Toppertje!

Ik zat met een aantal problemen wat betreft mijn hypotheek waar ik al 2jaar niet uitkwam. Mijn vorige adviseur werkte totaal niet mee, waardoor ik die problemen dus elke keer weer niet opgelost kreeg.Ik besloot mijn issues voor te leggen aan dhr *** van het bedrijf All4finance, in de hoop dat hij tegen me zou zeggen dat hij me hiermee helpen kon.En verdomd,maar waar: Het ziet er momenteel naar uit dat alles eindelliijjkkk opgelost gaat worden!We zijn er nog niet helemaal... Maar ik waardeer enorm dat dhr *** ontzettend hard zijn best doet om het voor elkaar te krijgen! in weinig tijd!Het ziet er allemaal goed uit, dus heb er volledige vertrouwen in!Topper! Meer kan ik er niet over zeggen.

betrouwbaar

Wij zijn goed geadviseerd. In een persoonlijk gesprek en per mail als we nog wat extra informatie wilden hebben. Erg geduldig en hij heeft voor ons vele hypotheekvarianten voorgerekend. Ik ga ervan uit dat we een goede keus hebben gemaakt.

goed,serieus,duidelijk,behulpzaam

ik zal het zeker aanbevelen omdat je als starter niet met alles rekening kan houden of soms dingen niet weet en ze ons daar goed mee geholpen hebben. ( en nog steeds helpen)

Degelijk onderbouwd advies.

Ondanks dat het een vrij onbekend product was kregen we toch een goed beeld van het product.

Helder, accuraat, denkt mee, snel.

Mijn vraag betrof de mogelijkheid om krediethypotheek te vestigen op eigen huis. Binnen een week advies over de beste mogelijkheid. Dacht goed mee bij onvoorziene omstandigheid en gaf daarbij waardevol advies.

Zeer neutraal en open advies.

Voor mijn eerste huis heb ik ************ gekozen als adviseur. Vanaf het eerste moment heeft ************ een zeer professionele aanpak. Het klopt gewoon van a tot z. Hij zoekt van alle aanvullende verzekeringen e.d. precies wat het kost en hoeveel rentekorting dit oplevert, en zoekt door tot de beste deal. Voor elke starter kan ik *********** van harte aanbevelen. Hij is altijd (ook 's avonds en weekend) beschikbaar wat voor werkenden erg handig is. Kortom: een top adviseur die ik ook bij eventuele nieuwe aankopen zeker zal inzetten.

Zeer duidelijk en direkt.

Als onervaren koper duidelijke uitleg en adviezen enwaarschuwingen gekregen over wat wel en niet mogelijk is.

goed en duideijk advies op maat

Sander heeft me goed geholpen en was erg blij met mijn keuze om hem mijn hypotheek te laten regelen.

Vriendelijk - persoonlijk - duidelijk uitleg.

De financi�le adviseur was erg duidelijk in uitleg en gaf niet de indruk een hypotheek te willen verkopen, maar om je te informeren en het beste advies te geven. Ook gaf hij tips bij het kopen van een huis die verder niets met de hypotheek te maken had. Flexibiliteit in het maken van afspraken was een grote pluspunt.

Fantastisch gedaan.

Word erg veel aandacht aan besteed en kan bijna zelf een adviesbureau beginnen.Erg duidelijk en een snelle afhandeling petje af voor *********.

Deskundig en prettig advies.

De heer ********* geeft op aimabele wijze een deskundig en transparant hypotheek advies, daarbij komt hij aan de wensen van de klant in alle opzichten tegemoet.

vliegensvlug en correct advies.

BRAVO ALL4FINANCE !!! Deze adviseur heeft ons op zeer korte termijn geholpen ons droomhuis te verwezenlijken. Een andere bemiddelaar van een groot landelijk hypotheekkantoor had een verkeerd advies gegeven, waardoor alles dreigde mis te lopen. Door de snelle service en het goede contact met de juiste contactpersonen bij de financier is alles nu binnen 2 weken geregeld (wat de ander niet binnen 2 maanden kon).Er werd goed geluisterd naar onze wensen en niet alleen gekeken naar de verdiensten. Vanwege vroegere medische problemen was een product zonder levensverzekering gewenst en dat bleek wel goed mogelijk tegen een lage maandlast en toch voldoende zekerheid.Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het zorgdragen van een op-maat-hypotheek voor onze nieuwbouwwoning in Alphen a/d Rijn. Wij kunnen van geluk nu wel 'dansen op de daken' :-)

goed advies denkt goed mee met de klant

Geeft een goed advies op basis van onze persoonlijke wensen.

Fijn, persoonlijk behandeld.

Helder advies, zonder poespas, duidelijk verhaal. Snel handelend en goede communicatie.

Prettig, goede rustige uitleg, objectief.

Ik beveel dit kantoor aan omdat je een goed gefundeerd advies krijgt en een prettige rustige uitleg krijgt over alles en de zaken er omheen.

Vakkundig en persoonlijk advies.

Ik ben zeer tevreden over het gegeven hypotheekadvies. Vakkundig, betrokken en precies op mijn persoonlijke situatie afgestemd.

Super advies.

Een goed advies, waarin echt naar ons als client werd geluisterd. Wat vonden wij belangrijk, waar moest hij op letten, wat wilde wij graag. Een eerlijk advies en ook heel duidelijk. Meerdere berekeningen heeft hij voor ons gedaan zonder daar moeilijk over te doen, daardoor konden wij een welbewuste keuze maken. Wij hebben al eerder met hypotheekadviseurs te maken gehad maar zijn nog nooit zo goed geholpen als door *******, hij luisterde echt naar ons.

Goed en duidelijk advies.

Naar aanleiding van het zoeken op Independer naar een goede adviseur kwam ik op ********* vanwege de goede aanbevelingen en dat is helemaal waar. Duidelijke uitleg en we hebben een goede deal gesloten. Helemaal top.

Helder advies en aandacht voor de klant.

Er wordt eerst aan de klant gevraagd wat de doelstelliing is en wat belangrijk is voor de klant. Daarna worden er diverse mogelijkheden gegeven met voor- en nadelen in een 1 op 1 gesprek zonder dat daar een lap top bij gebruikt wordt. Hierdoor is de aandacht voor de klant maximaal. Daarna worden er een aantal voorstellen geadviseerd en later uitgewerkt en naar de klant gestuurd. Klant kan deze dan op gemak bekijken en eventuele vragen en onuidelijkheden noteren. In een vervolg gesprek komen dee aan de orde. Deze werden zeer helder uitgelegd.

Service aan huis, vriendelijk, vakbekwaam

All4 finance is een echte aanrader. Adviseur is vriendelijk, goed bereikbaar en weet waar hij het over heeft. Maakt helder wat de voorwaarden en niet geheel onbelangrijk wat de kosten van de geldverstrekkers zijn. Wij hadden reeds enkele berekeningen laten maken bij banken en hyothekers. Maar na het advies van All4finance was de keuze snel gemaakt. Wij zullen all4finance dan ook zeker aanraden.

Persoonlijk, betrokken en professioneel.

De hypotheekadviseur begeleidde ons tot dusver met transparante en heldere informatie. De verschillende mogelijkheden van veschillende hypotheken werden duidelijk uitgelegd. De te nemen stappen werden en worden betrokken begeleid middels elkaar treffen, mail en telefoon. Een extra pretitig aspect is, dat wij ook met zaken als verzekering, invullen van bouwspecificatie e.d. geholpen werden en worden.Kortom, in een vriendelijke sfeer werden en worden wij in een groot deel van het koopproces begeleid en geholpen. De verwachting 'door de bomen het hypotheekbos niet zien' is door onze adviseur weggenomen.

Zeer goed en duidelijk advies.

De opbouw van een hypotheek(offerte) wordt in duidelijke taal uitgelegd. En als we het nog niet begrepen, was het geen probleem om het nogmaals uit te leggen. Ook in lastige situaties is ******** erg behulpzaam.

Duidelijk, to the point, zeker aan te raden!

Na zelf enige jaren bij diverse hit-and-run assurantiekantoren te hebben gewerkt, was ik geen fan van het "onafhankelijke adviseur aan huis" verhaal. Diverse banken bezocht en daar werd ik niet veel wijzer, betreft het advies. Na wat overwegen, en rondvraag gedaan te hebben besloot ik een afspraak te maken met Dhr *** van All4Finance. Mijn ervaringen: *Verhelderende gesprekken *persoonlijk advies in i.p.v. algemeen advies *Flexibel wat betreft tijden *Komt afspraken na *Krijgt zaken voor elkaar binnen de gestelde tijdsperiode *Goede service, ook na het tekenen. Conclusie: Er zijn genoeg advieskantoren en assurantiekantoren die ik u zal afraden, echter is dit kantoor absoluut de moeite waard om een gesprek mee aan te gaan. Of het nou is voor een "second opinion" aangaande het advies wat u recentelijk elders heeft gekregen, of u wilt weten wat er in uw persoonlijke situatie mogelijk is, ik kan u zeker aanraden voor All4Finance te kiezen.

Goed en behoorlijk advies

Hij daadwerkelijk doet wat hij zegt.

super aardige man

Hij zoekt alles heel snel voor je uit. En geeft goed uitleg over alles. Erg prettig gevoel krijg je bij ****.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.