Vriendelijk en goede kennis van zaken.

Goed geholpen, advies op maat, kennis van zaken en alles online en per mail, prima en aan te raden in stressvolle periode waarin er veel gebeurd.

Zeer goede communicatie

Met de adviseurs een erg goede samenwerking gehad. Wij hadden een aantal voorwaarden, qua berekening van maximaal mogelijk hypotheek, boetevrij deel en de tijdslijnen voor het rondkrijgen van de hypotheek en de geldigheid van de offerte, Maar ondanks de vaak trage kerstperiode, hebben wij met behulp van de adviseur toch alles ruim op tijd in orde kunnen maken.Ook heeft de adviseur ons helder uitgelegd wat de verschillende opties voor ons zouden zijn in termen van looptijd, risico's, verzekeringen en voorwaardes.Daarnaast was het werken met het portaal en het bellen via Skype erg soepel verlopen. Wij hebben onze bestaande aflossingsvrije hypotheek mee kunnen nemen naar de nieuwe hypotheekverstrekker en hebben naast een overbuggingskrediet ook een gegarandeerde bankgarantie via Joep kunnen regelen.De adviseurs waren snel en makkelijk te bereiken, door middel van een telefoontje of e-mails.Ik zou de adviseur dan ook zeker aanraden aan mensen die een hypotheekadvies en bemiddelin

Van deze tijd, snel en transparant

Via het internet contact gelegd met Woonhuis Financieren en met de hypotheek adviseur. Wat mij erg aanspreekt is dat alles digitaal verloopt, fysiek bij elkaar komen niet nodig is (kan uiteraard wel) . heb meerdere gesprekken via Skype gehad en dat werkte prima, ik kon meekijken op het scherm een en ander verliep zonder problemen en ook de communicatie met de backoffice verliep snel en effici�nt.

Kundig advies

Wij hebben bij het kopen van een nieuw huis, goed contact gehad met de adviseur. Hij komt aan huis en indien nodig kan er ook s�vonds geskypt worden als je met vragen zit. Dus altijd bereikbaar. Hij dacht mee met onze wensen en ging daar nog verder in om te kijken hoe wij verzekerd waren en naar onze pensioen toekomst zodat de hypotheek tegen die tijd geen zware last voor ons wordt. Super dus.

Beste deal zonder uitzoekwerk

Prima geholpen door Woonhuis Financieren, denken goed met je mee, zijn snel met de communicatie en ze zorgen ervoor dat je zelf zo goed als niks hoeft uit te zoeken, zeker een aanrader.

Hypotheek aanvraag nieuwe huis

Wij zijn enorm tevreden over de werking van dit kantoor. Een extra telefoontje, mailtje of nog eens een extra uitleg was voor deze mensen geen enkel probleem. Zelfs door de drukke feestdagen hebben ze ervoor gezorgd dat alles op tijd in orde is gekomen & kunnen we ons nu volledig stress vrij voorbereiden op de verhuis naar ons nieuwe huis.

Aanrader

De adviseur heeft ons erg fijn geholpen met de hypotheek van ons eerste huis. Hij legde alles goed uit, gaf meerdere opties en was altijd goed bereikbaar. Wij kunnen hem aan iedereen aanraden.

Perfect hypotheekadvies

Keurige service, alles wordt uitgezocht en zoals een goed adviseur hoort te doen, worden verschillende scenario�s ter tafel gebracht. Kan iedereen aanraden om met Woonhuisfinancieren in zee te gaan.

Heel tevreden

de hypotheekadviseur heeft een persoonlijk passend advies gegeven, rekening houdend met mijn wensen. Ons contact liep perfect via skype, mail en whatsapp. Voornamelijk in de avond wat erg prettig was vanwege mijn werk. Ook losse vragen kon ik altijd stellen en ik kreeg snel antwoord.De website met persoonlijk account werkt goed, je kunt gemakkelijk de benodigde documenten uploaden.

Hypotheek advies

Prima advies en begeleiding bij oversluiten hypotheek!

Goede communicatie

Erg tevreden met het advies van de adviseur. Communicatie verliep goed en de samenwerking was ook erg prettig. Zeker aan te raden.

Zelfbouw

Met onze niet alledaagse hypotheek aanvraag (woning geschakeld met een zorgwoning) zijn wij op een prettige manier aan een oplossing geholpen.

Top Service!!

voor de derde keer bij Woonhuisfinancieren aangeklopt voor advies. Dit keer voor een verbouwing aan mijn woning. De adviseur was weer zeer geduldig in zijn uitleg. Daarna werd alles snel geregeld. Erg blij mee!!

Top service!

Wat heerlijk om met iemand aan tafel te zitten die weet waar ze het over heeft en dat begrijpbaar en duidelijk uit kan leggen. Alle aspecten worden besproken en we hebben helder advies gekregen. Wat ook zeer prettig is, als je ze belt krijg je iemand aan de telefoon zonder eindeloze keuzemenu's. Kosten zijn ook helder. 1 vast tarief zonder kleine lettertjes. Er komt tegenwoordig veel kijken bij het regelen van een hypotheek. Woonhuisfinancieren heeft het een stuk makkelijker gemaakt voor ons. Echt een aanrader!

Aanrader voor ondernemers

Als een ondernemer met meerdere BVs en een stichting hebben mijn vrouw en ik het vrijwel onmogelijk gevonden om een hypotheek aftesluiten. Zelfs de bank waar we uiteindelijk de hypotheek gekregen hebben was het erg lastig mee communiceren. Uiteindelijk ben ik na reviews op Independer bij Woohuisfinacering terecht gekomen, en door het harde werk van aantal adviseurs is het nu toch allemaal geregeld.�Als ik direct naar WHF was gekomen had dat mij een boel geld, tijd en moeite bespaard, vandaar dat ik iedereen, met name ondernemers, aanraad met hen contact op te nemen.

Hypotheek

Wij waren zeer goed geholpen door de adviseur. De aanvraag was zeer complex welke zeer zorgvuldig en kundig was afgehandeld. Door omstandigheden waren we genoodzaakt om meerdere trajecten en aanvragen te doen. De adviseur en collegas waren zeer begripvol en attent omgegaan met de situatie. Wij waren zeer tevreden met de resultaat, Top!!

Eerste aankoophuis

Erg vlot geregeld! Duidelijk helder adviesrapport. Via skype prima om je hypotheek af te sluiten!

Hypotheekadvies

Transparant, realistisch en betrokken. Fijn geholpen, is een aanbeveling waard.

Verhoging ivm dakkapel

Nadat WHF een aantal jaar geleden onze hypotheek heeft overgesloten heeft de adviseur heeft ons (op afstand) geholpen met het verhogen van onze hypotheek. hoewel een verhoging altijd een woud van documenten is, die ook nog eens heen en weer moeten (of toch weer niet kloppen) was de reactiesnelheid vanuit WHF snel en had ze veel geduld met onze vragen �n kregen we goed advies. ook toen de documenten rond waren was de zaak snel geregeld (dat ligt natuurlijk ook aan de hypotheekverstrekker|). als laatste makkelijke contactlijnen dus heel goede ervaring!

Hypotheek advies

Uitstekende advisering met goed meedenken in situatie. Vriendelijk, attent, kundig.

Goed advies en altijd bereikbaar

Woonhuisfinancieren heeft ons geadviseerd en gehlopen bij de aankoop van onze eerste woning. Als starters zijn er natuurlijk veel vragen over wat er wel en niet mogelijk is en hoe alles in zijn werk gaat. Wij zijn heel tevreden over de uitgebreide uitleg en het advies wat wij hebben gekregen voorafgaand aan de aankoop van de woning, maar ook na aankoop toen de financiering geregeld moest worden. De communicatie en bereikbaarheid waren goed: er werd altijd de tijd genomen om aanvullend dingen uit te leggen of heldere afspraken te maken tijdens het proces van de hypotheekaanvraag. Ook werden we vrijwel altijd meteen op de hoogte gesteld van nieuwe ontwikkelingen. Daardoor was alles ruim op tijd geregeld. Kortom: wij zijn erg tevreden en kunnen Woonhuisfinancieren aanbevelen voor iedere starter!

super helpful

we are really happy to their work and highly appreciate all their efforts to get our mortgage.

Goed en snel advies

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Woonhuis Financieren en hun financieel adviseurl. Het klantportaal werkt soepel en de adviseur nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Tijdens de aanvraag werd alles in rap tempo afgehandeld en er werd spoedig over alles gefinancieerd

De adviseur heeft vanaf de start enorm goed geholpen en alles op alles gezet om de juiste hypotheek te verkrijgen. Mijn situatie was extra lastig omdat ik aan tijdslimiet gebonden was i.v.m. de scheiding. Ze heeft goed geadviseerd en geholpen waar nodig. Alles is naar tevredenheid en op tijd afgerond. Ik kan iedereen aanraden om naar deze adviseur te gaan voor een passend advies. Zeer tevreden!

goed advies en snelle reacties op vragen

Wij zijn heel tevreden met onze adviseur en onze dossierbehandelaar, goed advies, snel antwoord op vragen. Het hele hypotheekproces is hierdoor snel en soepel verlopen.