar wij interesse in hadden (waaronder een berekening op zondag, omdat dit voor ons echt spoed had). Uiteindelijk zijn wij bij het huis wat we uiteindelijk hebben gekocht, via all4finance aan een hypotheek geholpen. Wij hebben een aantal adviseurs benaderd, maar all4finance bleek de voor ons beste deal te hebben. Beter dan bv de hypotheker waarbij zaken werden toegevoegd waar wij niet naar hadden gevraagd (ao verzekering obv een vaste aankoopsom). Dus al met al zeer tevreden.

Persoonlijk en professioneel

All4Finance heeft me geholpen bij het kopen van mijn eerste woning. Ik begreep niets van de verschillende hypotheekvormen, wat nu waar de voordelen precies van zijn. De adviseur heeft me �cht ter hand genomen, wegwijs gemaakt en vervolgens aan een hypotheek geholpen waar IK beter van ben geworden. Advies en aanpak op maat en ook nog eens super vriendelijke en zeer betrokken mensen. Hier kunnen de 'grote' instanties serieus nog wat van leren!

Duidelijk advies, terzake kundig

Wij wilden een onafhankelijk advies en dat hebben we gekregen. Ook kritische vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

Goede transparante informatievoorziening

All4finance aanbevolen gekregen via de makelaar. Prettig contact en advies gehad betreffende de aankoop van ons nieuwe huis. De heer ******** neemt uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen en om een goed vergelijk op te zetten tussen verschillende aanbieders.

Goed verhaal en komt betrouwbaar over

Heeft ons overtuigd en heeft ons een goede aanbiedning gedaan, voorzover we dit nu kunnen overzien..

Goed advies en service

******** geeft u goed advies en helpt u met het aanvragen van de hypotheek door het bij veel verschillende banken te proberen.

Prettig, adequaat, snel

Prettig contact, goed advies dat overzichtelijk werd aangeleverd. De afhandeling is perfect.

Betrouwbaar en duidelijk advies

No nonsence, betrouwbaar en duidelijk advies. Neemt de tijd om mee te denken.

Zeer bekwaam en geduldig mens

Voor deze adviseur is niets te veel, om voor ons alle zaken te regelen met alles wat hij doet wij voelen ons zeer gerust. Wij zullen dit ook aan onze kinderen door geven.

Sluitende advisering voor oversluiting

All 4 Finance te Alphen aan den Rijn, is zonder meer te adviseren.

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat we een duidelijke uitleg en een goed advies kregen, waarbij heel goed gekeken werd naar onze leefstyle en persoonlijke wensen. We hadden gelijk een goede 'klik' met de heer ******** en een goed gevoel bij hem, wat mede onze keuze bepaalde voor het kantoor. Aangezien het kantoor niet voor een bepaalde bank of verzekeringsmij werkt, kregen we een goed objectief advies.

Helder en goed advies

Helder en duidelijk advies. De hypotheek adviseur komt correct zijn afspraken na. Hij geeft duidelijk en passend advies en is helder in de uitleg. Hij neemt de tijd voor vragen en beantwoord ze volledig en duidelijk.

Goed advies. Ook in prematuur stadium

Het betreft hier een zeer klantgericht en vriendelijk kantoor. Niet alleen gericht op het jagen op provisies, maar service gericht en ook nog iets meer buiten alleen de hypotheek. Ik kan het iedereen aanraden.

Duidelijk verhaal conservatieve insteek

Duidelijk verhaal conservatieve insteek aardige man, persoonlijk, komt bij je thuis

Duidelijk, begrijpelijk advies

Duidelijke uitleg, geen ellenlange verhalen maar gewoon to the point.

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Goed, duidelijk en eerlijk advies, waarbij de persoonlijke benadering vertrouwd overkomt. De eerste telefonische contacten waren een goede basis voor verdere samenwerking mbt onze nieuwe hypotheek.

Helder duidelijk no-nonsense

De adviseurs maakt een betrouwbare indruk, heeft verstand van zaken en gaat terug naar de basis. Verzeker wat nodig is en niet meer dan dat in ons geval waren we oververzekerd en dit is nu teruggedraaid.

Erg goed en duidelijk advies

Duidelijk, transparant en goed advies. Denkt goed mee in de voor en nadelen van verschillende situaties.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.