Goede cursus
Prima, duidelijke cursus
Eerste keer.
geen zonlicht is wel storend
Duidelijk
Heel veel praktijk en het is erg duidelijk door gedreven docenten
Het was een lange maar productieve en leuke dag! Veel geleerd, was niet alleen theorie maar ook heel veel praktijk opdrachten. Top
Lekker praktisch, gericht op samenwerking en zelfvertrouwen! Super sympatieke trainers en Lotus. Dank!!! Volgend jaar weer!!
Leuke leerzame dag met prettige en duidelijke instructeurs/leraren.
Goede ervaren instructeurs die er een leuke leerzame bhv dag van gemaakt hebben!
Leerzaam
Veel opgefrist en ook nog weer geleerd.
Bij ml is gewoon alles tot in de puntjes geregeld. Ook instructeur en examinator waren gewoon vakmensen! Wederom weer een een examen in 1 keer gehaald. ML service bedankt!
Mijn rij instructeur Dennie Peereboom heeft mij veel goede tips gegeven. Daarnaast creëert hij een veilige leeromgeving, waarin ik mij vrij voelde om vragen te stellen en op mijn gemak voelde. Dit gaf mij ook meer zelfvertrouwen. Dus echt een hele fijne instructeur !
Top instructeurs en medewerkers!!!
Goede sfeer
Examen ging me gemakkelijk af. De instructeurs bereiden je goed voor en nemen de tijd om je alles goed te leren.
Fijne mensen om mee te werken alles word snel geregeld en de instructeurs zijn top!
Heel best