Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kom er al jaren,vriendelijk zonder poeha,aanrader!
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
14 April 2026
René Sokolowsky
Emlichheim
Wij komen al enkele jaren speciaal vanuit Coevorden met onze auto's naar Vakgarage Almelo, waarin wij door Gerard, Twan en Bart met hun uistekende service, deskundigheid en klantvriendelijkheid worden geholpen. Deze goudeerlihje mensen kun je blind op vertrouwen en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Kortom de service, kwaliteit,prijs en altijd vervangend vervoer, voor ons is er geen betere dan Vakgarage Almelo
13 May 2022
Roel
Coevorden
Goede specialisten
12 August 2021
Eric Dekkers
Almelo
Ik kom al jaren bij deze garage en ze zijn goud eerlijk en hebben verstand van zaken en staan altijd voor je klaar. Ook is de prijs en kwaliteitsverhouding top! Voor mijn geen andere garage.
29 December 2019
Freddie Wolters
Deskundig en top-service!
11 February 2019
Saskia
Vriendelijk personeel, staan altijd klaar voor je, afspraken maken gaat vlot en makkelijk. Zeer deskundig en redelijk geprijsd. Van tevoren een goed ingeschatte prijsopgaaf. Nooit klachten gehad. Ik zou geen andere garage willen.
14 January 2019
Charles van den Berg
Almelo
Goed bedrijf zeker niet te duur. de koffie staat altijd klaar!
1 August 2018
Dirkjan Keddeman
Almelo
prima geregeld, apk vakkundig, uitstekend op de hoogte gehouden van de kosten
27 June 2018
Goed bedrijf
6 April 2018
Henk-jan klaas
Almelo
Super goed geholpen en snelle service. Afpspraak gemaakt om binnen 3 dagen te repareren en hij was optijd kalar. Correcte afhandeling van de reparatie en prijs is ook prima.
29 August 2017
Rutger van Faassen
Borne
Goede en correcte ervaring. Verschillend onderhoud en reparaties laten uitvoeren. Altijd conform afspraak en gemaakte offerte. Geen onaangename verrassingen. Wanneer er extra werkzaamheden zijn wordt keurig contact opgenomen.
26 May 2017
Henry van Dijk