Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat klanten vooral waarderen dat afspraken worden nagekomen en dat het werk zorgvuldig wordt uitgevoerd. De communicatie is duidelijk en vriendelijk, met snelle reacties. De medewerkers worden als professioneel en bereidwillig ervaren en de oplevering is doorgaans netjes. De algehele ervaring komt neer op betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.
In korte tijd hebben ze in 2 dagen mijn huis ontruimd en schoongemaakt. Helaas was het huis niet goed schoongemaakt. Maar ze hebben wel keihard gewerkt en zeer vriendelijke mensen. Ik raad ze zeker aan!!!!
Sjoukje
Capelle aan den IJssel
Heel blij dat we ze hebben mogen inhuren. Alles precies volgens afspraak. Binnenkort weer een ontruiming in noord-Holland hoop dat ze dan ook kunnen komen.
G.
Ridderkerk
Heel vriendelijk geholpen met respect en goed contact met Barend. Alle afspraken keurig nagekomen.
C
Alphen aan den Rijn
Betrouwbaar bedrijf die doenbaar ze beloven.
13 May 2026
Willem
Noordwijk
Pas geleden het huis van mijn vader laten ontruimen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf! Super aardige mensen, en het huis is keurig opgeleverd. Echt een aanrader!
12 May 2026
Stella Mossou
Schiedam
Wij waren voor 100% tevreden over het resultaat van ontruiming. Het appartement was van iemand die er niet meer voor kon zorgen en was erg vervuild. Evengoed is het appartement schoon opgeleverd! Top!
9 May 2026
Coosje
Wateringen
Zeer ontlastend , professioneel tewerk en erg vriendelijke mensen
John
Oud-Beijerland
Zeer duidelijke offerte gemaakt. Woning is volgens afspraak offerte ontruimd en keurig schoongemaakt. Tussentijdse overleg verliep zeer constructief.
Thea
Winschoten
Alles is netjes achtergelaten. Enige wat me verbaasde was het geringe bedrag aan korting voor de boedel. Er kon goed geld gemaakt worden bij verkoop ervan. Maar ze hebben me ontzorgd en daar was ik tevreden over.
Petra Van Weel
Den Bommel
Zeer aardige mensen alles keurig weggewerkt en schoon achtergelaten. Een aanrader
Cees
Leidschendam
Goed in overleg en meedenken. Alles over kunnen laten aan Gijs
Astrid
Vlissingen
Ik beveel deze onderneming met een gerust hart aan. Prima verlopen, leuke en behulpzame mensen.
Ron
BARENDRECHT
Alles volgens afspraak.
Petra
Vlaardingen
Beetje rommelige aanvang wat kwam omdat wij geen ervaring met zulke zaken hebben, werd de woning piekfijn opgeleverd bij de woningstichting.
Betsie
Epe
Prima contact gehad en jullie hebben een zorg van ons weg genomen. Bedankt daarvoor.
10 March 2026
Karel Vink
Waddinxveen
prima geregeld, afspraken zeer goed nagekomen, Alles tot en met laatste stofresten verwijderd Alles in een dag verwijderd
9 March 2026
Geert Mertens
Tholen
Bij ons eerste telefonische contact hadden we al een goed gevoel. Goede communicatie en het huis is heel netjes achtergelaten volgens afspraak. Sammenvattend, een aanrader voor mensen die zorgeloos hun huis leeg willen laten halen.
Hendrik-Jan
Nieuwe Niedorp
Vriendelijke mensen, hebben ons alles uit handen genomen voor een zeer schappelijke prijs en goede en transparante communicatie! Alles snel geregeld zonder gedoe. Echt een aanrader!
Wilma
Rotterdam
Vriendelijk, duidelijk en afspraak nagekomen.
René
Silvolde
Er werd snel gereageerd, niet op mijn mail, maar op mijn ongeduldige Telefoontje. En binnen een paar weken was de woning leeg en werd hersteld in oude status opgeleverd. Begonnen ,’s-morgens 8.00 uur en ‘s-middags 14.30 uur waren ze klaar. Top!
22 January 2026
Joke
Capelle a/d IJssel
Vanaf het eerste contact tot aan de ontruiming niets dan lof. Het snelle meedenken voor een afspraak en alles zoals afgesproken. Op de dag zelf kan ik niets anders zeggen dan de manier waarop Ton en zijn collega's het werk verdeelde een oppakte... top!!! Snel, vriendelijk, bij twijfel meteen vragen.... Zij staan bovenaan mijn lijst mocht ik ze nog een keer nodig hebben. Absolute aanrader!!! Thanks!
16 October 2025
Dennis
Voorschoten
Alle afspraken zijn nagekomen. Prima, deskundige ontruiming.
12 October 2025
Tine
Zaltbommel
Zeer tevreden met 2 personen appartement op derde etage snel en vakkundig leeggehaald, vloerbedekking lampen zeil en een paar meubelen Alles schoon en netjes opgeleverd, prettige samenwerking
Rien
Waddinxveen
Het was heel plezierig om met dit enthousiaste bedrijf zaken te doen. Een verbeterpuntje is het vooraf betalen van de factuur. Dat gaf ons een wat ongemakkelijk en onzeker gevoel. Wellicht is een voorschot bedrag te overwegen? De goede open communicatie(stijl) ademde betrouwbaarheid uit. Dat was een prima tegenhanger.
Jan
Goes
Door de rustige en adequate aanpak van de ontruiming, voelde ik mij mij zeer op mijn gemak.
Els
Assen/Rolde
Regio Ontruimer is de beste ontruimer in uw regio!
Met een lokale vestiging in het hart van uw regio kent hij de situatie ter plaatse en kan u altijd maximaal ontzorgen bij uw woningontuiming, seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming. Uw Regio Ontruimer biedt u daarnaast alle diensten die nodig zijn om tijdig en netjes een woning of kantoorpand te verlaten.
L de Jonghstraat 41 j
3043 JD Rotterdam