Vlot, deskundig en op maat hypotheekadvies.

Goed geadviseerd door de adviseur. Heldere uitleg bij het kopen van een eerste woning en welke hypotheek het best aansluit bij onze situatie. Duidelijkheid over de kosten die betaald moeten gaan worden, geen verrassingen. Klantgericht en meedenkend door altijd bereikbaar te zijn om vragen te beantwoorden en door te adviseren waar mogelijk.

top advies en klant gericht

or de tweede hypotheek, de advies was snel geregeld en duidelijk. Ze hebben met ons meegedacht en goede advies gegeven wat we wel en niet moeten doen.

Zeer goed geholpen

Mijn vriendin en ik zijn zeer goed begeleid met het kopen van ons eerste huis. Alles is goed uitgelegd in begrijpbare taal en de verschillende opties zijn goed besproken. Ook de snelheid waarmee alles geregeld kon worden was super!

Transparant en to the point

De adviseur heeft mij vanaf het begin erg goed geholpen. Ik wilde op korte termijn een appartement kopen. De adviseur was dezelfde week nog beschikbaar en heeft alles op alles gezet om de aankoop rond te krijgen. De aankoopbegeleiding was fantastisch!

Adviseur kwam bij ons thuis en nam de tijd

Ik kan de adviseur aanbevelen omdat hij zeer klantvriendelijk is, persoonlijk advies op maat. Verstand van zaken.

Persoonlijk met veel aandacht

Wij zijn zeer tevreden over dit kantoor. Een zeer persoonlijke benadering door de adviseur! Er fijn is dat de afspraken ook in de avond bij ons thuis konden.

Goed en betrokken advies

Ondanks de tegenslagen tijdens ons traject, heeft de adviseur het toch voor elkaar gekregen.

deskundig advies en snelle reacties

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen om zo de meest voordelige hypotheek te kunnen afsluiten.

Goed advies in een persoonlijke ongedwongen sfeer.

Tussentijds is de uitgebrachte offerte gewijzigd op ons verzoek. Een hoop rompslomp extra voor de adviseur, die het zonder meerkosten in orde heeft gemaakt!

Neemt alle tijd, duidelijke uitleg, huisbezoek.

De adviseur is een vriendelijke adviseur, neemt alle tijd voor je en legt de zaken goed uit. Groot pluspunt vond ik advies aan huis in de avonduren. Alles correct en op tijd geregeld, ookal was het een bijzonder complex dossier. Goed werk.

goed en passend advies komt vaak langs

efficient in afwerking van complexe verkoop en aakoop en daarbij passende hypotheekvorm. luistert goed naar je verhaal. goed bereikbaar.

Snel en effectief

Snel en effectief geholpen met het beste advies/offerte voor mijn situatie.

Betrouwbaar, concreet, to-the-point, alert

Moeilijke hypotheek zaak i.v.m. splitsing, verbouwing. Ben zeer goed geholpen. Specialist in deskundige adviesvaardigheden.

Goed bij cpo

Ondanks lastige context goed geholpen bij financiering bij soms wat starre banken

Goed geholpen met aankoop huis

ivm vakantie en snelle oplevering huis heeft de adviseur mij zeer snel geholpen met hypotheek

CPO project door Inter Advies Groep begeleid

Banken zijn in deze tijd nog steeds niet doordrongen van de mogelijkheden van CPO bouwen. Met hulp van de adviseur zijn doorzettingsvermogen hebben wij onze financiering tijdig rond kunnen krijgen

Goed en duidelijk advies

Heel goed en duidelijk advies, je weet gelijk waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.

Prima advies bureau!!

Werd prima op de hoogte gesteld bellen is nooit een probleem erg blij met totale pakket

Gedreven advisseur

Klasse! Ik had een zeer ingewikkelde situatie waar niet iedere adviseur het aankan. Gelukkig kwam de adviseur met een gedreven plan waarmee ik alle voordelen heb benut. Ik ben zeer tevreden over hoe het traject gegaan is en zeker over het resultaat. Top! nogmaals bedankt

Zeer goed en duidelijk advies

Mijn ervaring met interadviesgroep is goed. Bij het kopen van je eerste huis is het van belang dat je iemand in de arm neemt die je kunt vertrouwen en die snel en tijdig reageert. Dat is bij dit bedrijf zeker het geval, een aanrader!

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen

Ik beveel Interadviesgroep aan, omdat er veel kijken komt bij het kopen van je eerste huis. De adviseur structureert en brengt precies in beeld welke stappen we moeten nemen. Bovendien geeft hij helder weer welke keuzes wij in dit traject moesten maken en welke consequenties dat mee zich brengt. Het proces is daardoor erg soepel verlopen. Ook is het prettig dat Interadviesgroep onafhankelijk tussen alle hypotheken kan kiezen en je niet, zoals vaak bij banken, aan de producten van deze bank vastzit. Ook kan ik zeggen dat de adviseur ons geld heeft opgeleverd, waardoor hij zijn vergoeding dubbel en dwars waard is.

CPO Klusproject in Haarlem

Zeer moeilijke hypotheek situatie bij Obvion voor een CPO klusproject in Haarlem. Ondanks de vele hordes die genomen moesten worden is het onze adviseur toch gelukt om de hypotheek rond te krijgen.

Goed advies, duidelijk en super snel

De adviseur heeft mij heel goed geadviseerd. Wij hadden omdat de ABN op zich liet wachten binnen drie weken vanwege de voorwaardes een hypotheek nodig. De adviseur heeft mij heel snel geholpen en dit was nog voor de laagste rente gelukt.

Snel, klantvriendelijk en accuraat

De hypotheekafhandeling ging erg snel gezien de omstandigheden

Zeer deskundig en behulpzaam

Via een kennis zijn we in contact gekomen met de adviseur. We hebben via Interandviesgroep de hypotheek overgesloten naar alle tevredenheid.