Goede lessen en veel geleerd
Positief!
Prima herhaling cursus, niet te veel in details maar wel waar nodig. Misschien iets meer praktijk voorbeelden die gericht zijn op de werkvloer.
Mooie training.
Thanks voor alles, goed verteld. Gezellige trainer. In voor een grapje. Maar, heeft wel zijn dingen op orde. Helemaal top!
Prima cursus. Wel meer theorie dan praktijk.
Leuke gezellige cursus. Veel informatie en lekkere broodjes :)
Het was fijn sat we de oefentoets samen deden
Goede opleiding met duidelijke uitleg door docent.Ruimte voor vragen en open gesprekken.Ontspannen omgang gedurende de opleiding
Goede leraar,
Nvt
Goeie instructeur en kan alles top uitleggen
Duidelijke curses
Leerzame les, goed om het geheugen wat verkeersregels betreft weer even op te frissen.
Prima,
ritje zuinig rijden gedaan en hij heeft me nog de laatste pointers laten zien die ik misde
Fantastisch
Code 95 nooit leuk, maar deze was wel ok. Je leert altijd wel wat, stukje bewustwording ook.
Gg
Lange dag
Saai maar dat lag niet aan de les
Goede les en persoonlijke aanvulling
Goede cursus met een fijne cursusleider
Buijs Ballotstraat 3 BU2
2693 BD s-Gravenzande