Neemt de tijd voor je

Neemt de tijd voor je, legt alles goed uit, niets is teveel, sympathiek persoon, voelt goed.

Duidelijke en eerlijk

in alles zeer sympathiek!! Duidelijke uitleg en de tijd nemen voor alle vragen, betreft het afsluiten van een hypotheek.Ook de sfeer en inrichting van het kantoor is klasse en....heerlijke koffie!

duidelijk en helder advies.

Ondanks dat de files ervoor hadden gezorgd dat er wat later dan de afgesproken prijs begonnen kon worden, was dit geen enkel probleem. Totaal niet het gevoel gehad dat we daardoor versneld door de stof gingen. ***** neemt de tijd en legt duidelijk uit welke mogelijkheden er zijn om zo een hypotheek advies te geven dat prima aansluit op onze situatie.

heel goed passend advies

**** geeft duidelijk advies en als je iets niet snapt is het geen probleem voor hem om het nogmaals uit te leggen.ook zoekt hij dingen op of uit en neemt hierover contact op.erg fijne man die de tijd neemt.

Goed en degelijk advies

Tijdens het gesprek werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat de daaraan verbonden kosten waren

Goed en duidelijk advies

Wij zijn er goed geholpen. ****** heeft ons echt duidelijk te woord gestaan. Ondanks dat wij het financieel niet rond kregen voor ons nieuwe huis, gingen wij toch niet met een rot gevoel weg. Het was duidelijk voor ons en wij hebben echt het gevoel dat Sander ons d.m.v. vele opties te tonen, een goed advies heeft gegeven. Mochten we in de toekomst weer advies nodig hebben, gaan we zeker naar hem toe.

duidelijk advies

Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg. Oplettendheid ivm rentestijging.

uitstekend advies

Ook als je weinig van hyptheek weet, wordt het heel helder uitgelegd. Niet alleen getallen invoeren in de computer, maar een duidelijke uitleg. Er wordt alle tijd voor je genomen.

Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd

Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd, snapje het niet dan begint hij weer van voren af aan, net zolang tot je het wel snapt

Sluit aan op individuele behoeftes.

Door goed vervolgvragen te stellen, maakte de adviseur eerst een duidelijke situatie analyse van de priv� situatie, korte, middellange en lange termijn, zodat het finale advies goed zal aansluiten op de individuele behoeftes voor de gehele looptijd van de hypotheek.Tevens heeft ***** ons toegelicht wat de 'stand van zaken is' aangaande onze huidige hypotheek. Dat heeft ertoe geleid dat we een aanpassing hebben gedaan op onze bestaande hypotheek met als resultaat dat ons gespaarde bedrag veilig is gesteld.

Briljant advies

Ik kan kantoor All4finance Hypotheken zeer aanbevelen door het persoonlijke advies en ''zeer mensenlijke benadering''. Er wordt gekeken door de ogen van de kopers om zo samen te zoeken naar een geschikt advies. Persoonlijk denk ik dat deze tijd veel te maken heeft met een gun factor. En ja ***** verdiend deze dubbel en dwars. Kortom dit is een kantoor die zeer aan te bevelen is!

Vertrouwenwekkend, deskundig en klantgericht.

Iemand die echt met je meedenkt en de mogelijkheden onderzoekt. Open en vriendelijk, waarbij hij goed aangeeft wat wel en niet kan. Reageert proactief, snel en klantvriendelijk. Ik zou niet weten wat hier nog beter aan kan.

Zeer goed persoonlijk advies!

Ik ben via een vriend van me bij ****** terecht gekomen. Wat bij hem zo fijn is, is dat je vanaf het begin heel persoonlijk word geholpen. Je word als ****** geholpen en niet als doorsnee klant. Hij neemt ruim de tijd voor je en al je vragen worden in begrijpelijke taal beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij een zeer goede hypotheekadviseur is en wil hem dan ook bij iedereen aanraden!

Prettig en down to earth

Prettig gesprek met *****. Destijds kwam hij bij ons thuis maar inmiddels heeft hij een nieuw kantoor geopend. Hij neemt rustig de tijd om alle vragen en situaties door te lopen. Ook voor tussentijds advies altijd bereikbaar. Uiteindelijk gaat de koop niet door maar ik kom zeker terug.

Snel, accuraat, to the point

Sander, reageert altijd heel snel en met de juiste inhoudelijke argumenten.

Helder, duidelijk en professioneel

Het is uitgelegd in `normale` taal en specifiek op onze situatie afgestemd met alle toekomstige senario`s en wijzigingen in acht genomen. Daarbij vonden wij het erg prettig dat de afspraak gemaakt kon worden wanneer het ons uitkwam.

Ontspannen sfeer, professioneel advies.

Kantoor met een goede uitstraling. Ligging centraal. Er wordt alle tijd genomen. Geeft een vertrouwde indruk. Kun je altijd bellen/mailen en je krijgt snel antwoord ondanks soms drukken tijden.

hypotheek voor nieuwbouw huis

Wij hebben in oktober 2010 een nieuwbouw woning gekocht in Koudekerk aan de Rijn. Ons oude huis was toen en is nu nog niet verkocht. ***** heeft voor ons een hypotheek verzorgd via *****. De Spaarhypotheek van ons oude huis gaat mee naar ons nieuwe huis. Omdat ons oude huis nog niet verkocht is, kan het gespaarde deel nog niet mee naar onze nieuwe hypotheek. Normaal gesproken geen probleem. Bij ****** wel ,omdat de oude hypotheek een ***** product is. De bank maakt er een enorme rommel van en wij dreigen daar de dupe van te worden. ***** doet onvermoeibaar zijn best om onze hypotheek als nog rond te krijgen. Let wel, het gaat om de hypotheek van ons oude huis. Daar was hij niet voor ingehuurd, maar hij doet het wel voor ons. Klasse!***** is altijd bereikbaar, mailt direct terug, is servicegericht. Doet wat hij belooft

Duidelijke uitleg

Prettig contact, wordt naar je geluisterd en zaken worden goed uitgelegd.

eerlijk ,onafhankelijk ,vertrouwen

After sale ook perfect van ******* Bij de vraag om de inkomstenbelasting te verzorgen werd daar positief op gereageerd

goed en duidelijk advies

zeer goed advies in duidelijke taal . maakt ook altijd tijd als je voor vragen komt,en je word goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

No nonsens, correct en duidelijk advies.

Ik kan het kantoor aanbevelen,omdat ***** zich keurig aan zijn afspraak houdt, zo te merken; kennis van zaken heeft en niet om dat waar het op aankomt, om heen draait.Hoop dat het zo blijft!

Duidelijk verhaal

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat de adviseur duidelijk is in alle mogelijkheden die er zijn in de persoonlijke situatie en veel tijd steekt in het naar de zin maken van de klant.

Zeer goed advies.

***** weet waar hij het over heeft. Ik ben goed geholpen en hij heeft alle tijd genomen om mij echt alles uit te leggen. 'Voor goede hulp en beloftes die nagekomen worden moet je zeker naar All4finance hypotheken gaan.

Duidelijk verhaal, helder advies

Nadat wij aangegeven hadden wat we wilden in de hypotheek, had ***** een helder verhaal over wat we dan konden verwachten van de hypotheek. Ook hield hij ons op de hoogte van ontwikkelingen.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.