Advies goed en geduldig.

Ik kan deze adviseur aanbevelen. Is geduldig en legt goed uit. Is altijd bereikbaar. Hij krijgt van mij een 'Gold Star'.

Top geregeld!

Ik dacht als ondernemer, dat een hypotheek nogal een gedoe zou worden. Dat viel eigenlijk reuze mee.De hypotheek was binnen een maand rond, dankzij het kundige advies van de adviseurs en zijn collega's.Altijd bereid advies te geven en vragen te beantwoorden.Ook bellen ze snel terug als dat afgesproken is. Geen groot kantoor met allerlei telefonistes en afdelingen.Snel schakelen is goed mogelijk bij Interadviesgroep.Echt een aanrader!

scherp, snel en zeer effici�nt

Was best een lastig dossier in mijn geval, dus veel cijfers die door elkaar heen liepen. De adviseur heeft dit prima weten te ontrafelen en snel en effici�nt een hypotheek geregeld.

Snel, effici�nt, pragmatisch en vriendelijk

Wij zijn binnen drie weken van eerste contact naar afronden financiering gegaan. Ove dacht goed mee, en adviseerde op heldere wijze over de te maken keuzes. Door direct de taxateur te regelen en ook in het verdere proces vlot en duidelijk te communiceren konden wij dit proces snel en naar volle tevredenheid afronden.

Topadvies, helder, meedenkend, snel.

Hypotheek die ik wou aangaan was niet simpel. Het ging om een familiehypotheek. Toch lukte het om een hypotheek te krijgen bij een grote partij. Heel tevreden. Hypotheekadviseur begreep ons thuissituatie en dacht ook mee. Deze hypotheekadviseur raad ik iedereen aan.

Prima advies

Goed advies, goed geholpen met zoeken naar alternatieven, begrijpt zzp problematiek.

zeer tevreden kundig advissur.

hypotheek weerd snel afgewikkeld,betrouwbaar advies,ik kon zelfs buiten kantor tijden terecht ,zekeer aan te aanrader .

Hij doet alles om voor jou het beste te regelen

*** is een persoon die goed luistert naar je wensen en hij zoekt voor jou een goed passende hypotheek. Hij probeert de beste rente voor jou te regelen. Hij is een persoon die mee denkt. Ik vind dat hij zijn werk heel goed doet. Bedankt ***. top!!!!

Zeer deskundig hypotheek advies.

De adviseur van interadviesgroep.nl heeft mijn zeer goed advies en hulp gegeven voor het afsluiten van mijn hypotheek. Hij zoekt naar de beste (goedkoopste) oplossing voor jouw hypotheek verstrekking. Deskundig, geduldig en zeer vriendelijk. Ik raad hem iedereen aan.

Goed geholpen bij afsluiten hypotheek voor zzp

Uitstekend geholpen door de heer Wienk. Persoonlijk advies, meedenkend maar boven alles goed in zijn vak. Goed op de hoogte van de verschillende hypotheken en hoe snel te kunnen handelen.

Toegankelijke benadering en professioneel advies

Inter Adviesgroep, in de persoon van de adviseur, heeft mij uitstekend geadviseerd bij de juiste keuze van een hypotheek tbv de aankoop van een andere woning. Kernwoorden hierbij zijn; inlevingsvermogen, persoonlijke benadering en professionaliteit.

Geweldig advies..

Snel, kundig en betrouwbaar adviseur. Super goed geholpen. Een op maat gesneden oplossing.

Uitstekend advies, werkt zeer snel.

Zeer tevreden ondanks de drukke periode met kerst heel snel een bindend akkoord van de bank met precies de hypotheek die ik wilde. Goed contact met de adviseur gehad.

Behulpzaam, snel en goed advies!

Erg vriendelijk en behulpzaam, denkt echt mee met je situatie en geeft daarbij een goed advies. Aanrader!

helder advies en service, kan iedereen aanbevelen!

naast een helder advies over de mogelijkheden prima begeleid gedurende het hele proces, prettige samenwerking om tot een nieuwe hypotheek te komen.

Vriendelijk. Prima advies, vlotte afhandeling

Als starters hebben wij een uitgebreid advies gekregen. In gesprek was er volop gelegenheid vragen te stellen. Vervolgens zijn wij goed geholpen met (de voorbereiding op) de hypotheekaanvraag. Het contact verliep goed, al moest het initiatief daartoe soms vanuit ons komen. Al met al zijn we erg tevreden en zouden we dit kantoor zeker aanbevelen!

prima advies!!!

Super geholpen. Altijd bereikbaar, helder advies. Zeker een aanrader

goed advies, bijzonder blij,

ik kan het kantoor aanbevelen. zeer behulpzaam,altijd goed bereikbaar. goede tips ontvangen, en hypotheek zeer goed geregeld, en afgehandeld.

Perfecte dienstverlening

Dienstverlening supersnel verlopen. Altijd bereikbaar en hartstikke vriendelijk.Ik kan het iedereen aanraden!

Voor de 2e keer prima advies!

Prima advies voor een wat lastige situatie. Overbruggen is niet altijd vanzelfsprekend, maar toch gelukt.

Ook bij tweede woning (wederom) zeer goed geholpen

Na moeilijke scheiding heeft Interadvies groep mij wederom goed geholpen bij lastige keuzes! Derhalve zal mijn advies naar vele uitgaan om Inter advies groep te laten helpen!

Tweede huis, complexe zaak, snelle oplossing.

Tevreden met de snelle afhandeling, kundig advies. Wij zijn zeer tevreden met interadvies groep.

Kennis van zaken.

Geeft duidelijk advies en neemt daar de tijd voor. Is laagdrempelig en goed bereikbaar.

Very friendly and full support

I am very happy that ***** helped me to get my mortgage. He understood the situation very well and helped in the right order. He arranged the best mortgage solution within the time limit. I strongly recommend taking his services.

duidelijk, goed geregeld

Als starter had ik een "gewone" lening van een bank en daarnaast een startetslening. Veel gedoe om alles rond te krijgen in een relatief korte periode om alles te regelen. De twee verschillende hypotheekverstrekkers hadden documenten van de andere hypotheekverstrekker nodig, maar door actief daar achter aan te gaan is alles op tijd en goed afgehandeld.