Snel en duidelijk advies!

Bij all4finance wordt je vriendelijk ontvangen en de adviseur geeft een duidelijke uitleg! Door het advies hebben wij een goede hypotheek kunnen afsluiten!

Snel geholpen, ook bij aanvullende vragen

Snel en deskundig advies, tevens word er gekeken naar de toekomst, niet alleen de situatie nu.

Zeer goed advies en schakelt snel!

Wij hebben de adviseur opnieuw ingeschakeld voor de aankoop van ons nieuwe huis. Wij zijn zeer tevreden over zijn hypotheek advies en zeer snelle aanpak! Hij denkt ook heel goed mee met de klant en dat vonden wij heel erg fijn! Wij kunnen dit kantoor een ieder aanbevelen!

Goed advies en denkt vooruit!

De adviseur weet waar hij het over heeft en denkt met je mee maar ook vooruit. Erg aangenaam zaken mee te doen en zeker aan te raden!

professioneel, flexibel, meedenkend

De adviseur heeft ons professioneel geholpen bij de keuze voor onze hypotheek. Hij heeft mee gedacht in wat voor ons passende constructie was en was flexibel in zijn beschikbaarheid en tijd die hij voor ons vrij heeft gemaakt.

Vakkundig

Verstand van zaken, altijd berijkbaar en zeer klantvriendelijk.

Goede begeleiding, ideaal voor starters

Duidelijke uitleg over mogelijkheden en proces, afspraak thuis mogelijk, super voor starters!

Snel en met goede begleiding is voor mij belangrijk geweest en ook als ik nu nog vragen heb bijv over belasting stukken word ik snel en heel netjes geholpen de negen op m�n lijstje is eigenlijk een tien top

Persoonlijk, betrokken en snel geregeld

De adviseur heeft ons vanaf ons eerste gesprek heel erg hartelijk ontvangen. Hierbij heeft hij een goede situatie schets kunnen maken. Door wederzijdse betrokkenheid en continue controle, bleek het mogelijk om binnen 2,5 week na het eerste gesprek een bindend hypoteekaanbod te tekenen. Dit tegen zeer gunstige voorwaarden, waarover we heel goed zijn ingelicht. Petje af!

Goed en eerlijk advies, ze nemen veel tijd voor je

IK beveel het kantoor aan omdat ze met je meedenken. Zo hebben ze ook geholpen met het uitbrengen van een bod waardoor ik nu een huis heb kunnen in een overspannen huizenmarkt.

Very efficient and professional

I will recommend to my friends and come back myself to the advisor for my next Hypotheek.

Wat onmogelijk leek, is toch mogelijk gemaakt!

Ik heb een aantal afspraken met de adviseur gehad afgelopen jaar. Meerdere opties bekeken en uiteindelijk gelukt om een nieuwe hypotheek af te sluiten waar ik ontzettend blij mee ben. Je mag hem echt altijd bellen en reageert heel snel op vragen via e-mail. Hij heeft alle kennis in huis om een mooi advies op maat te maken. Overigens zijn alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad heel vriendelijk en toegankelijk. Geen bla bla of moeilijke taal, gewoon zoals het is. Een mooi team!

Wij als starters hebben alle hulp gehad.

Wij als jong startend stel hebben alle hulp gehad bij All4finance. Ze namen de tijd en legde alles duidelijk uit, maakte niet uit of wij 1 vraag had of 100 vragen. Voor alles werd de tijd genomen en waren zij heel geduldig. Mochten wij opnieuw een huis gaan kopen? Dan komen wij zeker terug!Ik raad All4finance zeker aan !

Heel goed geholpen!

Zeer goed advies van de adviseur. Prettig man om mee te schakelen en zorg voor een vlotte afhandeing.

Begrijpelijk, realistisch en flexibel!

Voor de tweede keer nu naar All4Finance gegaan nadat hij ons bij de aankoop van ons eerste huis naar volle tevredenheid heeft begeleid. Nu een paar jaar verder wederom een top ervaring, erg prettig in de omgang, legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit (meerdere keren indien nodig!) en heel flexibel in het maken van afspraken. Zeer kundig advies ook naast de meest gebruikelijke constructies, waardoor we een optimaal en realistisch plaatje konden opstellen. Vervolgens alles naar tevredenheid geregeld, waaronder ook taxatie, communicatie met hypotheekverstrekker en notaris en afronding van het gehele dossier. Aanrader!

goed advies, prettige samenwerking.

goede uitleg, altijd bereikbaar, zijn samen tot een mooi eindresultaat gekomen, snelle antwoorden op vragen.

Betrouwbaar, klantvriendelijk en begrijpelijk

Ze op de juiste manier weten om te gaan met de klantvraag. De uitleg is begrijpelijk voor mensen die er geen verstand vaN hebben. Daarnaast zijn ze in staan te klanten aan zich te binden.

Een bedrijf waar naar je geluisterd wordt!

Na de vraag of wij een afspraak konden maken met de adviseur konden wij op korte termijn een datum plannen. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf duidelijke adviezen.Fijn dat ons op een duidelijke manier alles werd uitgelegd. Ik zou iedereen die een hypotheek vraag heeft, adviseren om contact op te nemen met All4finance hypotheken. Zij begeleiden je goed van het begin tot het eind.

Uitstekend advies op maat.

Snel en duidelijk advies. De adviseur was goed bereikbaar en heeft al mijn vragen beantwoord. Echt meer waarde en heeft me uiteindelijk aardig wat geld bespaard.

Goed gevoel bij het kopen van 1ste huis

Heel blij met het advies. Duidelijk, geen verassingen en eerlijk!Via All4Finance ons eerste huis aangekocht met een duidelijk en eerlijk advies. Een absolute aanrader!

Goudeerlijk!

goed en goud eerlijk advies. Geen moeilijke woorden en informele setting

Geweldige service, eerlijke en vriendelijk

Geweldige service, eerlijke en vriendelijke adviseur die alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt. Je voelt je echt een mens en niet een nummertje. Man met liefde voor het vak.

Doorzetter

De adviseur heeft ons geadviseerd bij de aankoop van onze eerste koopwoning. Het verkrijgen van een hypotheek daarvoor verliep stroef maar door het doorzettingsvermogen van de adviseur is dit uiteindelijk gelukt. De communicatie verliep soepel en helder en per mail was duidelijk inzichtelijk in welk stap van het proces we ons bevonden.

Fantastische services en begeleiding

Dit is nog een bedrijf wat om mensen "geeft" en een goede begeleiding inclusief een duidelijke uitleg geven en blijven geven tijdens de voortgang en ook daarna.Een echte aanrader voor iedereen!

Zonder twijfel de beste van Alphen e.o.

Zeer betrouwbare transparante en betrokken (en vriendelijke!) hypotheekadviseur die heel helder kan uitleggen en de touwtjes strak in handen heeft. De hypotheekadviesdiensten van All4finance en in het bijzonder vande adviseurr zouden wij aan iedereen aanraden. Het is helder, transparant en betrokken. De adviseurr is goed bereikbaar en denkt goed mee. Gedurende het hele traject hebben wij geen zorgen en twijfels gehad, en dat is tijdens zo�n aankooptraject zeer gewenst. Wij hebben de adviseur aan iedereen aanbevolen.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.