Duidelijk advies en zeer flexibel

Nadat ik mijn droomhuis had gevonden, was stap 2 de koop& hypotheek. Ik kon van mijn eerste koophuis herinneren dat het een wirwar van mogelijkheden en regels was en hier had ik eigenlijk geen zin in. Vrienden wezen mij op woonhuisfinancieren.nl en daar ben ik heel blij mee! Ze weten waar ze het over hebben, nemen de tijd om alles duidelijk en overzichtelijk uit te leggen en geven een eerlijk advies. En dat alles ook buiten kantoortijden als mij dat beter uitkwam! Kortom zeer tevreden en ik kan iedereen woonhuisfinancieren.nl aanraden als je goed geholpen wilt worden!!

Zelden zo integer geholpen

Juist in een tijd dat je geen gedoe wilt met je financieen, kwam ik via vai in contact met *****.Hij heeft ons van eerlijk en helder advies voorzien. ik kan iedereen aanbevelen om met de club te praten. juist nu!

Goede en duidelijke uitleg

Bij mijn aanvraag was wat haast, en dankzij woonhuisfinancieren is alles gelukt, en ook nog eens tegen een scherpe rente en goede voorwaarden. Alles kwam deskundig over en is goed uitgelegd.

Goed advies

Toen onze rentevaste periode afliep was het voor ons wel moeilijk beslissen wat de beste optie was. Daarom hebben wij de hulp ingeroepen van woonhuisfinancieren. Hier kregen we duidelijk advies wat ons heeft geholpen met het maken van de juiste beslissing. Het omsluiten werd daarna ook tot volle tevredenheid geregeld. Na de goede afloop erg blij met de keuze voor woonhuisfinancieren!

scherp advies, omgang, op de hoogte

ik raad dit kantoor aan vanwege scherp advies er wordt gekeken naar de beste deal van verschillende hypotheek aanbieders die bij je past, ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en prettige omgang ook bereikbaar indien nodig buiten kantooruren.

Betrouwbaar en flexibel

Als starter op de woningmarkt, is het land der hypotheken nogal een oerwoud. Gelukkig heeft de adviseur van Woonhuisfinancieren mij hier op een prettige en deskundige manier doorheen geleid op de tijdstippen dat het mij het beste uitkwam, dus voornamelijk 's avonds. Heldere en duidelijke communicatie hebben een voor mij gunstige hypotheek bezorgd. Ik kan mijn vrienden en familie met een gerust gevoel Woonhuisfinancieren aanbevelen, dus u ook!

Prima uitleg, nam alle tijd en zeer goed voorstel.

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat het een betrouwbaar en zeer degelijk kantoor is, met zeer ervaren adviseurs die het beste voor hun klant regelen.

Helder en duidelijk advies

Voor starters met weinig kennis, zoals ik, duidelijk en helder advies. Bij het onverwacht afketsen van de koop van een huis in 2010, heb ik alles uit handen kunnen geven. Alles is perfect voor me afgehandeld en heeft geen financiele consequenties voor me gehad. Uiteindelijk in 2011 weer een woning weten te vinden en wederom uitstekend advies.Met mijn vragen kan ik altijd terecht en ook na de overdracht word ik altijd uitstekend geholpen.

Helemaal goed!

Goede service en alles is ons verteld wat we moesten weten. Het is toch erg fijn als je een betrouwbare deskundige kunt inschakelen in de wirwar van alle regels in hypotheekland.

Vertrouwd gevoel en geen slechte allures

Ik heb vanaf het eerste contact een vertrouwd gevoel gehad. Kreeg echt een gevoel dat ze er echt voor me stonden. Klant op nummer 1 en dat vind ik belangrijk want het gaat niet om een pak suiker.Ik wist zelf niks van hypotheken maar ben super door dit traject geloodst. Ze doen er alles aan om je hypotheek in orde te krijgen en als je iets niet begrijpt wordt het je duidelijk uitgelegd. Heel vertrouwd gevoel.

Goed en helder advies, vriendelijk uitgelegd.

Zeer goede uitleg, veel kunde van hypotheken. Onafhankelijk en zeer vriendelijk bedrijf. Je krijgt het gevoel de enige en belangrijkste klant te zijn, dan is natuurlijk altijd prettig als je een huis wil kopen.

Duidelijke uitleg

Ik een duidelijke uitleg kreeg en de adviseur bereid was alles uit te leggen. Hij heeft alles voor gerekend en is betrokken bij de client.