Heeft een totaal van 53 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment98%
Klanten prijzen duidelijke communicatie, snelle reacties en professioneel advies. Het team zorgt voor een vlotte afhandeling met persoonlijke aandacht. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Snelle terugkoppeling
Persoonlijke aandacht
Gebaseerd op 13 reviews
Ontzettend fijne samenwerking gehad
Wij zijn ontzettend goed geholpen door de Koning Financieel advies!
We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben! Ze denken erg mee, herinneren je aan alles en geven duidelijke uitleg.
Bedankt hiervoor!
2 April 2025
Laura
Super geholpen!
Ik ben super geholpen. Voor mij zat het wat krap, maar ze hebben alles uit de kast gehaald om te zorgen dat alles optijd en binnen het plaatje kon passen. Nu genieten van mijn eerste huisje!
Bedankt!
1 April 2025
Altwin Muis
NIJKERK GLD
Fantastische service met oog voor mens en zaken
Je ontvangt eerlijk advies dat niet perse in het voordeel is van henzelf. Zij hebben het helemaal begrepen dat goede dienstverlening betekent dat ze je helpen de juiste keuze te maken, ongeacht de uitkomst voor henzelf.
25 January 2025
William
Ede
Perfect geholpen bij het verkrijgen van een hypotheek
Zeer klantvriendelijk, professioneel en deskundig. Aanrader!
18 November 2024
Piety
Amsterdam
Deskundig, betrouwbaar en doortastend
Weer deskundig en klantvriendelijk geholpen door het team van De Koning Financieel Advies.
22 July 2024
M
A
fijne mensen die vierkant achter heen werk staan
heb contact gehad met Anton, ken al een tijd maar pakt veel uit handen wat geregeld moet worden voor financiering.
5 July 2024
Willem Limburg
Uddel
Fijne communicatie met vaste contactpersonen!
Wij hebben een hele fijne ervaring met De Koning Financieel Advies. Erg fijne communicatie en de vaste aanspreekpunten. Ook erg betrokken!
21 March 2024
Arjan en Henrieke
Lunteren
Geweldige service met snelle afhandeling
22 February 2024
M
Utrecht
Goed contact
Een team met deskundig advies dat altijd open staat voor vragen, en deze dan ook spoedig beantwoord.
22 February 2024
Martina
Fijne, snelle samenwerking
Enorme grote inzet om te voldoen aan onze wensen. Een luisterend oor, nauw contact.
Snel geregeld. Bedankt!
12 February 2024
Jan
Ede
Bert doet er alles aan om je tegemoet te komen. Zijn jarenlange ervaring is hierbij zijn kracht
Bert rustte niet voordat onze uitdagende hypotheekaanvraag gelukt was. Zijn jarenlange ervaring en netwerk zijn hierin van waarde gebleken
21 November 2023
J.
Lunteren
Ontzettend goed geholpen met het afhandelen van een schade
Ik had een meneer die tegen mijn auto botste.
En mij aansprakelijk stelde.
Lydian heeft me geholpen dit optepakken en een verweer brief gemaakt.
En we hebben ons gelijk gekregen en het is keurig opgelost.
12 September 2023
Jacco Van Manen
Lunteren
zeer persoonlijk, denken goed mee
Bij De Koning Financieel Advies word je behandeld als klant!
Ze helpen goed mee, denken goed mee, en houden de lijntjes kort!
Ze behandelen je niet als dossiernummer, maar als persoon, en zijn zeer meelevend.
12 September 2023
Wolter
Lunteren
Zeer tevreden, deskundig, betrouwbaar en goed geholpen
Wij hebben onlangs een dubbele woning aangekocht, een project wat niet veel voorkomt en waar genoeg papieren rompslomp bij kwam kijken, Bert de koning heeft dit goed opgepakt in samenwerking met collega's en taxateurs om dit bijzondere project te realiseren met een positief eindresultaat!
23 August 2023
W.A. van den berg
Scherpenzeel
Klantvriendelijk en super meedenkend
18 August 2023
Bart Copier
Kootwijkerbroek
Vakkundig en doortastend
Recent vakkundig geholpen door De Koning bij de verkoop van onze oude en aankoop van onze nieuwe woning.
Gelijk alle verzekeringen ook weer eens doorgelicht en waar nodig aangepast.
19 June 2023
Joop
Garderen
Goed advies
Fijn contact met Anton en goed advies.
5 June 2023
Lambert en Wietske
Garderen
Professioneel en fijn bedrijf om mee samen te werken.
Gedegen en kundige adviseur die volledig gaat voor zijn werk, al is het in het weekend. Hij heeft ons ondanks een lastige situatie met betrekking tot ons werk op een snelle wijze kunnen helpen aan een hypotheek.
4 May 2023
Gerard
Barneveld
Snel en deskundig financieel advies.
Bert en zijn medewerkers werken snel, reageren vlot op vragen en denken creatief mee. We hebben met een vertrouwd gevoel onze financiële zaken uit handen gegeven.
28 April 2023
Tommy en Nadieh
Nijkerk
Goed geregeld!
Hypotheek laten regelen, het zat wat tegen bij de bank, maar door de goede services van De Koning Financieel Advies is alles top geregeld!
25 April 2023
Marcel
Ederveen
Snelle en goede service
Schade ingediend, direct reactie met voorbereiding van te doorlopen stappen, dat is ontzorgen! En ook een vlotte en nette afhandeling en communicatie.
7 April 2023
Henri
Barneveld
Goede begeleiding rondom verkrijgen hypotheek na scheiding.
Erg fijn en duidelijk advies voor de bemiddeling rondom tenaamstellingswijziging van hypotheek. Erg fijn dat we nu in ons vertrouwde huis kunnen blijven wonen.
2 March 2023
Janita
Ederveen
Betrouwbare mensen met veel inzicht en ervaring!
De adviseur dacht gericht mee in onze situatie als starter. Het was allemaal snel rond, ook al was het voor ons de eerste keer dat wij een hypotheek aanvroegen.
2 March 2023
Sander
Uddel
We zijn fantastisch, correct en daadkrachtig geholpen met mooi resultaat.
Al enige jaren waren wij bezig met plannen maken om te gaan verhuizen. Bij voorkeur een woning met bedrijfsruimte.
Zo hadden we ook met Bert al enkele jaren contact en hebben steeds samen de (on)mogelijkheden bekeken.
Toen in december 2021 een mogelijkheid kwam om een bouwkavel te kopen hebben we snel kunnen schakelen en wonen we nu op onze droomplek.
We zijn door Bert en collega’s fantastisch door het hele proces heen geloodst en hebben met mooi resultaat de hypotheek kunnen afsluiten.
28 February 2023
Pieter
Woudenberg
Fantastische dienstverlening!
Geweldig zoals we hier geholpen zijn, er wordt hier verder gedacht dan alleen een financiering.
Zeer tevreden!
28 February 2023
Henk
Review overzicht
Positief sentiment98%
Heeft een totaal van 53 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over De Koning Financieel Advies
Ons kantoor bestaat sinds november 2009 en is voornamelijk actief in het bemiddelen en afsluiten van verzekeringen en financieringen, voor particulieren en ondernemers.
Wij zijn als kantoor geheel onafhankelijk, hebben geen productieafspraken met aanbieders en werken met gerenommeerde marktpartijen die zich bezig houden met financieringen, hypotheken en verzekeringen, hetzij rechtstreeks, hetzij via een inkoopcombinatie of gevolmachtigd assuradeurenbedrijf.