Lekker praktisch, gericht op samenwerking en zelfvertrouwen! Super sympatieke trainers en Lotus. Dank!!! Volgend jaar weer!!
Leuke leerzame dag met prettige en duidelijke instructeurs/leraren.
Goede ervaren instructeurs die er een leuke leerzame bhv dag van gemaakt hebben!
Leerzaam
Veel opgefrist en ook nog weer geleerd.
Bij ml is gewoon alles tot in de puntjes geregeld. Ook instructeur en examinator waren gewoon vakmensen! Wederom weer een een examen in 1 keer gehaald. ML service bedankt!
Mijn rij instructeur Dennie Peereboom heeft mij veel goede tips gegeven. Daarnaast creëert hij een veilige leeromgeving, waarin ik mij vrij voelde om vragen te stellen en op mijn gemak voelde. Dit gaf mij ook meer zelfvertrouwen. Dus echt een hele fijne instructeur !
Top instructeurs en medewerkers!!!
Goede sfeer
Examen ging me gemakkelijk af. De instructeurs bereiden je goed voor en nemen de tijd om je alles goed te leren.
Fijne mensen om mee te werken alles word snel geregeld en de instructeurs zijn top!
Heel best
Prima les gehad bij ML van Dennie, wat een geweldige instructeur is dat, echt een aanwinst voor het bedrijf. Dennie is streng maar rechtvaardig en leert je op de juiste manier alle kneepjes van het chauffeurs vak. Ik kan je geen betere opleider aanraden als ML Opleidingen en geen betere instructeur als Dennie. Ik ben heel blij en kom zeker nog eens terug.
Leuke curses
Goede uitleg, vriendelijk leraar!
Gewoon hele flexibele en relaxte instructeurs. Alles rustig en duidelijk aangeven en ook waar nodig op de foute dingen drukken. Dus gewoon top eigenlijk.
Zowel mijn C- als CE-rijbewijs bij ML mogen halen. Deskundige en fijne rij-instructeurs die de tijd nemen om je op de juiste manier te leren rijden. Op een manier die bij jou past.
Ik vond de rijlessen goed gaan en alles werd goed uitgelegd door de instructeurs ( Dennie, Farid, Derya en Jan).
In 6 lessen afgereden
Dennie hij heeft mij harstikke goed geholpen om in 1 keer te slagen. De lessen waren leuk en leerzaam
Voor mij maar een rij school en dat is ml
Ik ben super dankbaar met Ml opleiding ik kon binnen 3 weken mijn c rijbewijs halen
Fijn rijschool leert echt hier kneepjes en trucjes met de rijinstructeur die je hebt. Welke categorie je leert ze doen met alle plezier.
Fijne en ervaren rij-instructeurs, waardoor je goed voorbereid richting je examen gaat. Er wordt duidelijkheid geboden door de rijschool omtrent regelzaken rondom het rijbewijs.
Buijs Ballotstraat 3 BU2
2693 BD s-Gravenzande