Boeiende cursus
Goede cursus met een duidelijke inhoud.
Ik heb gelesd bij Terry en ben zo blij met haar !! Goed advies, leuke babbels en vooral goed leren rijden.
De cursus is goed te doen
Duidelijke uitleg. Goede instructeur. Op een prettige manier les gehad.
Motorrijden leer je hier niet alleen goed, het is ook nog eens heel erg leuk. Er hangt een relaxte sfeer bij ML-opleidingen, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde op de motor. Er wordt echt gekeken naar wat jij nodig hebt en er is altijd ruimte voor een dolletje tussen door. ik keek elke week weer uit naar mijn lessen. Vijf sterren dik verdiend!!!
Prima cursus, goede, kundige en aardige cursist
Leuke enthousiaste leraar
Goede cursus
Prima en duidelijke herhalingscursus bhv
Het was een lange dag maar dat weet je van te voren. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Hebben ook nog wat leuke dingetjes gedaan behalve het standaard rond rijden en pallets oppakken. Hadden ook een goede lunch.
Prima dag lekker gevarieerd. Meiden weten waar ze het over hebben. En we leren er ook wat van. Zeker niet saai.
De meiden leggen het prima uit. Nuttege dag
Fijne en begrijpelijke uitleg van de cursus.
Was wel leuk verder
Interessant met voeding
Leuke dag, veel van geleerd.
Het is dat het moet!
Leerzaam
Goede cursus
Nuttige cursus met duidelijke uitleg, de cursus wordt op een leuke manier gegeven.
Buijs Ballotstraat 3 BU2
2693 BD s-Gravenzande