Een goede ervaring!!!

Dit was voor ons de 2de keer dat we een advies hebben ingewonnen bij een adviseur. De eerste keer hebben we verschillende gehad waarbij we achteraf er toch een naar smaakje aan overhielden. Veel ingewikkelde verhalen en lastig om te begrijpen. Dit keer was het totaal anders. Onze wensen zijn meegenomen en daar waar hij het misschien beter kon werd dat uitgelegd waarom en niet opgelegd.We zijn via kennissen bij All4finance terecht gekomen. Ook zij waren hier via via terecht gekomen.Al met al een echte aanrader. Kort, duidelijk en vooral krachtig! Zelfs mijn vrouw begreep het nu:)!

Goed advies en duidelijke uitleg

Wij vonden het erg prettig dat er met je mee gedacht werd. Ook de duidelijke uitleg is erg handig. Dit hebben we gemist bij andere hypotheektussenpersonen.

Professioneel, duidelijk, vriendelijk.

We waren na het eerste vrijblijvende gesprek opeens kenners wat betreft onze financi�le mogelijkheden. Hij heeft er alle tijd voor genomen om ons rustig en duidelijk te laten zien wat voor ons financieel mogelijk is.En nadat onze situatie op een aantal manieren was veranderd is hij nogmaals langs geweest om alles opnieuw door te nemen. Overduidelijk onze favoriet.

Klantgericht, duidelijk uitgelegd advies

Ik dacht met een eenvoudige vraag te komen, verhoging hypotheek t.b.v. ondersteuning aanschaf woning dochter. Mijn oude hypotheek (Fortis) was niet zo gemakkelijk te verhogen bij de ***** daar was ik bij een persoonlijk gesprek bij de ***** al achtergekomen. De hypotheken van ***** zijn (nog) niet door ***** bank overgenomen. Na een gesprek met de adviseur van All4finance over financiering van de aanschaf van de woning van mijn dochter, zijn er diverse hypotheek-offertes door ***** aangeboden, dit allas geregeld door de adviseur. Deze offertes zijn opgemaakt gericht op de financi�le mogelijkheden van mijzelf en mijn dochter. Door het snelle werken van de adviseur is het mogelijk om binnen 6 weken bij de notaris de stukken te tekenen en de overdracht van de woning te laten plaatsvinden.

zeer duidelijk verhaal

Wij vroegen om een duidelijke Jip & Janneke uitleg en wat voor ons het beste en voordeligste was.Aan als onze wensen en vragen werd voldaan.

een heel duidelijk en goed uitgelegd advies

We kunnen dit kantoor aanbevelen omdat we op een zeer vriendelijke manier zijn benaderd.Alle vragen werden op een rustige en professionele manier aan ons uitgelegd.Ook konden we hem altijd bellen als we iets niet begrepen of meer uitleg wilden over een onderwerp.Kortom, er was een fijne samenwerking.

Kernwoorden: service en klantvriendelijkheid

Goed advies voor jouw persoonlijke situatie! Echt een aanrader!

Prima advies, duidelijk en helder verhaal!

Mogelijkheden worden duidelijk op een rij gezet en er wordt meegedacht met de klant. Eerlijk advies.

Geweldig klant contact

Een prima advies gecombineerd met een goed klant contact. Altijd bereikbaar, komt ook s'avonds bij de klant. Oplossing georienteerd, kan ook steunen in anderen financiele gerelateerd activiteiten, zoals leningen bij verlies na verkoop eerst huis. Kon heel snel en flexibel werken. Kon alles presenteren met hoog duidelijkheid en helderheid. Jong en dynamisch.

Goed geadviseerd

Duidelijke uitleg gekregen, goed ingespeeld op onze wensen.

Goed adviseur die staat voor zijn werk.

Voldoet aan onze verwachtingen,luisterd goed,komt zijn afspraken na,altijd bereikbaar,accuraat,neemt ook alle tijd voor de klant,deskundig,kortom,iemand die wij zeker zouden aanbevelen.

Sluit goed aan bij persoonlijke wensen

Helder verhaal, neemt de tijd om te luisteren naar onze wensen en komt met producten die daar goed bij aansluiten. Rekent een redelijke provisie en geen ondoorzichtige kosten. Levert goede antwoorden op onze vragen en kan de zaken goed uitleggen.

Zeer goed advies & begeleiding van hele traject

**** heeft ons zeer goed geholpen met het advies en het verzorgen van een hypotheek en de daarbij horende andere financiele zaken. Hij kan de moeilijke omschrijvingen en verwoordingen van de documenten in duidelijke informatie uitleggen en daarbij de praktijksituatie als voorbeeld aan nemen.Hij zoekt het beste product voor de klant en zijn behoeften en niet zoals veel andere hypotheek verstrekkers het beste product voor de verstrekker. Zeer tevreden met het resultaat.

fantastisch

Er wordt goed naar je geluiserd. Alles wordt goed en rustig uitgelegd.

Duidelijk en helder advies

Wij kunnen de diensten van All4finance absoluut aanbevelen. Het hele hypotheekgebeuren is een studie op zich en onbegrijpelijk voor velen. Bij All4Finance wordt het een duidelijk, helder verhaal, waarbij vooropgesteld wordt wat het beste is voor de klant. Dat is bij anderen jammergenoeg niet altijd het geval.

Toppertje!

Ik zat met een aantal problemen wat betreft mijn hypotheek waar ik al 2jaar niet uitkwam. Mijn vorige adviseur werkte totaal niet mee, waardoor ik die problemen dus elke keer weer niet opgelost kreeg.Ik besloot mijn issues voor te leggen aan dhr *** van het bedrijf All4finance, in de hoop dat hij tegen me zou zeggen dat hij me hiermee helpen kon.En verdomd,maar waar: Het ziet er momenteel naar uit dat alles eindelliijjkkk opgelost gaat worden!We zijn er nog niet helemaal... Maar ik waardeer enorm dat dhr *** ontzettend hard zijn best doet om het voor elkaar te krijgen! in weinig tijd!Het ziet er allemaal goed uit, dus heb er volledige vertrouwen in!Topper! Meer kan ik er niet over zeggen.

betrouwbaar

Wij zijn goed geadviseerd. In een persoonlijk gesprek en per mail als we nog wat extra informatie wilden hebben. Erg geduldig en hij heeft voor ons vele hypotheekvarianten voorgerekend. Ik ga ervan uit dat we een goede keus hebben gemaakt.

goed,serieus,duidelijk,behulpzaam

ik zal het zeker aanbevelen omdat je als starter niet met alles rekening kan houden of soms dingen niet weet en ze ons daar goed mee geholpen hebben. ( en nog steeds helpen)

Degelijk onderbouwd advies.

Ondanks dat het een vrij onbekend product was kregen we toch een goed beeld van het product.

Helder, accuraat, denkt mee, snel.

Mijn vraag betrof de mogelijkheid om krediethypotheek te vestigen op eigen huis. Binnen een week advies over de beste mogelijkheid. Dacht goed mee bij onvoorziene omstandigheid en gaf daarbij waardevol advies.

Zeer neutraal en open advies.

Voor mijn eerste huis heb ik ************ gekozen als adviseur. Vanaf het eerste moment heeft ************ een zeer professionele aanpak. Het klopt gewoon van a tot z. Hij zoekt van alle aanvullende verzekeringen e.d. precies wat het kost en hoeveel rentekorting dit oplevert, en zoekt door tot de beste deal. Voor elke starter kan ik *********** van harte aanbevelen. Hij is altijd (ook 's avonds en weekend) beschikbaar wat voor werkenden erg handig is. Kortom: een top adviseur die ik ook bij eventuele nieuwe aankopen zeker zal inzetten.

Zeer duidelijk en direkt.

Als onervaren koper duidelijke uitleg en adviezen enwaarschuwingen gekregen over wat wel en niet mogelijk is.

goed en duideijk advies op maat

Sander heeft me goed geholpen en was erg blij met mijn keuze om hem mijn hypotheek te laten regelen.

Vriendelijk - persoonlijk - duidelijk uitleg.

De financi�le adviseur was erg duidelijk in uitleg en gaf niet de indruk een hypotheek te willen verkopen, maar om je te informeren en het beste advies te geven. Ook gaf hij tips bij het kopen van een huis die verder niets met de hypotheek te maken had. Flexibiliteit in het maken van afspraken was een grote pluspunt.

Fantastisch gedaan.

Word erg veel aandacht aan besteed en kan bijna zelf een adviesbureau beginnen.Erg duidelijk en een snelle afhandeling petje af voor *********.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.