Goeie ervaringen opgedaan in een relaxte setting

Veel opgefrist en ook nog weer geleerd.

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? BHV
  • Hoe beoordeel je het nakomen van afspraken van ML-Opleidingen? Goed
  • Hoe beoordeel je de bereikbaarheid van onze locatie en de locatie op zichzelf? Goed
  • Hoe beoordeel je de algehele kwaliteit van de opleiding/cursus? Goed
  • Hoe beoordeel je de leermiddelen die gebruikt worden tijdens de opleiding/cursus? Goed
  • Wie was je instructeur? Michael
  • Hoe ken je ons? Bedrijf heeft het geregeld

Top!

Bij ml is gewoon alles tot in de puntjes geregeld. Ook instructeur en examinator waren gewoon vakmensen! Wederom weer een een examen in 1 keer gehaald. ML service bedankt!

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Vca basis
  • Wie was je instructeur? Hing
  • Hoe ken je ons? Kom al jaren bij ml

Top begeleiding

Mijn rij instructeur Dennie Peereboom heeft mij veel goede tips gegeven. Daarnaast creëert hij een veilige leeromgeving, waarin ik mij vrij voelde om vragen te stellen en op mijn gemak voelde. Dit gaf mij ook meer zelfvertrouwen. Dus echt een hele fijne instructeur !

• Welke opleiding/cursus heb je gevolgd? Vrachtwagen rijbewijs c
  • Wie was je instructeur? Dennie peereboom
  • Hoe ken je ons? Via:HZ Logistiek

Goeie, prettige ervaring

Top instructeurs en medewerkers!!!

Goed opgeleid

Goede sfeer

• Comfort

Top begeleiding, in één keer geslaagd!

Examen ging me gemakkelijk af. De instructeurs bereiden je goed voor en nemen de tijd om je alles goed te leren.

Super goede rijschool

Fijne mensen om mee te werken alles word snel geregeld en de instructeurs zijn top!

Ging best goede uitleg

Heel best

• Comfort

Dennie en ML in een woord geweldig.

Prima les gehad bij ML van Dennie, wat een geweldige instructeur is dat, echt een aanwinst voor het bedrijf. Dennie is streng maar rechtvaardig en leert je op de juiste manier alle kneepjes van het chauffeurs vak. Ik kan je geen betere opleider aanraden als ML Opleidingen en geen betere instructeur als Dennie. Ik ben heel blij en kom zeker nog eens terug.

Leuke curses

Leuke curses

Helemaal super

Goede uitleg, vriendelijk leraar!

• Comfort

Gewoon hele flexibele en relaxte instructeurs. Alles rustig en duidelijk aangeven en ook waar nodig op de foute dingen drukken. Dus gewoon top eigenlijk.

Stuk voor stuk topinstructeurs

Zowel mijn C- als CE-rijbewijs bij ML mogen halen. Deskundige en fijne rij-instructeurs die de tijd nemen om je op de juiste manier te leren rijden. Op een manier die bij jou past.

• Comfort

Ik vond de rijlessen goed gaan en alles werd goed uitgelegd door de instructeurs ( Dennie, Farid, Derya en Jan).

Helemaal goud

In 6 lessen afgereden

• Comfort

Geweldig , leuke en leerzame lessen

Dennie hij heeft mij harstikke goed geholpen om in 1 keer te slagen. De lessen waren leuk en leerzaam

Altijd goed

Voor mij maar een rij school en dat is ml

• Comfort

Super kon snel terecht en flexibel met in plannen

Ik ben super dankbaar met Ml opleiding ik kon binnen 3 weken mijn c rijbewijs halen

Heel goed

Fijn rijschool leert echt hier kneepjes en trucjes met de rijinstructeur die je hebt. Welke categorie je leert ze doen met alle plezier.

Fijne, deskundige rijschool

Fijne en ervaren rij-instructeurs, waardoor je goed voorbereid richting je examen gaat. Er wordt duidelijkheid geboden door de rijschool omtrent regelzaken rondom het rijbewijs.

• Comfort

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij ML

Ik zou ML opleidingen aanreden bij andere mensen. Ik heb hier heel veel fijne kilometers mogen rijden. hele fijne en goede rijlessen!

Erg goed

Erg goede ervaring.

• Comfort

Goeie en gezellig lessen. Top!

Mega bedrijf

Zeer leuke cursussen en rijlessen

Buijs Ballotstraat 3 BU2

2693 BD s-Gravenzande