professioneel en plezierig; topbedrijf!

Professioneel en plezierig; Topbedrijf!!

Schildersbedrijf Hoogendoorn staat voor vakbekwaamheid, werkt netjes, is vriendelijk en denkt mee!

Onze benedenverdieping is snel en vakkundig geschilderd. Er wordt meegedacht met de klant en een prettige service was het aanbod om verhuisdozen te lenen, voordat hij aan het werk ging. Als we weer een schilder nodig hebben, gaan we hem zeker weer uitnodigen!

Een eersteklas vakman!

Robin is een echte vakman, werkt netjes en is fijn in de omgang!! Kortom een echte aanrader!

fijn persoon

Robin komt zeer bekwaam over en is erg bedreven in zijn vak. Reageert snel op aanvragen en is fijn in de omgang.

Kwaliteit voor een (eerlijke)goede prijs.

Van offerte tot factuur heldere communicatie. Kwaliteit staat voor alles, werken netjes! Wij hebben zowel binnen als de buiten boel laten doen.

Deze vakman hoef je niks te vertellen!!

Echt een top schilder. Hij heeft zowel binnen als buiten bij ons werkzaamheden verricht. Werkt echt super netjes en weet precies wat hij doet. Geeft ons het vertrouwen dat hij het werk gewoon kan uitvoeren als wij zelf aan het werk zijn. Nogmaals een ervaren schilder met humor!

Een vakman pur sang

Robin is een man met het hart op de goede plek die vanuit een oplossingsgerichte aanpak de wensen van de kant centraal stelt. Ik zou iedereen zo'n schilder toewensen.

Zwanenkamp 32 32

3607 RB Maarssen

06 81146414

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder