Topwerk en fijne communicatie

Mijn ervaring met Koen van Aalten is zeer goed. Werkt netjes, efficiënt en snel. Geeft goed en duidelijk advies. Fijn persoon om over de vloer te hebben, evenals collega Robin. Hartelijk dank voor het werk en de prettige omgang.

Betrouwbaar, prettig en professioneel

Koen is toegankelijk en prettig in de omgang. De communicatie is helder en de gemaakte afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Hij is flexibel en denkt mee waar gewenst. Het werk wordt professioneel uitgevoerd, en er wordt (gelukkig) ook genoeg gelachen. Kortom, Koen levert goed werk en raden wij zeker aan.

Goede en snelle communicatie, vriendelijk, flexibel, prachtig werk afgeleverd. Nette werkplaats en ruimt alles keurig op. Blij mee

Prima hardwerkende schilder met prachtig resultaat

Ons huis ziet er weer uit als een zonnetje , na het schilderwerk en herstelwerk van Koen . Wat kan Koen hard werken , hij is vakkundig , komt afspraken na , en is ook reuze aardig ! Zeker gaan wij zijn bedrijf weer vragen voor een volgende keer !!

Zeer mooi resultaat en heel netjes gewerkt

Koen en zijn vader hebben het buitenschilderwerk van onze woning verzorgd. Het is prachtig geworden. Daarbij werken de heren heel netjes en komen de afspraken na. De volgende keer zullen wij zeker Koen weer vragen.

Prima werk en goede communicatie

Koen heeft een lastige klus bij ons (en de buren) heel goed uitgevoerd. Doet alles in goed overleg en werkt heel netjes.

Prima kwaliteit én snelle, flexibele aanpak.

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat; ondanks het wisselvallige weer is het hele schilderwerk snel afgerond. Toen bij het laatste schilderwerk een hagelbui roet in het eten gooide is Koen een keer teruggekomen (zonder meerkosten) om eea te herstellen.

Grote Klus - goed gedaan

Koen heeft met verschillende mannen ons huis van binnen en buiten geschilderd. Kwam altijd netjes afspraken na, en overlegde goed voor het aan de slag gaan. Denkte mee om plaatsing steiger voor huis te kunnen beperken, flexibel in werktijden. Vanwege uitloop bouw langer geduurd dan gewenst, maar was onvermijdelijk. Vooral een in kleur gelatexde muur in onze woonkamer zit er snaarstrak in. Kleine restpuntjes werden snel opgepakt.

Koen is een vakman; in het werk én in het klantcontact!

Koen is betrouwbaar in zijn afspraken, heeft kwaliteit hoog staan, vriendelijk in de omgang, duidelijk in offerte en betaling en niet te beroerd om een extra inspanning te leveren om zijn werk netjes af te leveren. Samen met zijn collega hebben ze beide hard gewerkt om de opdracht naar onze volle tevredenheid af te leveren. Klasse!

Niets aan toe te voegen

Fijne communicatie en goed werk

Koen Aalten heeft uitstekend werk geleverd. Schilderwerk allemaal in orde, communicatie was snel, en zelfs nog wat pakketjes aangenomen terwijl ik niet thuis was. Top service, dank!

Klant- en kwaliteitsgericht

In de maanden mei en juli 2023 heeft Koen Aalten, samen met Mitchel Kesler alle houtwerk aan de buitenkant van mijn huis geschilderd. Het viel op dat ze als een geolied team samenwerkten. Koen werkte efficient, netjes en met oog voor details. Hij was erg flexibel toen het schilderen onderbroken moest worden voor het plaatsen van nieuwe kozijnen. Hij was transparant in zijn afspraken en kwam deze ook altijd na. Fijn was ook, dat hij mij goede adviezen gaf voor wat schilderklusjes in huis, die ik zelf wilde doen. Kortom, een aanrader voor alle huiseigenaren.

Perfect professionele houding & netjes werk geleverd!

Ik heb Aalten schilderwerken voor een zakelijk ontwerp/Winkelproject in Utrecht ingezet. Dit was onze eerste samenwerking en ben meer dan tevreden over het schilderwerk en het voor traject. De prijs opbouw is duidelijk en naar mijn inziens eerlijk. Tussentijds contact heb ik als 'easy going' ervaren! Keep it up! Fijne vent die Koen

Prachtig eindresultaat en fijne dienstverlening

Het schilderwerk ziet er harstikke goed uit en qua dienstverlening is alles tip top verzorgd. Er wordt met je mee gedacht dat was heel prettig.

Van Reenenweg 91

3702 SG Zeist