Filters

10

Super ervaring!

We hebben een grote verbouwing gedaan. DLE heeft ons perfect geholpen. Complimenten van Jelle en Lucien! De warmtepomp en zonneboiler ook perfect geïnstalleerd door de mannen van DLE. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
1

Vreselijke ervaring zonnepanelen

Wekenlang geen stroomopwekking door fout tijdens montage van de panelen (kabel verkeerd aangesloten) en nu ook nog een verschrikkelijke aftersales ervaring. Er is sinds een zestal weken een micro-omvormer defect en alle vormen van contact (bellen, whatsapp, e-mail) worden al 6 weken lang simpelweg genegeerd. Als er geen contact wordt opgenomen, zijn we helaas genoodzaakt tot juridische stappen. 6 Maand terug 23 panelen geplaatst voor bijna € 20.000, dus nog recht op garantie.

 • Aanbevelen? Nee
9

Goed geregeld

Fijne mensen, denken goed mee. Installateurs zijn vriendelijk, kundig en flexibel. Wij hebben zonnepanelen en een warmtepomp laten installeren in een jaren '30 huis (veel onmogelijke maten en moeilijke hoeken). Al met al zijn we erg tevreden, ik kan het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig, fijne mensen die goed werk leverden

Er werd duidelijk gecommuniceerd wat er gedaan werd. Start was wat onduidelijk maar met 1 telefoontje was dat opgelost. Het was jammer dat door de weersomstandigheden (heel veel mussen zijn die dag dood van het dak gedonderd) dat de installatie werd uitgesteld. 2e kans was er niet voldoende geleverd maar de volgende dag stonden ze in alle glorie op het dak. Enige puntje van 'kritiek' is dat de schroeven die gebruikt zijn nét iets te lang zijn zodat er nu scherpe puntjes op het dak naar binnen steken. Ook zou het handig zijn om te vermelden dat de omvormer nogal wat licht afgeeft. 's Nachts knippert het heel duidelijk. Geef een oplossing hiervoor of waarschuw mensen hiervoor. Ik ben 's nachts dood maar sommige mensen gebruiken de zolder als slaapkamer, geloof me.... die staan op uit de dood dan. Hahaha Ook is de website niet helemaal duidelijk. Maar ik ben een nono op het gebied van techn Bedankt!!!!

 • Aanbevelen? Ja
7

De communicatie intern kan denk ik beter!

Mijn gesprek met de vertegenwoordiger verliep naar wens en was duidelijk. De offerte wordt opgesteld en door gesproken. Ik krijg de orderbevestiging toegestuurd voor ondertekening. Dit heb ik nog de zelfde dag ondertekend retour gestuurd. Vervolgens komt er iemand kijken voor de situatie aan huis. Dit is ook goed gegaan zonder problemen. Dan komt de wachttijd voor montage. Dit liep op tot 5 weken. Tot mijn grote verbazing krijg ik een nieuwe offerte toegestuurd. Deze heb ik direct retour gestuurd met de mededeling dat alles al in gang is gezet en ik heb ook al het eerste termijn betaald. Hierop kwam al heel snel een voorstel datum voor montage. De montage is heel goed verlopen, snel, netjes en opgeruimd. Hierna krijg ik de resterende factuur met een ander bedrag dan afgesproken. Ik heb dit met bezwaar terug gestuurd met verzoek het eind bedrag aan te passen. Na 5 dagen heb ik gebeld met de vraag hoe dit op te lossen. Hierop is direct geantwoord met het toesturen van de factuur met het juiste bedrag. Mijn verplichtingen zijn inmiddels voldaan. Rest mij nog de vraag of ik een app krijg toegestuurd? Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groet Nico Goeman

 • Aanbevelen? Ja
8

Kundig en vriendelijke contacten met verkoper, monteurs en elektricien.

Prima geregeld allemaal! Van verkoop tot installeren.

 • Aanbevelen? Ja
9

keurig en snel gewerkt.

Alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Soepel in het aanpassen van de aansluitplannen zonder extra kosten. Goede nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en deskundig

DLE geeft deskundig en helder advies, pro actief meedenken en snelle reactietijd op vragen. Binnen 4 weken na het tekenen van de offerte lagen de zonnepanelen al op het dak en door deskundige medewerkers geplaatst!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Monteurs waren bekend met de materie elektro monteur was goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!

Nogmaals top werk van DLE! Vorig jaar September, contact gehad met Imme omtrent een volledige duurzame installatie met zonnebanken en all-electric warmtepomp. De panelen waren in November geplaatst en afgelopen week de warmtepomp. Zoals van DLE gewend waren de installateurs & de elektricien zeer vriendelijk en vakkundig. Kan niets anders zeggen dan een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut super.

Ik heb bij DLE, op voorspraak van een kennis die ook al goeie ervaring had met DLE, een offerte aangevraagd. Na de vragenlijst te hebben ingevuld volgde een telefoongesprek met nadere informatie en daarna een zeer gedetailleerde offerte met zelfs een 'luchtfoto' waarop inmiddels 16 zonnepanelen waren te zien. Deze offerte heb ik kunnen gebruiken voor het aanvragen bij onze gemeente voor een omgevingsvergunning. Op basis van deze offerte is de omgevingsvergunning verleend. Er is een paar keer telefonisch contact geweest dat zeer vriendelijk en professioneel overkwam. Nadat ik de opdracht had gegeven volgde er 2 x een schouw waarin alle details nog eens zorgvuldig werden nagelopen en bepaald hoe de installatie zou geschieden. Na ca. 4 weken werden de 16 panelen geïnstalleerd dat door een 3 tal deskundige, zeer vriendelijke en goed gemotiveerde monteurs werd uitgevoerd. Het systeem werkte direct en wij zijn uiterst tevreden. Dit bedrijf verstaat het vak en kan ik een ieder aanraden. Wilgerd de Ruiter Loenen aan de Vecht

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed advies, goede producten, maar communicatie was niet altijd goed

We hebben goed advies gekregen en dit advies ook opgevolgd in de vorm van zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Echter was de communicatie met DLE niet altijd goed, waardoor we voor, tijdens en na installatie vragen hadden waar we geen antwoord op kregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Smooth installation process

Professional and easy advice and installation process. Very quick on inquiries

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden over het voortraject en de doorlooptijd.

Het installeren ging super snel, maar de heren hebben het niet erg netjes achtergelaten. Er kan verbetering zitten in de financiële afhandeling. De gegevens kwamen niet overeen met de uiteindelijk geplaatste panelen, duurde even voordat dit in orde was. Verder wel heel tevreden over het materiaal, het traject en de doorlooptijd. Makkelijk afspraken te maken. Contact was goed en vriendelijk. Zeker tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima!

Alles wat we afgesproken hebben is ook uitgevoerd. Tegenwoordig is dat niet vanzelfsprekend. Een verbeterpuntje is betere uitleg over de regelmodule (Envoy S vs. Envoy metered) en wat dat vooor invloed heeft op de App die je kan gebruiken voor detail verbruik te analyseren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals beloofd binnen 4 weken zonnepanelen op het dak

Ik heb een erg goede ervaring gehad! Vanwege de lange garantie periode, korte levertijd en goede recensies heb ik gekozen voor DLE. De communicatie verliep erg goed en bij vragen kreeg ik snel antwoord. De technische schouw en een telefoontje de dag voor montage, zorgen ervoor dat de montage en installatie van de panelen erg soepel verloopt. Ze komen allen erg professioneel op mij over. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden en ben heel blij met de panelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

goede producten, vriendelijke en kundige mensen, (leiding en monteurs)

Zonnepanelen konden snel en vakkundig worden geleverd nu een jaar geleden.Warmtepomp duurde alles bij elkaar een jaar (leveringsproblemen) Nu sinds kort gemonteerd. Wederom vakkundige en plezierige mensen. Vakkundige monteurs, die uiterst netjes werken. Daarnaast zeer vriendelijk in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
8

Qua voorbereiding en installatie een dikke voldoende. Communicatie kan beter

Wij zijn vanaf het begin goed geïnformeerd over de mogelijkheden van DLE. Alle beloften hierin zijn nagekomen. Binnen een maand lagen de panelen op het dak. De communicatie op vragen loopt stroef. Ik heb in totaal 3 vragen gesteld waarvan ik op de dag van vandaag nog geen reactie op heb ontvangen. 1. Ik zou foto's krijgen van hoe de panelen op mijn platte dak zijn gelegd. Niet ontvangen ondanks toezegging. 2. Vragen gesteld over de te betalen factuur. Geen reactie ontvangen. 3. Vragen gesteld over het aanmelden van mijn panelen. Geen reactie ontvangen. Dit valt voor mij onder service en daarin hebben jullie nog wat te leren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Paul, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn blij te horen dat het advies- en verduurzamingstraject naar tevredenheid zijn verlopen. En uiteraard mag je van DLE verwachten dat ook de laatste vragen na de installatie adequaat worden beantwoord. Ik weet niet hoe het kan dat dit is blijven liggen maar heb u inmiddels een mail gestuurd met daarin de foto's en het voorstel om ook de laatste vragen samen met u op te pakken. Nogmaals dank voor de heldere feedback en wij nemen dit mee om onze service elke dag weer een beetje beter te maken! Groet, Team support DLE

10

Alleen maar lovende woorden

Communicatie: op vragen snelle en adequate antwoorden. Houden zich aan hun beloftes. Installatie: deskundigheid viel op. Bij vragen geven ze goede uitleg. Nette werkers. Keurig alles opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden over DLE

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Leuk om te horen Corrie. Wij zijn blij dat DLE jullie hebben kunnen helpen met het verduurzamen van jullie woning. Veel (bespaar) plezier met jullie zonnepanelen en hybride warmtepomp!

10

Uitstekende service en installatie.

Warmtepomp en Zonnepanelen geïnstalleerd via DLE. Beide processen zijn als erg prettig ervaren. Installateurs waren professioneel en netjes. Het persoonlijke advies was erg kundig en toereikend. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette voorlichting met een uitstekende uitvoering.

Op mijn vraag om een onderzoek naar de mogelijkheid om van de stadsverwarming afgekoppeld te kunnen worden met een zonneboiler en warmtepompcombinatie met voldoende zonnepanelen om dit van energie te kunnen voorzien, is een duidelijk rapport geproduceerd met een voorstel hoe dit uit te werken. Uiteindelijk bleek de investering voor nu nog te groot om dit aantrekkelijk genoeg te maken. Gekozen is voor een plan met voldoende zonnepanelen om de elektrische auto te kunnen laden en d.m.v. airconditioning te verwarmen en koelen. De plaatsing van de zonnepanelen en vervanging van de complete meterkast is professioneel aangepakt met een plaatsingsadviesgesprek vooraf en een kwaliteitscontrole achteraf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Vakwerk, service en aardige mensen, ook de onderaannemers (installateurs)

 • Aanbevelen? Ja
10

Duurzaam met service!

Na een uitstekende analyse van mijn woning zijn we samen tot een duurzame oplossing gekomen wat betreft een nieuwe ketel met een warmtepomp die aansluit bij de vraag van mijn woning. Icm met de zonnepanelen zijn mijn kosten drastisch verlaagd. De installatie was vakkundig en in 1 dag gereed.

 • Aanbevelen? Ja
9

A quick and tidy installation by an experienced team

The installation of all 12 solar panels along with the cable down to the electrical cupboard and the work in the electrical cupboard was all completed very quickly, within 3 hours. I was happy with the work that was undertaken by the team who explained what they were doing and gave a clear explanation of the work that they had done in the electrical cupboard and how the system would work. I was happy with the work undertaken by the team and the way in which undertook their work. My only small complaint is that I had to clean up after they had left, nothing major, just small things. otherwise they would have got a score of 10/10.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en snel

DLE heeft al onze zorgen uit handen genomen. Na het eerste contact werd er snel deskundig advies uitgebracht en binnen enkele maanden waren zowel onze zonnepanelen als warmptepomp geinstalleerd. Ons huis bood de nodige uitdagingen kwa installatie, maar de installateurs van DLE hebben alles vlot en netjes aan weten te sluiten. Naast dat alles uiterst proffesioneel verloopt krijg je ook vriendelijke mensen over de vloer wat altijd prettig is. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Over DLE.Energy

DLE maakt het slim verduurzamen van woningen eenvoudig. Wij zijn merk- en techniek onafhankelijk en ondersteunen onze klanten bij het maken van duurzame keuzes die leiden tot minder CO2-uitstoot en lagere maandlasten. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en proberen hier elke dag een beetje beter in te worden. Juist daarom waarderen wij je feedback.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.