Heel enthousiast en goede adviezen.

**** is een leuke persoonlijkheid en hij is echt heel gedreven. Hij zit overal achteraan en houdt je goed op de hoogte. Wij zijn heel tevreden over onze keuze want je weet gewoon dat hij constant voor je bezig is. Ik denk dat je bij hem veel eerder resultaat hebt behaald dan bij een andere hypotheekadviseur. Kortom je moet bij ***** zijn voor de beste en snelste hulp bij hypotheken.

Transparant, eerlijk, open.

Heb mij zeer vertrouwd gevoeld, geen provisie, maar vooraf een bedrag bepaald, zeer transparant, vorig was niet zo transparant, dacht alleen aan zich zelf ten kosten van klant, hier zeker niet, hier kan menigeen een voorbeeld aan nemen, dit is mijn tussenpersoon voor de toekomst.

Super advies, erg eerlijk.

Ik kan All4Finance zeer zeker aanraden. De adviseur is zeer kundig en erg eerlijk. Daarnaast ook gewoon een hele aardige vent. Doet erg veel moeite voor zijn klanten en blijft vertrouwen houden, ook in moeilijke situaties.

Erg goed verhaal, duidelijk

Er is altijd ruimte voor vragen en uitleg! Belt altijd terug en zorgt dat alles op tijd geregeld is!

Helder en eerlijk advies

**** gaf ons een helder, eerlijk en nuttig advies. Daar heb je tenminste wat aan!

Zeer goed advies

***** heeft voor ons zeer ruim de tijd genomen. Een aanrader voor iedereen.

Deskundig. Neemt de tijd.

Deskundig en eerlijk advies. Neemt de tijd voor je. Ruimte voor al je vragen. Er wordt veel werk voor je uit handen genomen.

Uitstekend adviesburo

Goed en duidelijk advies. Persoonlijke benadering. Er werd voldoende tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en all mogelijke oplossingen te belichten.

Vertrouwelijk, zorgelijk en erg fijn in de omgang!

Wij zijn na het bezoeken van een aantal banken en 'bekende hypotheekshops' bij ***** uitgekomen. Direct al voelden wij aan dat ****** net iets meer te bieden had dan de rest. Hij neemt de tijd voor je en benoemd alles helder. Zeker voor ons als starters waren er nog relatief nieuwe zaken en daarnaast hadden wij een complexe situatie.De hypotheekverstrekking werd steeds onzekerder maar toch bleef ****** erg positief; zelfs toen wij het zelf even niet meer goed zagen komen.Eind van het verhaal heeft ****** ons altijd eerlijk ingelicht over de stand van zaken en is de hypotheek toch nog rondgekomen. We zijn heel blij met alle hulp die ***** ons heeft geboden en zouden dan ook iedereen aanbevelen om door hem een hypotheek te laten verzorgen.Fijn dat er in deze lastige financi�le wereld toch nog iemand als ***** te vinden is!!!

Goede duidelijke uitleg

Goede duidelijke uitleg. Ook als je de materie niet allemaal begrijpt. Legt hij het gewoon nogmaals uit.

Een goede ervaring!!!

Dit was voor ons de 2de keer dat we een advies hebben ingewonnen bij een adviseur. De eerste keer hebben we verschillende gehad waarbij we achteraf er toch een naar smaakje aan overhielden. Veel ingewikkelde verhalen en lastig om te begrijpen. Dit keer was het totaal anders. Onze wensen zijn meegenomen en daar waar hij het misschien beter kon werd dat uitgelegd waarom en niet opgelegd.We zijn via kennissen bij All4finance terecht gekomen. Ook zij waren hier via via terecht gekomen.Al met al een echte aanrader. Kort, duidelijk en vooral krachtig! Zelfs mijn vrouw begreep het nu:)!

Goed advies en duidelijke uitleg

Wij vonden het erg prettig dat er met je mee gedacht werd. Ook de duidelijke uitleg is erg handig. Dit hebben we gemist bij andere hypotheektussenpersonen.

Professioneel, duidelijk, vriendelijk.

We waren na het eerste vrijblijvende gesprek opeens kenners wat betreft onze financi�le mogelijkheden. Hij heeft er alle tijd voor genomen om ons rustig en duidelijk te laten zien wat voor ons financieel mogelijk is.En nadat onze situatie op een aantal manieren was veranderd is hij nogmaals langs geweest om alles opnieuw door te nemen. Overduidelijk onze favoriet.

Klantgericht, duidelijk uitgelegd advies

Ik dacht met een eenvoudige vraag te komen, verhoging hypotheek t.b.v. ondersteuning aanschaf woning dochter. Mijn oude hypotheek (Fortis) was niet zo gemakkelijk te verhogen bij de ***** daar was ik bij een persoonlijk gesprek bij de ***** al achtergekomen. De hypotheken van ***** zijn (nog) niet door ***** bank overgenomen. Na een gesprek met de adviseur van All4finance over financiering van de aanschaf van de woning van mijn dochter, zijn er diverse hypotheek-offertes door ***** aangeboden, dit allas geregeld door de adviseur. Deze offertes zijn opgemaakt gericht op de financi�le mogelijkheden van mijzelf en mijn dochter. Door het snelle werken van de adviseur is het mogelijk om binnen 6 weken bij de notaris de stukken te tekenen en de overdracht van de woning te laten plaatsvinden.

zeer duidelijk verhaal

Wij vroegen om een duidelijke Jip & Janneke uitleg en wat voor ons het beste en voordeligste was.Aan als onze wensen en vragen werd voldaan.

een heel duidelijk en goed uitgelegd advies

We kunnen dit kantoor aanbevelen omdat we op een zeer vriendelijke manier zijn benaderd.Alle vragen werden op een rustige en professionele manier aan ons uitgelegd.Ook konden we hem altijd bellen als we iets niet begrepen of meer uitleg wilden over een onderwerp.Kortom, er was een fijne samenwerking.

Kernwoorden: service en klantvriendelijkheid

Goed advies voor jouw persoonlijke situatie! Echt een aanrader!

Prima advies, duidelijk en helder verhaal!

Mogelijkheden worden duidelijk op een rij gezet en er wordt meegedacht met de klant. Eerlijk advies.

Geweldig klant contact

Een prima advies gecombineerd met een goed klant contact. Altijd bereikbaar, komt ook s'avonds bij de klant. Oplossing georienteerd, kan ook steunen in anderen financiele gerelateerd activiteiten, zoals leningen bij verlies na verkoop eerst huis. Kon heel snel en flexibel werken. Kon alles presenteren met hoog duidelijkheid en helderheid. Jong en dynamisch.

Goed geadviseerd

Duidelijke uitleg gekregen, goed ingespeeld op onze wensen.

Goed adviseur die staat voor zijn werk.

Voldoet aan onze verwachtingen,luisterd goed,komt zijn afspraken na,altijd bereikbaar,accuraat,neemt ook alle tijd voor de klant,deskundig,kortom,iemand die wij zeker zouden aanbevelen.

Sluit goed aan bij persoonlijke wensen

Helder verhaal, neemt de tijd om te luisteren naar onze wensen en komt met producten die daar goed bij aansluiten. Rekent een redelijke provisie en geen ondoorzichtige kosten. Levert goede antwoorden op onze vragen en kan de zaken goed uitleggen.

Zeer goed advies & begeleiding van hele traject

**** heeft ons zeer goed geholpen met het advies en het verzorgen van een hypotheek en de daarbij horende andere financiele zaken. Hij kan de moeilijke omschrijvingen en verwoordingen van de documenten in duidelijke informatie uitleggen en daarbij de praktijksituatie als voorbeeld aan nemen.Hij zoekt het beste product voor de klant en zijn behoeften en niet zoals veel andere hypotheek verstrekkers het beste product voor de verstrekker. Zeer tevreden met het resultaat.

fantastisch

Er wordt goed naar je geluiserd. Alles wordt goed en rustig uitgelegd.

Duidelijk en helder advies

Wij kunnen de diensten van All4finance absoluut aanbevelen. Het hele hypotheekgebeuren is een studie op zich en onbegrijpelijk voor velen. Bij All4Finance wordt het een duidelijk, helder verhaal, waarbij vooropgesteld wordt wat het beste is voor de klant. Dat is bij anderen jammergenoeg niet altijd het geval.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.