Snel , duidelijk , correct en behulpzaam geholpen door sander vis . Vooral de eerlijkheid wordt enorm op prijs gestelt

Review

Goede ervaring met deze adviseur. Uiteindelijk hebben we een hypotheek naar tevredenheid overgesloten. Adviseur is goed bereikbaar en kundig.

Verbouwing

Ik ben erg tevreden met de advies en informatie die ik kreeg tijdens het eerste gesprek. Vanaf het begin tot einde is hij super betrokken en denkt mee met eventuele andere oplossingen. Ik raad all 4 finance zeker aan.

Goed advies en perfecte hypotheek aanvraag. Alles word duidelijk uitgelegd.

Prettige samenwerking

We hebben een zeer duidelijk advies gekregen. Daarnaast zijn we heel prettig geholpen door de adviseurs. Bedankt voor jullie goede service

Erg tevreden!

Goede en duidelijke uitleg rondom het verhogen en oversluiten van mijn hypotheek! De adviseur is goed bereikbaar en schoot te hulp wanneer nodig. Top!!

Snelle reactie

Fijne adviseur, reageert snel op vragen via mail of app. Al hoewel de gehele procedure niet snel geregeld was, een goeie service en vriendelijk geholpen.

In 1 woord: professioneel

Voor de tweede keer heel goed geholpen! Een echte aanrader! Bij het volgende huis ga ik weer naar All4finance.

Aankoop huis

Onze ervaring met deze adviseur was erg goed. Hij wist de vaktermen op een duidelijke manier aan ons uit te leggen en was altijd bereid om een stapje extra te zetten. Het persoonlijke contact en de professionele manier van handelen maakte deze stressvolle periode voor ons een stuk aangenamer. Een volgende keer zullen we deze adviseur zeker weer benaderen.

Er is geen betere

De adviseur heeft ons voor de tweede keer ontzettend goed geadviseerd voor het aankopen van ons nieuwe huis. Hij gebruikt weinig vaktaal wat erg prettig is zodat je er ook nog wat van kunt begrijpen. Ook is hij altijd kosteloos bereikbaar voor allerlei vragen die hij altijd binnen 24 uur beantwoordt. De adviseur van All4Finance is voor ons de enige echte hypotheekadviseur!

Zeer netjes en goed geadviseerd geholpen.

Alle vragen die wij hadden werden deskundig beantwoord. Wij konden zelf de nodige "verstandige" keuzes maken en hebben naar onze mening daarin ook het beste advies gekregen. Vragen (whatsapp, telefonisch of persoonlijk) konden wij ten alle tijden stellen.

Perfect advies en snel geregeld.!!

Na advies van een kennis bij dit kantoor terecht gekomen. Echt perfect en goed geholpen..! Doen alles om aan jouw wensen te voldoen als het uiteraard mogelijk is..! Al met al; super en goed geregeld.

Uitstekend adequaat advies, maatwerk!

De adviseur gaff ons een uitstekend maatwerk advies, zonder nonsens. Hij heeft alle mogelijkheden bekeken om onze toch al goede hypotheek over te sluiten wat ons uiteindelijk duizenden euro�s bespaard over een lange periode.

Proccecioneel, behulpzaam en duidelijk

De adviseur heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij heeft ons duidelijk laten zien wat er mogelijk was en heeft er veel tijd in gestoken.

Duidelijk advies en persoonlijke benadering

Ik raad All4finance zeker aan! Het oversluiten van mijn hypotheek was geen �standaard� iets. Alle tijd werd genomen en alle mogelijkheden uitgezocht. Toen het stroef verliep aan de kant van voormalige hypotheekverstrekker, bleef All4finance zich meer dan 100% inzetten om alles tot tot een goed einde te brengen. Super geholpen!

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen omdat zij met je meedenken en vooral ook vanwege de goede inhoudelijke kennis, snel kunnen schakelen. Beloftes worden snel nagekomen.

Eerlijk open en helder advies.

Er wordt de tijd genomen voor je wensen, alle tijd is voor de klant!

Uitstekend advies!

Vanaf het 1ste gesprek kregen wij een zeer positief gevoel!Het advies van All4finance heeft geleid tot het totstand komen van een goede hypotheek(vorm). Ook een pluim voor de overige medewerkers voor hun snelle en accurate berichtgeving!

bizonder professioneel - geldt voor het hele team

het is zeer prettig voor deze toch voor een leek ingewikkelde materie een luisterend oor en een vragen beantwoordende partner te vinden. ook is het team van all4houses {makelaardij} een compliment waard. altijd bereikbaar en snel met oplossingen en/of adviezen. veel dank voor jullie inzet! nu nog wonende in de koraalzam.

Goed advies en snelle afhandeling

IVM vakantie wilden we eea snel geregeld hebben en dat is gelukt

Snel en zeer goed

Bij een andere financieerder was mijn hypotheek niet makkelijk en waarschijnlijk niet tijdig rond te krijgen. Via All4Finance was dit echter in een paar dagen zeer snel en adequaat geregeld! Zeer goede snelle service en erg betrokken. Zelfs s'avonds laat nog aan het werk. Kortom! Dikke 10

Erg goed geholpen bij het kopen van mijn eerste huis, ook goed bereikbaar voor elke vraag.

Goed onderbouwd en weloverwogen advies.

De adviseur, en zijn team van All4 Finance, nemen de tijd voor je. Het advies is weloverwogen, er wordt niets buiten beschouwing gelaten en alle opties worden bekeken. Ook bij complexe situaties krijg je het gevoel dat ze heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast vind ik ze erg betrouwbaar en discreet. Een zeer prettige partij om de financiele zaken mee op een rij te krijgen.

goed en duidelijk advies

het is heel fijn als een adviseur je alles zo simpel mogelijk uitlegt.dit is dan ook wat er gebeurd.alle uitleg is duidelijk, makkelijk te volgen en heb je toch vragen komt er gelijk een antwoord

Goed en duidelijk advies!

Ze zijn bij All4finance erg vriendelijk en duidelijk! Goed contact met adviseur en staat open voor alle vragen en wilt je graag helpen. Een erg prettige samenwerking gehad!

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.