Juiste en duidelijke uitleg.
Uitstekend geregegeld, niks meer aan toe te voegen
Leerzaam, goede cursus met goede instructeur
Top top top
Heb vandaag VCA-VOL cursus gehad van Rob en ben met vlag en wimpel geslaagd. Betere cursus ga je niet vinden jongens. De VCA-VOL toets is best pittig maar als je in 1x wilt slagen is dit het adres.
Was een leervolle dag
In de afgelopen 8 uur, is er zo weinig geleerd. Er werden een aantal dingen getoond. Wat niet in onze verhoudig zat van ons werkgebied.
Leuke dag en toch weer wat geleerd
Gezellig en leerzaam
Tijd ging zo voorbij, leuke filmpjes en opdrachten
Goede rijschool. Alles heel duidelijk en als je toch niet kan en het tijdig laat weten is het zo geregeld. Ook de instructeurs zijn erg gezellig en ze kunnen goed lesgeven!
Veel geleerd
Heb er wat van opgestoken
Interesant
Was leerzaam en best zo
Is erg leuk om mee te maken en zeer leerzaam!! Goeie docent legt het goed uit!
Wel wat van opgestoken
Heel goed
Leuke leerzame dag
Prima dag. Veel opgestoken.
Leuke boeiende lesstof en goed uitgelegd
Leerzame cursus
Goede informatie