Duidelijk en betrokken!

Wij zijn geadviseerd door de adviseur en dit was een gedegen advies wat er voor zorgt dat wij ons eerste huis konden kopen met een geweldige rente! Ik beveel deze partij daarom zeker aan.

perfect, snel en volledig.

Ondanks het afraden van andere adviseurs voor oversluiten heeft inter advies groep ons plan beoordeeld, aangepast en uitgerekend en het bleek zeer gunstig uit te vallen voor ons. Zowel voor financien vandaag als voor na mijn pensioenleeftijd. ik spaar nu met zelfde maandlast 700 euro per maand voor later extra!

Deskundig, vriendelijk, onafhankelijk, betrokken

Tamelijk ingewikkelde aanvraag omdat het om een bouwdepot ging van twee nog te bouwen gestapelde woningen. Dat is voortvarend en met �beste deal� tot stand gekomen. veel waardering voor de aanpak.

Gedegen advies.Prettig contact.

De adviseur heeft mij een goed bij mijn situatie passend advies gegeven en dat vlot bij de **** bank weten te regelen.Ik denk dat er ook geen lagere rente mogelijk was.Daarbij werden afspraken keurig nagekomen en geen overbodige tijd verspeeld.Prima dus.

Zeer goed advies

Zeer goede en onafhankelijk advies. De klant is belangrijk en niet de hypotheek verstekker. Heb kantoor ook al aan andere aanbevolen.

Correct advies, met veel zorg

De adviseur heeft met veel toewijding en zorg ons geadviseerd over een nieuwe hypotheek. Wij zijn blij met het resultaat.

Goed en gedegen advies

Op elk punt een goed antwoord, resultaat een advies waar ik wat mee kon en daarom een prima hypotheek heb

zeer goed en adequaat geholpen

afspraken werden nagekomen en beloftes waargemaakt

Zeer vriendelijke en accurate dienstverlening

Wij hebben in 2011 Interadvies ook ingeschakeld bij de aankoop van onze vorige woning en twijfelde geen moment toen wij in 2015 wederom advies nodig hadden bij de aankoop van onze huidige woning.

Goed en betrouwbaar advies

Naast het advies dat ze over de hypotheek leveren, ondersteunen ze je ook bij de belastingaangifte.

Gedegen en passend advies

De adviseur is een enthousiaste adviseur met een hoge snelheid van reageren op vragen en opvolging van gemaakte afspraken. De afspraken die we samen gemaakt hebben zijn altijd correct nagekomen. Tijdens de zoektocht naar de optimale vorm en samenstelling van onze nieuwe financiering tbv de aankoop van onze nieuwe woning, kwam de adviesurs brede marktkennis en vakmanschap goed van pas. Het heeft het ons zeker geholpen bij het maken van de juiste keuze. In de toekomst zullen we daarom zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Duidelijk advies, duidelijk afspraken.

Inter Adviesgroep, is een aan te bevelen kantoor. Vriendelijkheid, duidelijkheid, bereid tot geven extra informatie. Omschrijving in een paar woorden (max. 50 tekens) *Duidelijk advies, duidelijk afspraken, tijdige informatie, prettige afhandeling

eerlijk, snel afspraak=afspraak

Kwam binnen twee dagen bij me langs na telefonische contact, was op tijd en had een helder verhaal. De adviseur heeft bij verschillende banken de opties uitgezocht, me deze voorgelegd en ons goed geadviseerd.Al onze vragen kon hij beantwoorden. Adviseur Bedankt!

ben goed geholpen, erg blij met de service

Ben goed geholpen door de adviseur, ergo goede service verkrijgen en antwoord op al mijn vragen, dit was met name van belang omdat dit me eerste koop woning was.

gedegen goed advies, zeer aan te vervelen

lastige splitsingszaak in Amsterdam waardoor het erg lang duurde maar met goede hulp adviseur goed gelukt.

Top service!

Vriendelijk, goed bereikbaar en altijd spoedige gereageerd, geduldig en heeft alles heel duidelijk ook in het Engels uitgelegd.

Prettig advies en volledig afgehandeld

Alle belangrijke informatie werd meegenomen bij het oversluiten van de hypotheek, ook het pensioen. Dat is precies wat we wilde.

Goed advies, denkt mee in je situatie.

Ik kan dit kantoor zeer aanbevelen, omdat ze je super helpen. Als je vragen hebt i.v.m. met de hypotheek of het nog niet helemaal begrijpt, leggen ze je het nog een keer uit. We hebben dit kantoor al aanbevolen bij vrienden, die ook al een afspraak hebben gemaakt. Ze houden de deadlines goed in de gaten. Gingen ook nog met onze makelaar praten over de beste datum voor de ontbindende voorwaarden te bespreken, i.v.m. afloop offerte hypotheekaanvraag. Dus doen echt een stapje extra voor je.

Ontzettend tevreden, erg behulpzaam

Interadviesgroep zou ik iedereen aanbevelen, want zij hebben ons zeer goed geholpen en zijn erg goed bereikbaar. Zeer deskundig advies, denken met je mee... Kortom, ga naar Interadviesgroep.

Hart voor de zaak

We hadden een heel prettige samenwerking met de adviseur en zijn collega's. We werden goed geadviseerd, alles werd keurig geregeld en als we vragen hadden werden die meteen of zo snel mogelijk beantwoord.

Gedegen advies; zakelijk met menselijke maat

Prima adviseur. Aan te bevelen. Gemoedelijke sfeer, maar wel zakelijk.

Perfect advies!

Na mijn relatiebreuk heb ik direct Inter Adviesgroep gebeld en gevraagd naar de adviseur. We hadden het huis op 2 namen staan en dat moest veranderd worden naar 1 naam.Door het advies van de heer Jansing heb ik nu een goeie hypotheek die ik in mijn eentje kan bekostigen. Ik ben bij Inter adviesgroep heel snel geholpen en zat binnen 3 weken al bij de notaris voor de Concept akte van verdeling. Het advies was in duidelijke taal en de Medewerkers zijn heel vriendelijk. Volgende keer kom ik zeker weer bij jullie!

perfect and afgemeten advies

Inter Advies geeft advies gebaseerd op wensen van de klant, professioneel, compleet, tijdig, waarde toevoegend en eerlijk. Ze nemen de tijd om advies helder uit te leggen en staan open voor wensen van de klant. Het advies is oprecht, eerlijk en onafhankelijk. We hebben de interactive als prettig ervaren en kunnen Inter Advies zeer aanraden voor hypothecair advies.

professioneel, vriendelijk, klantgericht

Erg goede ervaring met dit bedrijf, een aanrader voor iedereen. goede uitleg, neemt echt de tijd voor je zodat je alles goed begrijpt, top service.

Perfect geholpen

Perfect hulp de adviseur. Heeft alles helemaal goed behandeld en alles goed geregeld.