Sander van der Vies vind ik de beste.

Er zin aantal adviseurs in Alphen aan den Rijn, maar **** vind ik de beste.Hij open, eerlijk, transparant en professioneel. Ik ben heel erg blij met hem.**** bedankt!!!

Goed geregeld, denkt goed mee.

Goed advies gekregen, heeft veel dingen geregeld, neemt veel dingen uit handen. Denkt mee bij alles.

Supergoed advies

Voor ons, twee zelfstandige ondernemers, was het rondkrijgen van een hypotheek geen vanzelfsprekendheid. Door **** kennis en advies is het gelukt. Communicatie was bovendien ook top. Alles ging efficient & snel en heel prettig.

duidelijk uitleg over hypotheek en verzekeringen

We kregen een duidelijke uitleg over de hypotheek vormen en hoeveel we veilig kunnen lenen. Daarbij ook informatie gekregen over evt verzekeringen voor je inkomsten.Wij hebben met het advies van **** met een goed gevoel een hypotheek afgesloten.

Super geholpen

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat de service zeer goed is. **** staat bij vragen altijd voor je klaar en heeft het geduld zaken net zo lang uit te leggen tot je het begrijpt. Ook bij lastigere situaties weet **** een oplossing te vinden. Erg goed geholpen!

Goed en duidelijke advies

We hebben een goed advies gekregen voor de hypotheek van ons nieuwe huis. Evenals hoe we er voor staan.

Goed geadviseerd, denkt mee

**** legt alles netjes uit, zodat je het als starter ook begrijpt. Hij denkt mee naar verschillende mogelijkheden.

Prima service!

Goed financieel advies ontvangen en begeleiding bij de aankoop van 1e woning. Zowel adviseur als administratie werken secuur en komen afspraken na. Aanrader!

Super advies!

Zeer persoonlijke benadering, niks is te veel en geen vraag is te gek. Heel erg goed geholpen en ontzettend snel in mijn geval. Ik kom hier zeker nog eens terug!!

Zeer Professioneel

Ik heb ***** benaderd op advies van een collega. Het viel me meteen op dat zijn werkwijze zeer professioneel is. Hij legde stap voor stap uit wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken met het kopen van een huis, ook aan kosten, dat vond ik heel prettige. Hij is vrij snel met het antwoorden van e-mails en stond mij graag te woord. Tijdens het selecteren van een hypotheek verstrekker, heeft *****ontdekt dat mijn werkgever een Arrangement korting heeft bij de bank waar mijn werkgever bankiert. Hierdoor kreeg ik veel korting op de hypotheekrente. Persoonlijk vind ik **** een hele goede hypotheekadviseur en zou hem aan iedereen willen aanbevelen.

Duidelijk en eerlijk advies

Alle zaken en bijkomende zaken omtrent een hypotheek worden duidelijk uitgelegd. **** denkt met je mee en is eerlijk over de mogelijkheden en maakt deze mogelijkheden inIchtelijk. Reacties op vragen per email wij altijd bijzonder snel en ook hier was ***** duidelijk in de beantwoording.

Kundig, klantgericht en onafhankelijk

All4finance is zeer klantgericht, vriendelijk en onafhankelijk. Samen met mij is mijn financi�le situatie bekeken voor nu en in de toekomst, waarbij ook is rekening gehouden met mogelijke onzekerheden zoals renteontwikkelingen. All4finance heeft mij daarna een uitstekend voorstel gedaan dat ik heb geaccepteerd. De service daarna blijft zeer goed. Goede adviezen en daar waar nodig de juiste begeleiding. Ik heb met plezier zaken gedaan met de adviseur van All4finance.

Uitstekend begeleid en zeer deskundig

Dit kantoor kan ik iedereen van harte aanbevelen vanwege de betrokkenheid, kennis, professionaliteit en de manier van werken. **** is bij ons thuis geweest en heeft alles met ons doorgenomen wat betrekking had op de hypotheek. Hij heeft ons belang geen moment uit het oog verloren en probeerde altijd het beste voor ons te regelen. Het maakte niet uit hoelaat of wanneer wij mailde of belde wij kregen altijd vrijwel direct een antwoord.Ook de medewerkers verdienen een dikke 10. Zij waren altijd op de hoogte van onze zaken en wisten meteen wie zij aan de lijn hadden. Dit kantoor is een voorbeeld voor alle dienstverlenende instellingen. Bedankt voor alles!

Fantastisch, Betrouwbaar, Ondersteunend, Service

Bij het kopen van mijn eerste huis ben in ontzettend goed ingelicht over alles wat er bij komt kijken. Met een goed advies en een aantrekkelijk voorstel heeft All4finance diezelfde dag laat in de avond in zijn persoonlijke uren alles berekend en in werking gezet. Daarna regelde All4finance samen met mij alle documenten/zaken die nodig waren om de koop rond te krijgen, evenals alle verzekeringen. Door deze goede, snelle en betrouwbare service raad ik iedereen aan om bij het kopen van een huis in Alphen a/d Rijn en omstreken langs te gaan op het kantoor in de Julianastraat 83.

Eerlijk, betrokken, goed en zeer snelle adviseur

We hebben het positief ervaren en zijn **** (+ team) zeer dankbaar voor de snelle afhandeling.

Goed advies en goede begeleiding

Goed en persoonlijk advies en goede begeleiding gedurende het gehele traject

Zeer gedegen en 'to-the-point' begeleiding

Bij de aankoop van ons eerste huis heeft **** ons, op aanraden van vrienden, meer dan voortreffelijk bijgestaan vanaf het begin (wat is je persoonlijke situatie, wat zijn de mogelijkheden) via de hypotheekaanvraag en alle bijkomende verzekeringen tot en met de daadwerkelijke overdracht van de sleutel 3mnd later. Hier tussen is er veelvuldig contact geweest, maar nooit langer dan noodzakelijk waardoor alles lekker vlot en praktisch is verlopen. Flexibiliteit is ook key, op elk moment van de dag en voornamelijk buiten kantooruren om, hebben wij contact met elkaar gehad. Hierbij heeft ****, samen met zijn assistenten, ons veel het werk uit handen genomen en ons continu op de hoogte gehouden van de vorderingen van bv de hypotheekaanvraag. Zeer attent ook dat de dag na de sleuteloverdracht er telefonisch contact met ons is opgenomen of alles naar wens is verlopen. Kortom: van het absolute begin (wij wisten 'niks') tot aan het moment dat we eigenaar zijn van een woning: aanrader!

Zeer goed advies

Goede en persoonlijke begeleiding, alles goed geregeld, altijd bereikbaar.

Een echte aanrader

**** is klantvriendelijk, behulpzaam en speelt open en eerlijke kaart met je. Tevens weet hij waar hij over praat en legt alles keurig en duidelijk uit.

Deskundig advies met oor voor onze wensen

Het was prettig, duidelijk en overzichtelijk. En later in het traject snelle reacties, bevestigingen.

passend advies

goede uitleg over plan van aanpak en vragen worden snel via de mail beantwoord.

Persoonlijke en deskundige Adviseur

**** heeft ons prima advies gegeven bij de aankoop van ons eerste huis. Hij reageert heel snel op mailtjes en we konden alle vragen aan hem stellen. Hij heeft zelfs nog onze overige verzekeringen langsgelopen als service van de zaak.We zijn blij met hem als hypotheekadviseur en kunnen hem van harte aanbevelen.

Duidelijke uitleg en goed advies!

Via een vriendin in contact gekomen met All4finance. **** neemt de tijd om dingen helder uit te leggen en uit te zoeken. wat resulteerde in een advies wat precies bij ons past. Nogmaals dank voor je bemiddeling!

Gedegen, duidelijk advies

Helder advies, duidelijk, zakelijk en vooral ook begrijpelijk.

Zeer helder en begrijpelijk + klantvriendelijk

We willen dit kantoor aanraden voor eenieder die een hypotheek wil afsluiten

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.