klantgericht

Deze adviseur neemt de tijd voor je, is rustig en betrouwbaar. Reageert vlot op vragen via mail of sms. Denkt met je mee, ook met vragen die niet direct met de hypotheek te maken hebben. Kreeg zelfs laat in de avond nog een antwoord op mijn vraag binnen, top!

geweldig advies

Duidelijk en zeer goede advies zeker voor startersNeemt een hoop werk uit handen Top bedrijf

goeden helder advies

Goed en helder advies, omdat het goed wordt en uitgelegd en er gekeken wordt naar de wensen van ons. Tevens laagdrempelige omgang.

Staat altijd voor je klaar met duidelijk advies!

All 4 Finance is de adviseur voor iedereen die op zoek is naar prettig, persoonlijk en begrijpelijk Hypotheek advies.****geeft duidelijk en persoonlijk advies. Hij laat goed de verschillende mogelijkheden zien en legt op een begrijpelijke manier de gevolgen uit, zodat je weet waar je uiteindelijk voor kiest. Hij biedt ondersteuning en hulp waar nodig en beantwoordt vragen altijd super snel!

Perfect advies in duidelijke taal

Zeer zeker aan te bevelen om dat alles goed en in duidelijke taal word uitgelegt en je kan bij alles hulp krijg helemaal super

Super service!

**** heeft ons uitstekend geholpen! Het was in ons belang om de financiering snel rond te krijgen en ****heeft alles op alles gezet om dit te realiseren (regelmatig 's nachts doorgewerkt). Chapeau!

hypotheekadvies

We zijn in maart bij **** geweest voor een hypotheek advies. Alles werd zo duidelijk verteld aan ons,vond niet erg om nader of andere uitleg te geven als wij het niet snapten. in April hadden wij een huis gezien, en heeft **** ook voor ons alles in het kadaster op gezocht en de biedingen gedaan omdat wij dat lastig vonden. We konden hem ook altijd bereiken ook s avonds. Toen alles bijna rond was hield **** ons ook goed op de hoogte hoe de stand van zaken was of als we nog vragen hadden. Op het laatste liepen we tegen dingen aan maar ook dan legde die het gewoon weer uit of zoekte **** het uit. Ook nadat we de sleutel kregen heeft hij ons netjes gebeld of alles goed was gegaan en om je te feliciteren. Wij raden deze hypotheekadviseur zeker aan, ook omdat hij personlijker met je betrokken is en je bent voor **** geen nummertje of maar een klant. Hij doet uiterst zijn beste om overal het beste in te vinden en te doen !!!

super advies vriendelijk klantgericht

ik kan iedereen aanraden zeker bij all4finance binnen te lopen, je word hartelijk ontvangen en gelijk netjes te woord gestaan. alles is heel duidelijk aan ons uitgelegd en ***** heeft een hoop extra zaken voor ons geregeld.Dus aanrader voor iedereen zeker voor starters die er geen kaas van hebben gegeten zoals wij.Ook voor alle andere woning bezitters kan ik het aanraden.wij zijn echt heel blij een mooi huis goede hypotheek en alles tot in de puntjes geregeld.

persoonlijkr rustgevende persoonlijkheid

Heldere uitleg ban de mogelijkheden steeds bereid om nader advies te geven.

Professioneel en met aandacht

Buitengewoon fijne gesprekken gehad met ****. Hij heeft goed met ons meegedacht en de juiste adviezen gegeven. En had ook tijd, ondanks drukte, voor een gezellig praatje, over lekker eten bijvoorbeeld... En dat hij zijn werk met passie en aandacht doet blijkt ook wel uit het feit dat hij soms 's avonds nog belde met wat aanvullende vragen. Maar ook na afloop belde **** om te vragen of alles bij de notaris naar wens was geweest... En dat we altijd mogen bellen of langskomen als we vragen hebben. Wat wij trouwens als bijzonder goed hebben ervaren is dat **** in begrijpelijke taal communiceert, en niet in het vaak voor consumenten onduidelijke vakjargon. Terecht dat **** in zijn regio de beste adviseur is! Gefeliciteerd ****, als ons nieuwe huis wordt opgeleverd nodigen we je graag uit eens te komen eten.

Duidelijk, transparant en zeer behulpzaam

Wij kunnen dit kantoor zeker aan u aanbevelen. Wij zijn bij **** langsgegaan voor een hypotheek berekening voor de aankoop van ons eerste huis. Dit was een zeer duidelijk en helder verhaal. Behalve een goed advies was het ook een eerlijk advies aan de hand van onze persoonlijke situatie. ****en zijn collega's zijn altijd bereikbaar voor vragen en komen altijd hun afspraken na. Nadat de hypotheek was geregeld was de nazorg uitstekend, zo kregen we bijvoorbeeld de mogelijkheid om verzekeringen via ****af te sluiten. Al met al een uitstekend bureau en zeker een aanrader!

Zeer betrokken en levert maatwerk.

De adviseur toonde veel doorzettingsvermogen om bij de aankoop van een nieuw huis bestaande hypotheekrechten bij de bank weer goed geregeld te krijgen. Samen met zijn commercieel assistent laat hij zich niet door de bank opzij zetten vanwege wat meer ingewikkelder constructies.Daardoor is de adviseur erin geslaagd om de hypotheek, op maat samengesteld, rond te krijgen.Kortom, een adviseur om zeker aan te bevelen.

Goed the point en zo ook uitgevoerd.

Oversluiten van hypotheek. Eerst advies en vervolgens uitgevoerd door all4finance. Prima dus.

Goed advies

Goed en professioneel geholpen. Duidelijke uitleg en snelle service.

Eindresultaat duidelijk

In eerste instantie was er van beide kanten wat onduidelijkheid, vrij snel is dit helemaal goed gekomen.

Prettig, laagdrempelig, gaf veel vertrouwen in het advies

Zeer goed advies

Duidelijke uitleg en zoekt alles voor je uit. Hij neemt een boel uit handen.

Deskundig advies gekregen

Professionele aanpak, zeer accuraat en vriendelijk geholpen.

Perfecte advies bij onze eerste huis

We hebben de juiste advies gehad voor onze eerste huis.Daarnaast zijn we goed op de hoogte gehouden tijdens het proces voor een hypotheek.

Duidelijk en weloverwogen advies.

Bij All4finance hypotheken heb ik ***** benaderd om mij te adviseren en een voor mij vrij gecompliceerde financi�le kwestie op te lossen. Dit heeft hij op doortastende wijze aangepakt en tot een goed einde gebracht. *****neemt de moeite om zich in te leven in de situatie van de klant en gaat vervolgens weloverwogen en rustig aan de slag. In de loop van dit proces werd ik ook regelmatig op de hoogte gehouden(meest via E-mail)Over het eindresultaat ben ik danook zeer tevreden.

Goed advies gekregen

Goede uitleg over de verschillende opties gekregen, waarna ik zelf mijn afwegingen kon maken.

Deskundig adviseur, prima advies, super snel!

Zowel ***** als zijn assisitentes zijn zeer deskundig, regelen alles super snel en adequaat en ik heb me er super op mijn gemak gevoeld. Kon altijd bellen, dit was nooit teveel! Zelfs een telefoontje op de dag van overdracht, dus de persoonlijke noot is ook een belangrijk onderdeel.

Super tevreden

Advies was super en alles was snel geregeld. Het was ook fijn dat alles heel makkelijk ging ik hoefde niet speciaal afspraak te maken.

persoonlijk, duidelijk, accuraat, vriendelijk,

Ik heb de samenwerking met dhr ***** als zeer prettig ervaren. Hij gaat in op de persoonlijke situatie. Geen vraag is te veel en hij geeft snel en duidelijk antwoord. Een prettige en vriendelijke benadering

Goed advies, nam uitgebreid de tijd

vragen oversluiten hypotheek of tussentijds aflossenmijn hypotheek bestaat uit meerdere onderdelen het was mij niet duidelijk op welk onderdeel ik zo gunstig mogelijk evt. zou moeten/kunnen aflossen. Uiteindelijk kwam ook de optie om op deposito te sparen ter sprake, wat in mijn situatie misschien gunstiger is. Het was een verhelderend gesprek en de adviseur nam uitgebreid de tijd.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.